Prinde viteză în programul LEADERS care te pune în situații reale de viață.

 

Deschidem aplicațiile în:

ACCELEREAZĂ-ȚI EXPERIENȚELE

LEADERS Experience este cel de-al doilea nivel din parcursul tău în leadership, cel care te ajută să îți definești personalitatea practică, prin situații reale de viață.

Și pentru că cea mai eficientă formă de învățare este aceea din propria experiență, am gândit un așa-numit “accelerator pentru viața reală”. Timp de 6 luni, experimentezi pe repede-înainte, intens și interactiv, o seamă de situații cu care te vei întâlni în viitor.

De ce te vrem pe tine?

Pentru că ai idei și energie pentru ele, dar nu ai încă structură în acțiune și o viziune. Pentru că ai simț comunitar și știi că ai putea face, măcar cu un dram, România mai puternică. Dar înainte de asta ai nevoie de experiență în situații aplicate de business și de viață.

Dacă te-am descris corect și ești format într-unul dintre domeniile:
economic.
tech.
medicina
farmacie
agricultura
constructii
drept
atunci hai cu noi în acceleratorul de experiențe! La final vei fi alt om.

Leadership

Faci “școala de leadership”

Simulări de business

Înveți să treci la acțiune, prin simulări de business și de viață

Lucru in echipă

Îți asumi rolul în echipă, lucrând la un proiect social 100% real

Mentorat

Ești îndrumat unu-la-unu de către lideri experimentați

COMUNITATE

Intri într-o comunitate de elită care îți susține creșterea pe termen lung

Certificare

Obții certificarea Experience, nivelul practic în leadership

ALEXANDU PĂVĂLOI

Pasionat de programare și tehnologie în general, Alex codează, scrie și predă pentru a-și hrăni pasiunea.

ALEXANDU PĂVĂLOI

ALEXANDU PĂVĂLOI

ALEXANDU PĂVĂLOI

Oamenii care te inspiră

Radu Georgescu


Cristina Flutur

Actor


Ștefan Dărăbuș

Director Regional, Hope and Homes for Children


Lea Rasovszky


Angela Crețu


23-27 iulie | 5 zile

PRIMUL ACCELERATOR DE EXPERIENȚE

Petrecem împreună 5 zile în Valea Prahovei și începem experiențele în situații reale, training & brainstorming, simulări de business, observare și feedback constant de la trainerii LEADERS.

Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață a 4 lideri din diferite domenii și să afli cum și-au urmat viziunea spre succes, trecând peste eșecuri.

Îți vei stabili obiective personale de dezvoltare, pe care noi te vom ajuta să le definești, urmărești și atingi pe tot parcursul programului.

Vei învăța diferite modele de leadership și cum să le aplici în diferite contexte.
Îți vei testa abilitățile printr-o simulare de business de 24 de ore, în care vei conduce pe bune o situație reală de business.

30 iulie-28 august | 30 zile

LUNA PROVOCĂRILOR PERSONALE

În funcție de obiectivele personale stabilite, vei primi zilnic (pe telefon sau e-mail) o provocare individuală, antrenantă și ajutătoare pentru depășirea obstacolelor tale.

Provocarea poate fi personală sau socială, însă trebuie să știi că este creată special pentru tine.

Va trebui să integrezi în mod firesc depășirea limitelor și găsirea soluțiilor în programul tău cotidian. Este ceea ce numim “experiență în situații reale de viață”.

La finalul zilei, completezi rezolvarea provocării pe platforma Experience, astfel încât evoluția ta va putea fi monitorizată și ghidată constant.

1-2 septembrie | 2 zile

CREAREA PROIECTELOR SOCIALE

Două zile pline de discuții despre nevoile sociale și responsabilitatea unui lider implicat, brainstorming de idei pentru proiecte și alegerea democratică a 3 proiecte sociale pe care le vom implementa împreună de la A la Z

Vei avea ocazia să faci parte dintr-o echipă restrânsă, organizată și îndrumată de traineri cu experiență, care va dezvolta și implementa proiectul social la care vei lucra.

Vei vedea cu ochii tăi ce înseamnă structură în idei, cum decizi ce alegi și cum faci echipa perfectă cu oameni care cred în același lucru ca tine.

3 septembrie-13 octombrie | 41 zile

IMPLEMENTAREA PROIECTELOR ÎN COMUNITATE

Dezvoltarea efectivă a proiectelor sociale, sub atentul mentorat și îndrumare din partea trainerilor LEADERS.

De la research și planificare, până la implementare și promovare, vei fi în echipa care va participa la aducerea pe lume a unui proiect de bine. În realitate, nu doar ca simulare!

Proiectul va fi 100% real, perfect pentru dezvoltarea experienței tale și pentru CV-ul tău social.

Locul de desfășurare va fi stabilit în funcție de proiectul pe care tu și echipa ta îl veți implementa. Astfel, întreaga experiență va fi absolut autentică, nu doar didactică.

15-19 Octombrie | 5 zile

AL DOILEA ACCELERATOR DE EXPERIENȚE

Un nou carusel de experiențe și de situații reale care au nevoie de rezolvare.
Îți vei testa din nou abilitățile, integrând cele învățate anterior în deciziile tale.
Vei fi îndrumat în continuare de mentorii LEADERS, dar vei avea ocazia să te autoevaluezi, în funcție de feedback-urile obținute în primul accelerator.Și pentru că un lider adevărat este un om inspirat, vei avea din nou ocazia să afli poveștile de viață ale unor lideri consacrați și să înveți din experiențele lor.

3 septembrie-6 decembrie | 95 zile

MENTORAT UNU-LA-UNU

Este foarte importantă ghidarea pe termen mediu și lung, astfel încât cele învățate în timpul programului să fie aplicate sub îndrumare avizată.
Trainerii LEADERS sunt specializați în cultura tinerilor, de aceea au expertiza de a te îndruma să devii un bun lider în mediul și contextul tău de viață.
Spre deosebire de învățământul formal, vei avea ocazia să experimentezi legătura strânsă cu un mentor dedicat. Vei avea cu cine să te sfătuiești atunci când ești pus în fața unei decizii și un model de urmat, deschis la dialog pe termen lung.

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de aplicație , iar noi în 48 de ore îți analizăm profilul și te sunăm să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

2

INTERVIU

Vii la noi la sediu sau ne vedem pe Skype pentru o conversație de 30 de minute.

3

PROCES DE SELECȚIE

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

4

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

Intrebări frecvente

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

 • Am 18 ani, dar împlinesc 19 ani în timpul programului. Mă pot înscrie?

  Sigur. Vârsta este orientativă, nicidecum eliminatorie.

 • Am 25 și împlinesc 26 în timpul programului, mă pot înscrie?

  Sigur, important este să fii la început de drum în cariera ta de leadership.

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Experience își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Mă încadrez în categoria de vârstă, dar nu mai sunt student sau elev, mă pot înscrie?

  Sigur că te poți înscrie, dacă ai absolvit și ai experiență de mai puțin de 3 ani într-unul din domeniile: business/economic, IT, medicină, farmacie, construcții, arhitectură, drept, magistratură, științe politice, administrație publică, agricultură, arte, psihologie.

X
X