fbpx

Cum să-ți vinzi online propriile creații

3 martie 2024
LOCAȚIE: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București)
DURATA: 4 ORE (10:00 - 14:00)

SUBIECTE: Promovare online

COMPETENȚE: E-Commerce, Digital Marketing

NIVEL: Începător

NUMĂR SESIUNI: 1

TRAINER: Robert Țopârlea

Orice hobby poate deveni o sursă de venit, atât timp cât creatorul aduce plusvaloare prin creația sa. Dacă creezi produse unice și crezi în potențialul lor, hai să afli mai multe despre cum le poți face să strălucească în mediul online și să ajungă în feed-urile privitorilor potriviți.

Drumul de la alegerea platformei pe care îți vei construi magazinul online până la prima comandă primită este unul complex, însă plin de oportunități pentru cei care au o structură corectă și o strategie coerentă în spate. 

Iată câteva dintre întrebările la care trebuie să găsești răspunsul înainte de a pleca la drum în online:

– Cine este audiența mea?

– Care este comportamentul de cumpărare al publicului meu? Cum preferă să plaseze comenziile și ce îi influențează?

– Cum analizez performanța website-ului meu? Dar a reclamelor?

Lista întrebărilor e mai lungă, însă le vom aborda pe toate în atelierul „Cum să îți vinzi online propriile creații”, unde ne-am propus să te ajutăm să înțelegi comerțul online și fundamentele sale pentru ca tu să îți poți transforma pasiunea într-o afacere online:

– Overview asupra peisajului ecommerce în România

– Must-have: de ce ai nevoie pentru a-ți vinde produsele online

– De la omul din mintea creatorului la clientul care plasează comanda pe site: profilarea clienților

– Platformele de marketing online: mod de funcționare și criterii pe baza cărora să o alegi pe cea potrivită pentru afacerea ta

– Creează produse, vinde emoție: cum promovezi ceea ce produci.

____

Despre trainer

Robert are +7 ani de experiență în digital marketing, +4 ani de comunicare în sectorul non-profit & event management și în prezent are rolul de Creative Director în cadrul Kreatives on Fire, agenție de creație digitală și media buying pentru business-uri active pe piața din USA, coordonând procesul de strategie și creație digitală pentru un portofoliu de clienți ce cumulează lunar un spending de $1,5m.

Suntem o echipă

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.