LEADERS EXPERIENCE

PREDEAL - BUCUREȘTI - RUCĂR
16 august - 15 noiembrie 2017

Deadline înscrieri:

Zile
Ore
Minute
Secunde
APLICĂ

PUNCTE CHEIE

LEADERS Experience este un program axat pe practică și experiențe, creat pentru tineri de acțiune, cu vârste până în 25 de ani (studenți din țară și din străinătate din diverse domenii, antreprenori la început de drum, juniori, freelancer-i, oameni din industrii creative, din profesii liberale, ingineri, IT-iști) care vor să creeze valoare pentru ei și pentru cei din jur și înțeleg că atingerea potențialului implică timp și efort susținut.

10 ZILE ÎN ACCELERATORUL DE EXPERIENȚE

10 ZILE ÎN ACCELERATORUL DE EXPERIENȚE

Experiențe în situații reale de viață | Simulări de business | Inspirație de la lideri din diverse domenii | Debrief după fiecare provocare

1 PROIECT SOCIAL

1 PROIECT SOCIAL

Generezi impact într-o comunitate pe care tu o alegi | Lucrezi alături de colegii de generație într-un proiect 100% real | Ai acces la oameni resursă

6 SESIUNI DE MENTORAT

6 SESIUNI DE MENTORAT

Primești consiliere unu-la-unu de la profesioniști din domeniul tău de interes | Ai acces la internship-uri, oportunități de carieră, shadowing

6 LUNI DE MONITORIZARE A PROGRESULUI

6 LUNI DE MONITORIZARE A PROGRESULUI

Observare și feedback constant de la traineri și specialiști experimentați | Debrief după fiecare provocare

PARCURS

ACCELERATOR DE EXPERIENȚE

16-20 august, Predeal

 • experiențe în situații reale de viață
 • simulări de business
 • training
 • inspirație de la lideri din diverse domenii
 • observare și feedback constant

BRAINSTORMING PROIECT SOCIAL

7-8 octombrie, București

 • generezi impact într-o comunitate pe care tu o alegi
 • lucrezi într-un proiect 100% real
 • lucrezi cot la cot cu colegii de echipă
 • ai acces săptămânal la specialiști și knowhow și oameni

ACCELERATOR DE EXPERIENȚE

1-5 noiembrie, Rucăr

 • îți pui ordine în descoperirile pe care le-ai făcut despre tine în lunile care au trecut
 • îți clarifici ce nu ai reușit să pui în practică
 • înțelegi unde te-ai "împiedicat" și de ce
 • cunoști comunitatea absolvenților

MENTORAT UNU-LA-UNU

Orașul tău sau Skype

 • îți alegi un mentor din comunitatea LEADERS
 • îți stabilești obiectivele la care vrei să lucrezi
 • alegi împreună cu mentorul tău datele întâlnirilor și modul de lucru

DE CE E PENTRU TINE

Investești în LEADERS Experience, investești în tine.

Experimentezi în 6 luni de program cât alții în 6 ani
Dezvolți competențe și abilități cerute pe piața muncii
Testezi posibilități și alegi în cunoștință de cauză
Intri într-o comunitate de elită care îți susține creșterea pe termen lung
Economisești timp, luând decizii care te reprezintă și te împlinesc
Obții certificarea Experience, nivelul practic în leadership
Ai acces la mentori și vorbitori care te inspiră cu poveștile lor
Trăiești experiențe despre care vei vorbi tot restul vieții

ACCELERATOR DE EXPERIENȚE?

Acceleratorul de experiențe este un concept care sintetizează experiența de 17 ani a LEADERS. Înseamnă să faci, pe bune, tot ce ai învățat în teorie. La începutul programului, îți vei seta obiective personale, apoi, vei intra în accelerator în două sesiuni în care vei experimenta, concret, situații reale de viață. Tot în accelerator vei fi implicat într-un proiect social și, alături de ceilalți participanți, veți putea genera schimbare în jur. Aici vei cunoaște oameni care fac diferența, lideri din domenii diverse, și vei avea șansa să stai de vorbă cu ei și să le afli secretele. În tot acest timp, vei fi observat, ți se va oferi feedback constant și, la final, ți se va monitoriza evoluția în raport cu obiectivele inițiale. Acceleratorul de experiențe este ocazia unică de a învăța, concentrat, lecțiile în timp real.

LIDERI INVITAȚI

Tiberiu Useriu

ultramaratonist

Tiberiu Useriu

Tiberiu Ușeriu este singurul ultramaratonist român care a terminat, pentru a doua oară consecutiv, una dintre cele mai dure curse din lume, cea de la Polul Nord.
Tibi are o viață de roman, a fost hoț de mașini, de bijuterii în magazinele de lux din Europa și a organizat și participat la jafuri asupra mașinilor de transport a banilor ale băncilor. La vârsta de 25 de ani, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru furt, jaf armat și tentativă de omor. A evadat de două ori din detenție, dar, în cele din urmă, a ispășit 10 ani de pedeapsă într-o închisoare de maximă siguranță din Germania. Anul acesta, după a doua cursă câștigată la Cercul Polar, Tibi Ușeriu a lansat cartea „27 de pași” în care-și povestește viața. Titlul romanului autobiografic reprezintă numărul de pași pe care-i putea face în curtea închisorii când era scos, o dată pe zi, la plimbare.

Rodica Obancea

coach profesionist (ICF)

Rodica Obancea

De formație psiholog, Rodica Obancea a studiat și practicat cu succes această meserie. Apoi, a fost fascinată de lumea organizațională, de felul în care oamenii potriviți la locul potrivit pot face companii întregi să funcționeze impecabil. Astfel, din anul 2007, s-a dedicat total vocației de coach și rolului de martor al dinamicii unei organizații, unei echipe sau unui lider. A colaborat cu diverse companii: consultanță, pharma, retail, logistică, automotive, publishing, brokeraj, asigurări, energie, marketing, telecomunicații, oil&gas, FMCG.
A derulat proiecte de coaching cu executivi și echipe din companii precum Adobe Romania, Actavis, Sindan Pharma, Lafarge/CRH, Mega Image, Rompetrol, Romsys, Roto Frank, Sabif, Ewopharma, Coca Cola HBC, Michelin, Cargill, The Hub Partners, Roche Diagnostics, Carrefour, Schneider Electric, Skanska, Icepronav Engineering și multe proiecte cu antreprenori.

Daniel Bichiș

Competent Consulting

Daniel Bichiș

Șef de promoție la Facultatea de Biologie, din cadrul Universității București, și absolvent de Psihologie, Daniel Bichiș a lucrat în controlul calității, în cercetarea farmaceutică și a fost cadru didactic. În iunie 1990, Daniel a creat, împreună cu soția sa, Mariana Bichiș, una dintre primele firme de consultanță personală (coaching) din București – Competent Consulting.
În anul 1998 a devenit Practitioner NLP, iar un an mai târziu – Master-Practitioner NLP, urmând cursurile NLP Institut Zürich. Din anul 2000, este Trainer NLP, iar în 2011 a devenit Master Trainer NLP licențiat de Richard Bandler si Society of NLP, prima persoană din Europa de Est care primește această recunoaștere. Din 2013 este membru al ICF (International Coach Federation), SUA.

Adelina Maria

facilitator LEADERS

Adelina Maria

Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și trainer în leadership, comunicare și project management. Fondator a două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. În programele pe care le concepe, Adelina provoacă participanții să își depășească limitele și concepe activități bazate pe experiențe reale. Deține certificarea în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). În anul 2015, Adelina a fost inclusă în topul Forbes 30 sub 30. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei: îi plac călătoriile, cafeaua și inovațiile culinare.

Nicolae-Victor Zamfir

directorul IFIN-HH Măgurele

Nicolae-Victor Zamfir

Nicolae Zamfir este doctor în fizică și Președinte al Secției de Științe Fizice a Academiei Române. În anul 1978 a început să lucreze ca fizician la Intitutul de Fizică Atomică din Măgurele, iar după 1990 și-a continuat activitatea în străinătate: în Germania și în Statele Unite. În 1997 a fost numit profesor la Universitatea Yale. Din anul 2004, este director al Institutului Național de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” și director al proiectului Extrem-Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP), așa numitul laser de la Măgurele.

Ilie Gageatu

facilitator LEADERS

Ilie Gageatu

Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​este trainer colaborator LEADERS. Are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie.
În prezent, deține funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare. Ilie a studiat MBA London Open Business School, obținând diploma profesională în Management și Strategie. A absolvit Ashridge Business School – program de leadership pentru manageri seniori. Este dornic de experiențe noi și contaminează cu entuziasm și energie orice training.

Alexandru Tomescu

violonist

Alexandru Tomescu

Este violonistul căruia statul român i-a acordat în anul 2007 onoarea, datorită măiestriei și talentului său, de a cânta pe vioara Stradivarius care fusese anterior în posesia celebrului muzician Ion Voicu. Cu o carieră de peste 30 de ani, Tomescu a studiat muzica în Elveția și Statele Unite și a susținut peste 200 de concerte. Unele dintre ele în spații neconvenvenționale, cum a fost în anul 2009 când a cântat pe Stradivarius la metrou; sau într-o pădure pentru a milita împotriva tăierilor iraționale de lemn; sau în fața unei case în ruine pentru a atrage atenția asupra distrugerii clădirilor din patrimoniul național.

Peter Barta

antreprenor

Peter Barta

Péter Barta este consultant cu o vastă experienţă în management, în special în domeniul managementului de proiect, experienţă acumulată pe parcursul a doisprezece ani de activitate în sectorul profit şi cel non-profit.

Marius Perșinaru

Country President Romania & Moldova, Schneider Electric

Marius Perșinaru

Marius Perșinaru are o experiență de peste 25 de ani în management, în domeniul tehnologiei. Din martie 2016, este președintele Schneider. Absolvent al Facultății de Inginerie Hidroenergetică de la Politehnica București, Perșinaru și-a început cariera la Energomontaj, apoi, timp de șapte ani, a fost director logistic la Arexim. În anul 1998, ajunge la XEROX unde, vreme de 17 ani, a ocupat mai multe funcții de conducere la nivel național și internațional. Obiectivele sale profesionale urmăresc creșterea business-ului pe care-l conduce și a cotei de piață, precum și dezvoltarea echipei într-un mediu care să faciliteze dezvoltarea individuală.

LEADERS Experience în patru pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de aplicație , iar noi în 48 de ore îți analizăm profilul și te sunăm să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

2

INTERVIU

Vii la noi la sediu sau ne vedem pe Skype pentru o conversație de 30 de minute.

3

PROCES DE SELECȚIE

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

4

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Experience.

Cost program

Taxa de participare este de 750 de euro* și include: participarea propriu-zisă în program, cazarea și masa pe durata sesiunilor de grup (12 zile), mentorat, monitorizare și feedback constant timp de șase luni, accesul la proiectele, resursele și network-ul comunității de absolvenți LEADERS.

După ce treci prin procesul de selecție și afli că ești admis(ă), ai trei opțiuni prin care poți acoperi costul programului:

îți plătești taxa de participare din propriile fonduri îți cauți finanțare la companii sau persoane fizice (fundraising pentru propria educație) lucrezi o perioadă determinată la unul dintre partenerii noștri, iar valoarea muncii prestate se transformă în taxă de participare**

 

* Costul total al programului LEADERS Experience este de 1500 euro/participant. Jumătate din această sumă este acoperită de sponsorii LEADERS.

** doar un număr foarte limitat de persoane care nu își pot acoperi costurile vor fi direcționate către această oportunitate

Istoric

Am fost prima școală de leadership din România (#leadersschool), am schimbat vieți și am generat zeci de proiecte îndrăznețe. Acum, a venit momentul să revoluționăm din nou lumea leadership-ului.

10 ani de experiență
540 de absolvenți
1 carte cu poveștile de succes ale programului
180 de lideri invitați

Testimoniale

Ce spun despre noi absolvenții LEADERS

PREÎNSCRIE-TE!

Participă la LEADERS Experience și vei avea parte de o experiență definitorie pentru evoluția ta. Intră în comunitatea noastră!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Parteneri

Partener principal

Sponsori

Cu sprijinul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comunitatea noastră numără peste 22 000 de absolvenți, la care se adaugă invitați, speaker-i, mentori și lideri din domenii diferite. Victor Țăpeanu, fondatorul teatrului independent Cuibul Artiștilor, Mihai Ranete, fondatorul Caravanei cu Medici sunt doar doi dintre absolvenții noștri. Antreprenori, artiști, IT-iști, oameni din industrii creative, sportivi îți pot pune la dispoziție resursele și cunoștințele lor exact în aria ta de interes.

Programul LEADRS Experience este un program extrem de personalizat. În timpul fiecărei provocări, vei fi observat și ți se va oferi feedback punctual. Debrief-ul este una din constantele celor 6 luni și traineri și specialiști experimentați îți vor arăta oglinda în care te vei cunoaște și îți vei descoperi abilitățile.

Programul se întinde pe o perioadă de 6 luni, cu mențiunea că probele încep pentru mulți dintre participanți încă din perioada de finanțare, dacă optează pentru fundraising sau dacă aleg să lucreze la unul dintre partenerii noștri pentru a-și plăti taxa. În timpul celor 6 luni de program, participanții vor petrece împreună 11 zile. LEADERS Experience începe cu 5 zile în acceleratorul de experiențe, mai precis toți cei 30 de participanți vor merge la Predeal și vor trece prin probele acceleratorului. Urmează o întâlnire punctuală de o zi la București pentru a stabili proiectul social, iar la sfârșit – încă 5 zile în acceleratorul de experiențe la Runcu. Între aceste întâlniri, se vor desfășura provocările individuale, proiectul social și monitorizările la distanță. Deci, 5+5+1=11 zile împreună

LEADERS îți oferă șansa de a căuta finanțare la companii sau la persoane fizice dornice să investească în educația ta. Te poți înscrie pe platforme de crowdfunding, cum sunt Indiegogo și Kickstarter pentru a strânge, până la o anumită dată, suma necesară programului LEADERS Experience.

Telefon

0754848134

Whatsapp

0754848134

X
X