fbpx

meet the leader

Întâlnirile Comunității Leaders

Meet the leader este doza de inspirație bilunară dedicată comunității Leaders extinse – absolvenți din toată lumea, speakeri și parteneri. 

inspirație

Avem nevoie de exemple că se poate, dar și de adevăruri nespuse despre cât de greu e drumul spre performanță și cât de instabil e pe “podium”. Lideri de succes din România își spun povestea fără filtre și răspund live întrebărilor comunității.

know-how

Abordăm teme de leadership actuale, împărtășim experiențe, facem schimb de idei, aflăm despre cărți, podcasturi și alte surse de învățare și informare.

socializare

Ne privim ochi în ochi, chiar dacă despărțiți de ecrane, interacționăm, punem întrebări, ne reconectăm, cunoaștem oameni cu interese comune, ori poate din același oraș, găsim potențiali colaboratori.

sezonul 1

 martie – iulie 2020

Printre invitațiile edițiilor trecute s-au numărat: Prof. Dr. Dan Enescu, Directorul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu; Mariana Gheorghe, ex-CEO, OMV-Petrom;  muzicianul Damian Drăghici, antrerenorul Dragoș Anastasiu; Alex Găvan, Alpinist; scriitoarea Petronela Rotar; Alexandru Dumitru, chef of the year conform Gault Millau; regizorul și fondatorul TIFF Tudor Giurgiu.

sezonul 2

octombrie 2020 – martie 2021

Printre invitațiile edițiilor trecute s-au numărat: Lt. Cdr. Simona Maierean, Dumitru Dorin Prunariu, Irina Scarlat, Head of Growth, Revolut. Alexandru Geamănu și Laurențiu Bănescu, Fondatorii Zăganu,  Prof. Univ. Dr. Daniel David, Mirela Nemțanu, Director Executiv, Hospice Casa Speranței, Ana Ularu, actriță și Bogdan Micu, antreprenor. 

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.