fbpx

Workshop Cybersecurity & Internet search

online 12 iunie 2024 - 17.00- 21.00; fizic 29 iunie 2024 - 10.00-14.00
LOCAȚIE: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București)
DURATA: 4 ore (10:00-14:00)

SUBIECTE: Information Technology

COMPETENȚE: Cybersecurity

NIVEL: Începător

TRAINER: Andrei Bumbu și Vlad Ștefănescu

Acest workshop te va ghida prin elementele esențiale ale internetului, oferindu-ți abilitățile necesare pentru a te proteja de amenințări și a te ajută să găsești rapid informații relevante.

Vei învăța atât tehnici simple, cât și avansate de căutare și motoare specializate, vei învăța cum să te protejezi împotriva phishing-ului, malware-ului și altor pericole online, vei utiliza instrumente esențiale ca antivirusul, parolele sigure și autentificarea 2FA, vei realiza tranzacții online sigure și vei respecta regulile GDPR. De asemenea, vei descoperi importanța securității cibernetice, tipurile de amenințări și resursele și instrumentele pentru navigare sigură online.

Acest workshop te va ajuta să navighezi online cu încredere și să te bucuri de toate beneficiile lumii digitale.

Conținutul cursului:

 • Căutare eficientă:
  • Operatori avansați, motoare specializate, surse credibile, ChatGPT
 • Siguranță online:
  • Protecție împotriva amenințărilor (phishing, malware)
  • Instrumente esențiale (antivirus, parole sigure)
  • Tranzacții online sigure și GDPR
 • Cybersecurity:
  • Importanță, criminalitate cibernetică, atacuri DDoS, vulnerabilități, resurse

ÎNSCRIERILE SE VOR DESCHIDE PE 10 IUNIE 2024

APLICĂ ACUM

Suntem o echipă

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.