fbpx

CHALLENGE

YOURSELF & Lead With Others

învață experiențial
să conduci natural

Cea mai bună învățare este învățarea prin experiență, simțind emoții puternice, observându-te în situații limită în care poate nu reușești tot timpul să deții controlul. Leadershipul din cărți are valoare doar dacă el este experimentat. Echipa LEADERS îți oferă cadrul ca tu să poți experimenta și apoi să duci în echipa ta învățămintele luate.

„Experienţa aceasta mi-a oferit perspectivă. Fiind între alţi oameni asemănători mie, școala m-a făcut să conștientizez, fără falsă modestie, că sunt un lider. Trebuie să accepţi asta despre tine. Te-ai născut în mod obiectiv cu niște calităţi, trebuie să le vezi și să le folosești”
Bogdan Micu
Antreprenor și investitor „Imperiul Leilor”. Absolvent al programului LEADERS pentru lideri la început de poveste.

Din sala de training pe velier: experiențe care îți dezvoltă leadership-ul

Challenge are la bază un curriculum unic: învățarea se întâmplă atât în sala de training, alături de practicieni de succes, precum și în spatii de învățare contextuale: înveți secretele coordonării în largul mării, pe velier, înțelegi prin joc secretele comunicării eficiente, îți antrenezi expresivitatea pe scena Teatrului Național din București.

Modulul de autodescoperire în largul mării
Practicarea unui stil de leadership autentic într-un mod eficient presupune îmblânzirea emoțiilor primare pentru a le pune la treabă în beneficiul tău. În largul mării, pe velier, vei trece printr-un test în raport cu natura prin care te vei confrunta cu emoții primare și le vei transforma în nuclee generatoare de schimbare.

Modulul de joc în echipa

Vei lucra la nivelul principiilor individuale și de grup și vei învăța să adresezi convergența internă a echipei, vei descoperi căi de comunicare nescrisă pentru momentele în care simți că mesajul tău nu ajunge la echipă și eficiența pare un obiectiv îndepărtat.

 

Modulul de antrenare a expresivității prin
teatru

Cu scena Teatrului Național din București drept sală de curs, îți vei antrena oratoria, capacitatea de a-ți exprima carismatic, verbal și non-verbal ideile și viziunea, vei căpăta control asupra emoțiilor pe care le aduce, inevitabil, vorbitul în fața audiențelor numeroase.

Modulul de project management prin implicare comunitară

Mentorat de lideri din societatea civilă, vei dezvolta de la zero și vei implementa în comunitate un proiect ale cărui rezultate să fie observabile în termen scurt, dar cu impact pe termen mediu și lung. Astfel, deprinzi competențe esențiale în management-ul axat pe rezultate și realizezi importanța factorului comunitar în activitatea zilnică.

Ce competențe de leadership îți antrenezi
în LEADERS© Challenge

ESTE CHALLENGE
PENTRU TINE?

Ești un antreprenor sau manager la început de drum, descoperi provocările creşterii profesionale în relație cu echipa ta și propriul stil de leadership şi ai nevoie de un upgrade pe competențele specifice noului statut.

În trecut, ai performat ca profesionist – acum, trebuie să dai mai departe know-how-ul către echipă, să dezvolți și să delegi procese de lucru și să îți formezi o viziune de ansamblu care să îți faciliteze gândirea în termeni strategici a parcursului: personal, la nivel de echipă, precum și la nivel de organizație.

La fiecare ediție, creăm mixuri de participanți din industrii și domenii diferite pentru a îți oferi șansa să interacționezi cu oameni cât mai diverși și să înveți de la ceilalți.

agenda

Leaders Challenge – Modul 1

26 aprilie - 28 aprilie

Leaders Challenge – Modul 2

14 iunie - 16 iunie

Leaders Challenge – Modul 3

24 iulie - 25 iulie

Leaders Challenge – Modul 4

14 septembrie - 16 septembrie

Greșește alături de cei mai buni


În LEADERS Challenge învățarea vine de la practicieni în leadership, profesioniști reputați din domenii de activitate diverse.

Variante pentru contribuția ta

Fee-ul de participare este de 3000 EURO, iar acoperirea acestuia poate fi realizată în trei moduri:

Surse proprii

Poți opta pentru achitarea sumei în tranșe – iar eșalonarea lor o decidem împreună, în funcție de cum e cel mai bine pentru tine.

Termen de înscriere: 31 martie 2024

Angajatorul tău

Mergi către reprezentantul tău de HR/manager-ul tău și convinge-l să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare.

După cele 6 luni de accelerator vei livra mai bine atât pentru tine, cât și pentru anagajatorul tău – win-win!

Termen de înscriere: 31 martie 2024

Bursă de participare

Raiffeisen Bank România recompensează inițiativa și performanța și oferă 2 burse integrale pentru managerii din ONG-uri

Termen de înscriere: 31 martie 2024

Ce include această contribuție?

Întreaga experiență educațională
(traineri, materiale educaționale, curriculum, module experențiale) în cele
6 luni de program Leaders Challenge©;

3 sesiuni individuale de coaching de performanță

Cazarea în cadrul sesiunilor față-în-față care vor avea loc în afara Bucureștiului;

Masa și pauzele de cafea în cadrul sesiunilor față-în-față;

Consiliu Consultativ – sesiuni de dezvoltare participativă, în care se descoperă soluții sau idei noi de abordare a problemelor accesând inteligența grupului;

Accesul în Comunitatea Leaders

Testimoniale absolvenți

53205396626_716ca09589_o

POVEȘTI din Challenge

Te mai poți înscrie în:

:
:
:

Termenul limită până la care te poți înscrie este 7 aprilie 2024, ora 23:59.


ÎNSCRIE-TE în program

Completează formularul de mai jos și trimite aplicația ta în Leaders Challenge #2.

"*" indicates required fields

1Termeni și condiții
2Date personale
3Echipa ta
4Provocările tale
5GDPR
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

Galerie foto

facem echipă cu

PARTENERI

GAZDĂ OFICIALĂ

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0722 295 582

whatsapp

0722 295 582

Descarcă broșura

Află mai multe detalii despre experiența ta

> Structura de învățare de care vei beneficia
> Principalele subiecte de training
> Detalierea competențelor de leadership antrenate
> Costul programului și procesul de selecție

Name
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

Download brochure

Learn more about your experience

> The learning structure you will benefit from
> The main training topics
> Detailing the leadership skills trained
> Program cost and selection process

Name
Terms & Conditions + Data Processing Agreement(Required)

It is a priority for us that your data is in safe hands and your whole experience with LEADERS is an excellent one.

We are the LEADERS Foundation with CIF identification data: 13136455, registration number in the Register of Foundations: 182F/2001, with a registered office in Mihai Eminescu Street, nr.90, flat 8, Sector 1, Bucharest.

The website (www.leaders.ro) aims to facilitate the registration and management of applications for the selection process and access of beneficiaries to the Leaders Foundation programs, namely Leaders Explore, Leaders Experience and Leaders Challenge or any other special initiatives we run.

The data collected will include your name, email, phone, city, education, professional experience and philosophical beliefs.

This data will be stored with the utmost responsibility by Leaders Foundation and will not be distributed to any third party without your consent, regardless of their relationship with the organization.

If you opt for the partial enrolment option or complete the partial form, we will send you one to five reminders for the LEADERS program enrolment you choose. The reminder alerts will consist of SMS or email messages.

The only purpose for which we will use your personal data is for the analysis and selection of the Leaders Foundation programs you enrolled in. If you are not accepted into the Leaders program you have applied for, your data will remain on our server for only 60 days from the date of the rejection submission. If you are accepted into the Leaders program for which you have applied, your data will remain on the Leaders Foundation server, but you may choose to delete it at any time. We will use this data to inform you about the program or future Leaders' opportunities.

By registering to a Leaders Foundation program you can also separately opt to create a user account through which you can edit your applications and verify their status (accepted/rejected). The user account will store information about your name, surname, email, phone, education and city. Additionally, by ticking a separate box in the form, you can subscribe to the Leaders Foundation Newsletter. Newsletter registration is a double confirmation process from the beneficiary, and you can unsubscribe at any time by using the link present in all emails sent to you by Leaders Foundation or by sending an email to [email protected] with the subject ‘I want to unsubscribe’.

We use Google Analytics and Google Tag Manager to monitor traffic. There is also a Facebook tracking pixel on this site.

The server on which we host our data is a service provided by Hostvision and it’s located in Romania and has an SSL certificate.

And yes, the privacy of your data and how we handle it is very important to us. You can always email [email protected] to let us know what data we have about you or to ask us to delete your data from our system.

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.