fbpx

Graphic Design UI/UX

23 aprilie - 8 iunie 2024
LOCAȚIE: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București)
DURATA: 65 ore; marți, joi, vineri (17:30-20:30) și sâmbătă (9:30-16:30)
PERIOADA DE DESFĂȘURARE: 23,25,26,27 aprilie; 7,9,10,11,21,23,24,25 mai; 4, 6, 7, 8 iunie

SUBIECTE: Digital Design

COMPETENȚE: Graphic Design, Digital Marketing

NIVEL: Intermediar

NUMĂR SESIUNI: 16

TRAINER: Alin Cîndea și Andrei Turcu

În spatele oricărei aplicații stau două concepte cheie: UI (User Interface) și UX (User Experience). Primul se referă la modul în care aplicația este prezentată vizual utilizatorilor și cât de plăcută este această prezentare, în timp ce UX se concentrează pe funcționalitatea și ușurința cu care utilizatorii își ating obiectivele în timp ce folosesc aplicația. În acest curs, vei explora ambele concepte și vei învăța procesul de creație al unei aplicații, de la idee inițială până la implementare, pentru a asigura o experiență optimă pentru utilizatori

Ne vom concentra în mod deosebit pe dezvoltarea practică a abilităților tale, astfel încât la încheierea cursului vei avea un portofoliu complet de materiale grafice. Acest portofoliu va fi realizat folosind o varietate de aplicații și platforme gratuite, furnizându-ți resurse accesibile pentru a începe sau avansa în cariera de designer UI/UX.

Cursul este ideal pentru începători, precum și pentru cei care caută să facă o schimbare în cariera lor spre domeniul creativ al designului de aplicații web și mobile. Indiferent dacă ești la începutul drumului în designul UI/UX sau dorești să îți aprofundezi cunoștințele și să îți extinzi portofoliul, acest curs îți va oferi fundamentele necesare pentru a te lansa cu succes în acest domeniu vibrant și în continuă expansiune.

Conținutul cursului:

  • Bazele Graphic Design – crearea de materiale grafice uzuale (logo, afiș, flyer) și conceperea unui Brandbook
  • Bazele UI (User Interface) – prototiparea vizuală a soluțiilor digitale
  • Bazele UX (User Experience) – procesul de Design Thinking
  • Abordarea proiectelor de UI/UX design în industria IT

Pe lângă competențelor digitale, cursurile de lungă durată din cadrul Orange Digital Center antrenează și dezvoltarea soft skillurilor necesare pentru integrarea în piața muncii. Pe parcursul desfășurării cursurilor vor exista workshop-uri dedicate dezvoltării tale profesionale care vizează: stiluri de comunicare, lucrul în echipă și time managementul.
Mai mult, va fi inclusă o sesiune de orientare în carieră cu următoarele obiective:

  • Să descoperi sau să confirmi/ validezi domeniile și job-urile potrivite pentru tine
  • Să înțelegi rezultatele testului de carieră și modul în care acestea influențează în decizia de carieră: trăsături de personalitate, aptitudini cognitive și interese vocaționale
  • Să-ți definești un plan de lucru pentru viitor

De asemenea, vom organiza și o întâlnire tip “Biblioteca Vie“, unde vei avea oportunitatea de a interacționa cu specialiști din domeniul Graphic Designului, având posibilitatea să le adresezi o multitudine de întrebări pentru a te inspira din experiența și parcursurile lor de carieră.

Înscrierile s-au încheiat

Suntem o echipă

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.