fbpx

Antrenăm
competențele
de leadership

Peste două decenii, Fundația Leaders a antrenat lideri tineri prin programe de leadership unice. Colaborând cu noi, vei consolida brandul tău de angajator și cultura organizațională.

Implicare
cu sens
în comunitate

Ca lider în formarea liderilor tineri de 23 de ani, Fundația Leaders este partenerul ideal pentru inițiativele tale de CSR în educație, contribuind la dezvoltarea comunității și formarea viitoarei generații de lideri.

Ce putem face pentru organizația ta

Creăm și organizăm până la ultimul detaliu programe de învățare îndrăznețe, neconvenționale, croite pe profilul noilor generații și adaptate la nevoile specifice ale fiecărui partener:

training personalizat

Ascultăm cerințele tale și-ți propunem un program unic de învățare experiențială.

project management

Proiectul tău livrat complet, la timp și în buget.

intermediere speakeri

Peste 300 de lideri români și străini, recomandați de LEADERS©.

furnizor de participanți

Găsim publicul potrivit pentru experiența ta de învățare, programele tale de CSR sau initiative de employer branding.

DETECTARE
HIGH POTENTIAL

Am format oamenii potriviți pentru posturile din organizația ta.

Studii de caz

Programe probate în 23 ani de experiență. Adaptăm continuu curricula la nivelul și nevoile participanților. Construim programe după cerințele organizației într-un mod transparent și prietenos. Urmărim excelența în fiecare proiect și în tot ce facem. O să vă placă să lucrați cu noi.

Am antrenat tinerii lideri

din companii de renume

Vrei să facem echipă?

Spune-ne despre nevoile organizației tale, completând forumarul de mai jos și te vom contacta rapid pentru a stabili o întâlnire.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0722 631 152

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.