fbpx

[vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_empty_space][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″ font_size=”30″ font_line_height=”1.5″]

PROIECTE SOCIALE

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]

Tinerii de acțiune schimbă comunitățile prin proiecte sociale generate în acceleratorul de experiențe! Proiectele sociale sunt cele prin care participanții noștri sunt învățați să dea înapoi societății, să se organizeze ca echipă și să ia contact cu probleme din lumea reală. Tinerii de acțiune sunt împărțiți în trei echipe și, timp de 5 săptămâni, gândesc și implementează un proiect social care să îi ajute să schimbe mediul în care trăiesc, în timp ce cresc și experimentează lucrul în echipă pe bune.

[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”slope-left” top_separator_color=”#ffffff” enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”arrow-right” bottom_separator_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1552847040854{background-color: #bde3dc !important;}”][vc_column width=”1/3″][mpc_image image=”2956″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ overlay_enable_lightbox=”true”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_3″ font_size=”30″ font_transform=”uppercase”]

Rebite (2018)

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]Echipa Rebite, nu neapărat omogenă – alcătuită din programatori, electroniști, mici antreprenori, pasionați de social media sau marketing – s-a concentrat pe construirea unui plan pentru a combate fenomenul food waste din România. Iar ce s-a întâmplat ulterior i-a uimit şi pe ei.

 

Acestei echipe li s-au alăturat alţi oameni – corporatişti, ong-işti, liceeni – iar obiectivul pe care ei îl stabiliseră, acela de redistribuire a 100 de mese, a fost cu mult depăşit. Rezultatul final a fost de 486 de mese calde redistribuite, discuții avansate cu unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de food delivery din lume și o echipă care își dorește să ducă Rebite dincolo de cadrul din LEADERS Experience.[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/3″][mpc_image image=”3367″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ overlay_enable_lightbox=”true”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_3″ font_size=”30″ font_transform=”uppercase”]

România Sănătoasă (2018)

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]Motoarele proiectului România Sănătoasă au fost Rareş şi dorinţa lui de a preveni tinerii în legătură cu problema obezităţii. Ca persoană care a fost afectată de această problemă în copilărie, Rareş, şi-a dorit, de când a reuşit să scape de ea, să transmită şi altora informaţiile care să îi poată ajuta. Dar, în toţi aceşti ani, i-au lipsit mecanismele şi oamenii care să îl ajute. Ceea ce a găsit însă la Experience.

 

Dacă obiectivul stabilit era de minim 10 traininguri în şcoli generale din ţară, în final s-au ţinut traininguri în faţa a 150 de persoane care, au primit, fiecare, câte un ghid de alimentaţie sănătoasă, iar campania online a avut un reach foarte mare. Trainingurile au avut loc în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, în cadrul unui tur naţional.[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_top_separator=”true” top_separator_style=”slope-left” top_separator_color=”#ffffff” enable_bottom_separator=”true” bottom_separator_style=”arrow-left” bottom_separator_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1552847647915{background-color: #bde3dc !important;}”][vc_column width=”1/3″][mpc_image image=”2963″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ overlay_enable_lightbox=”true”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_3″ font_size=”30″ font_transform=”uppercase”]

Șansa la educație (2018)

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]Şansa la Educaţie a fost un proiect care a pornit din dorinţa de a ajuta copiii să înveţe şi să aibă, astfel, un viitor mai bun.

 

Cei opt membri ai echipei au început o campanie online, în care au prezentat situaţia copiilor şi au cerut ajutor pentru a le oferi tot necesarul, pentru ca ei să încheie anul şcolar cu bine şi să îl înceapă la fel şi pe următorul. Campania lor a avut rezultatul scontat şi în plus, odată ajunşi la faţa locului, au stat de vorbă cu copiii despre viitor şi despre cât de mult îi poate ajuta educaţia.[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column width=”1/3″][mpc_image image=”2944″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ overlay_enable_lightbox=”true”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_3″ font_size=”30″ font_transform=”uppercase”]

Mă Țin de Școală (2017)

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]Mă Țin de Școală este unul dintre proiectele realizate în timpul cursurilor LEADERS și a vizat prevenirea abandonului școlar în trei școli din trei localități din jurul Bucureștiului.
„Am mers la Buturugeni, Tântava și Grădinari, unde am lucrat cu 90 de copii. Concret, au fost workshop-uri de câte două ore cu teme diferite, adaptate nevoilor copiilor, scopul fiind de a motiva elevii să se țină de școală” Ștefan Coantă, unul dintre cei opt inițiatori ai proectului.[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” enable_top_separator=”true” top_separator_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1552847827187{background-color: #bde3dc !important;}”][vc_column width=”1/3″][mpc_image image=”2964″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_inner_border_gap=”0″ effect=”none” image_hover_opacity=”100″ overlay_enable_lightbox=”true”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_3″ font_size=”30″ font_transform=”uppercase”]

Teatru forum în centrele de plasament (2017)

[/mpc_textblock][mpc_textblock content_width=”100″ font_preset=”preset_2″]elemente de teatru forum, adică, timp de câteva ore, copiii au au învățat, prin joc, comportamente și situații de viață și au jucat diverse roluri alături de actori profesioniști, reprezentanți ai prietenilor de la Cuibul Artiștilor.[/mpc_textblock][/vc_column][/vc_row]

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.