LEADERS EXPLORE

BUCUREȘTI - CLUJ-NAPOCA - IAȘI - TIMIȘOARA

Deadline înscrieri pentru Timișoara

Zile
Ore
Minute
Secunde
PARTICIPĂ GRATUIT

Certificare Explore pentru studenți

LEADERS vrea să pună în acord talentele și interesele reale cu opțiunile de carieră și viață ale tinerilor. Programul LEADERS Explore este rezultatul celor 17 ani în care peste 7000 de studenți și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi. Programul este centrat pe competențe și îți răspunde la întrebările esențiale. Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește? La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

KNOWING YOURSELF

LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Valori
Atitudini și comportamente
Talente
Interese
Empatie
Adaptabilitate
Stiluri de comunicare
Roluri în echipă

Puncte cheie

Programul Leaders Explore pentru studenți este un program gratuit, destinat studenților din universitățile din toată țara. Intră și tu în comunitatea tinerilor de elită!

4 ZILE DE TRAINING INTENSIV

4 ZILE DE TRAINING INTENSIV

Traineri experimentați te sprijină în cea mai fascinantă călătorie: către tine însuți

INSTRUMENTE PSIHOMETRICE

INSTRUMENTE PSIHOMETRICE

Te descoperi cu ajutorul metodelor științifice: DiSC este cel mai utilizat test de personallitate din lume

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

Înveți din poveștile unor români remarcabili

PLAN DE CARIERĂ

PLAN DE CARIERĂ

Ai ocazia să-ți evaluezi planul de carieră față în față cu specialiști din resurse umane

LEADERS Explore în trei pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de mai jos și primești imediat link cu formularul de aplicație.

2

PROCES DE SELECȚIE

Analizăm aplicația și te anunțăm dacă te numeri printre studenții selectați să participe gratuit în program.

3

PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Next: Leading Yourself

Îți poți continua procesul de formare participând la LEADERS Experience.

LEADERS EXPLORE PENTRU STUDENȚI - edițiile 2018

Universitățile din București, Iași, Cluj și Timișoara vor găzdui anul acesta programele LEADERS

Lideri invitați

Angela Crețu

AVON

Angela Crețu

Angela Crețu este General Manager al Avon Central Europe. În cadrul acestui rol, ea supraveghează activitatea Avon din Polonia, Germania, România, Moldova, Cehia, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Ungaria, Slovenia, Albania, Bulgaria, Macedonia, Montenegro, Serbia, Estonia, Finalnda, Letonia și Lituania.

Doamna Angela Crețu și-a început cariera în cadrul Avon în 1998 ca și Sales Manager în România unde a câștigat mai multe premii pentru importanta contribuție adusă în compania Avon. De-a lungul carierei sale, ea a ocupat postul de General Manager pentru Europa de Est și, cel mai curând, pentru Turcia, Orientul Mijlociu și Turcia. De asemenea, a ocupat și postul de Global Vice President of Business Model Inovation în New York.

Angela Crețu este absolventă a Academiei de Studii Economice – Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, terminând și un program de executive education în cadrul London Business School.

Radu Savopol

5 To Go

Radu Savopol

Radu Savopol are 42 de ani și o experiență de mai bine de 15 ani în domeniul HoReCa, de numele său legându-se localurile Old Nick Pub din Sinaia și București. Ultimul său proiect, lanțul de cafenele „5 to go”, este un concept unic în România prin care vinde cafea, produse de patiserie şi beverages la un preţ unic de 5 lei. În doar un an de zile, „5 to go” s-a extins în 5 orașe din țară prin sistemul de francizare. Radu Savopol oferă, mai nou, tinerilor, șansa de a deveni antreprenori sub brandul său „5 to go”.

Horia Colibășanu

Alpinist

Horia Colibășanu

In 2004, un tanar de 27 de ani din Timisoara pleca spre Pakistan. Tinta: K2 (8.611m), al doilea cel mai inalt munte din lume – dupa Everest -, supranumit si Muntele Ucigas. Unul din trei alpinisti care incearca sa-l urce, moare.

Atunci, in 2004, varful K2 nu mai fusese atins de trei ani. Horia Colibasanu, impreuna cu spaniolul Iňaki Ochoa, au ajuns pe varf, fara oxigen imbuteliat si fara ajutorul Sherpasilor (stil pur).

Succesul lui Horia Colibasanu pe K2 este considerat cea mai importanta performanta individuala din alpinismul romanesc.

Andrei Lupșa

Electric Castle

Andrei Lupșa

Andrei este Head of Marketing and Sponsorships la Electric Castle. Are peste 10 ani de experiență în Sales & Marketing și în cadrul Electric Castle se ocupă de sponsori și asocierile pe care festivalul le face în cursul unui an având grijă de implementarea lor în cel mai mic detaliu. În 2014 s-a alăturat echipei după ce s-a îndrăgostit de festival încă de la prima ediție.

Testimoniale

Ce spun despre noi studenții din programele LEADERS

Galerie exploratori

ÎNSCRIE-TE!

Participă gratuit la LEADERS Explore și vei avea parte de o experiență definitorie pentru evoluția ta. Intră în comunitatea noastră!

 

APLICĂ

Universități gazdă

Cu sprijinul

Parteneri Media

X
X