Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

BUCUREȘTI

CLUJ-NAPOCA

PRIMĂVARA

2020

Deschidem aplicațiile în:

Alegem câte 35 sau 70 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Aici începi călătoria către performanță

puncte_cheie_elevi4

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

puncte_cheie_elevi3

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”

puncte_cheie_elevi

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

puncte_cheie_elevi2

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 1

Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Descoperi mentalitatea de explorator (antrenament pentru modul în care colectăm și selectăm informațiile, evaluare constantă, provocări)

Descoperi stilurile de comunicare (DISC)

Îți descoperi valorile personale și modul în care iei decizii pentru viitor

Explorare individuală & provocări pe echipe

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 2

După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Descoperi tipurile de roluri într-o echipă (modelul Belbin)

Folosind unul dintre cele mai cunoscute instrumente psihometrice – Great People Inside – care îți va oferi acces la Great Full Spectrum, vei descoperi care sunt interesele tale vocaționale pe modelul Holland și cum se pot manifesta acestea în viața ta la nivel de: carieră, viață personală, hobby, pasiuni

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 3

Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Explorezi Biblioteca Umană, unde interacționezi cu cărți vii cu povești inspiraționale pentru viitoarea ta carieră, dar și cu exemple de lideri autentici

Găsești răspunsul la întrebarea “cine am devenit eu după LEADERS Explore

FOLLOW UP

SMART TALKS

Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la Smart Talks cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Călin Brandabur

CTO, Symme3D


Călin Brandabur este un inventator din Timișoara care a creat, alături de echipa sa, Biotech One, o imprimanta tridimensională ce poate reproduce țesuturi vii, nevascularizate din celule stem. Pe plan internațional, Symme3D este finalist top 15 mondial la Get In The Ring World Wide eveniment susținut în cadrul Global Entrepreneurship Congress din Medellin Columbia precum și nominalizat Startup Of The Year la European Startup Awards, câștigător în România.

Mihai Gafencu

Președinte, Salvați Copii România


Medic primar pediatru și medic specialist nefrologie la Spitalul de copii Louis Țurcanu din Timișoara. Cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Doctor în medicină. Este membru fondator al societăților române de nefrologie și urologie pediatrică, de terapie familială și sistemică, de hemostază și flebologie și, de asemenea, membru în numeroase alte societăți naționale și internaționale cu profil medical.

Cristina Baghiu

Fondator, Atelierul de Idei


Prin Atelierul de Idei, Cristina aduce în regiune un framework de inovare certificat Internațional FORTH Inovation, și stimulează creativitatea în echipe cu Lego Serious Play. Cristina are 20 de ani experiență corporate, în domeniul bancar și al energiei, și de anul acesta este fellow într-un program internațional de inovare în sănătate organizat de EIT.

Vasile Asandei

Director General, ADR Nord-Est


De 20 de ani Vasile este un promotor implicat al dezvoltării regionale în zona de Nord-Est a României prin activitatea susținută în cadrul ADR Nord-Est, inițial în calitate de Consilier Juridic și ulterior de Director General. Conduce o organizație cu aproape 200 de oameni, ce reprezintă un motor de creștere economică și socială pentru întreaga regiune și a cărei viziune este ca regiunea Nord-Est a României să fie unul din locurile preferate din Europa în care vrei să trăiești.

Bogdan Tănasă

Fondator, Casa Share


Bogdan este antreprenor și fondatorul Casei Share, care cu ajutorul voluntarilor și a donațiilor în ultimii patru ani a construit 24 de case, cele mai multe, pentru familii sărace cu mulți copii, fiind impresionat de mic de copiii care nu aveau părinți, deci nici un start corect în viață. Casa Share a pornit din instinctul de a face ceva în legătură cu condițiile de viață a oamenilor din zona Moldovei.

Diana Padraru

Vicepreședinte, Caravana cu Medici


Diana este proaspăt absolventă de Medicină și coordonează de 3 ani activitatea echipei de la Iași a Caravanei cu Medici. Sub îndrumarea colegilor de la București, a pus bazele filialei alături de alți 3 studenți în vacanța dintre anii III și IV, reușind să organizeze caravane în peste 20 de sate din regiunea Moldovei. În prezent, echipa a crescut și numără 20 de membri, cărora li se alătură cei peste 200 de voluntari medici și studenți.

Kaps Crew

Artiști


KAPS CREW este o echipă formată din doi grafferi/artiști vizuali români și anume KAput și Pulsar Sinaps.Împreună au adunat aproximativ 10 ani de experiență în acest domeniu.Ideea echipei a venit când odată cu trecerea timpului și a colaborării neoficiale dintre cei doi artiști aceștia au ajuns la concluzia ca ar fi o soluție ca să-și unească forțele sub același nume.

Ovidiu Roteliuc

Co-fondator, Asociația Societății de Film de la Timișoara


Ovidiu Roteliuc este director de imagine, producător de film și scenarist român. A lucrat la diferite proiecte de-a lungul unor artiști bine stabiliți iar în 2019 a urmat adaptarea de debut a filmului Pisica Verde.

Narcis Eduard Constantinescu

Co-fondator, Asociația Societății de Film de la Timișoara


Narcis Eduard Constantinescu este regizor, producător de film, scenarist și grafician. A debutat în lumea filmului cu adaptarea Pisica Verde din 2019, bazată pe o piesă de teatru scrisă de Elise Wilk și premiată în toată țara.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS


Beatrice este Director de programe în cadrul fundației LEADERS. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celor mai complexe programe de leadership din România și în coordonarea echipelor de proiecte.

Adriana Petre

Trainer LEADERS


Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support, project management. A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare eveimente private și corporate și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile.

Robert Țopârlea

Trainer LEADERS


Robert activează în sectorul non-profit de la vârsta de 17 ani, timp în care a coordonat echipe în 5 organizații diferite și a implementat proiecte și evenimente ce au ajuns la peste 5000 de beneficiari direcți. Absolvent al Facultății de Marketing din cadrul ASE, coordonează acceleratorul LEADERS Experience, activând în paralel și în zona de servicii de performance media și digital marketing prin intermediul propriei agenții.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 35 sau 70 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Îi căutăm în mod special pe tinerii care studiază sau au studiat în aceste domenii:
economic
tehnologie
inginerie
medicină
farmacie
agricultură
construcții
design
drept
comunicare

ÎNSCRIE-TE!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate
3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.
4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

SPONSORI

CU SPRIJINUL

ORGANIZAȚII PARTENERE

PREÎNSCRIE-TE!

Acesta este doar primul pas. Completează formularul de preînscriere, iar noi te vom anunța în momentul în care deschidem oficial înscrierile.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Oameni care ne-au urmat

 • Pentru mine Explore a fost o experiență plăcută, care a însemnat o ieșire din zona de comfort pentru că am luat parte atât la activități individuale, cât și la activități de echipă, în care noi am aplicat ceea ce am învățat în cadrul sesiunilor. Recomand celor care au ocazia să participe la acest program de dezvoltare personală, să facă primul pas și să îl urmeze cu încredere pentru că ai sanșa să interactionezi cu oameni faini, să înveți lucruri utile pe care le pui în aplicare prin intermediul activităților care sunt foarte bine structurate, interactive și amuzante.
  Raicu Hari-Bogdan
  Student Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" Timișoara - Facultatea de Farmacie
 • Biblioteca umană, din cadrul programului, a fost un mod extraordinar de a interacționa cu mulți oameni cu experiență ce te motivau prin simplul fapt că îi ascultai. Participanții, ambasadorii, bibliotecile vii sunt o mare sursă de inspirație. A fost o adevărată aventură, iar acum că am o nouă pereche de ochelari, aventura poate să continue!
  Anca Stanciu
  Studentă Universitatea Politehnică București - Facultatea de Inginerie Chimică
 • LEADERS Explore a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla anul acesta, o explozie de oameni, idei, valori, atitudini... Este locul în care vii să te cunoști pe tine, să afli ce te definește și care îți sunt valorile.
  Andreea Dieaconu
  Studentă Universitatea Politehnică București - Facultatea de Automatică și Calculatoare
 • LEADERS Explore este acel ceva ce te împinge spre necunoscut și te provoacă la introspecție și explorarea lumii. Te face să-ți amintești cum am început să fim exploratori cu ani în urmă doar prin întrebarea "de ce"?Te învață să ai curaj și să spui ceea ce gândești. Am realizat că nu trebuie să exploram lumea așa cum ni s-a spus să o facem, trebuie să ne găsim propria rețeță, iar primul ingredient este acțiunea, pentru că dacă aștepți tot timpul să apară momentul oportun, nu va fi niciodata timpul.
  Andreea Bizic
  Studentă Universitatea Națională de Arte București
 • Trainerii de la Leaders m-au ajutat să îmi clarific anumite aspecte și mai mult decât orice, m-au motivat să îmi transform ideile în realitate. Am legat și noi prietenii, cu tineri care îmi dau speranța că lumea de mâine va fi o lume mai bună. 
  Flavius Enache
  Student, Universitatea de Vest Timișoara - Facultatea de Sociologie și Psihologie
 • Pentru mine cele 6 zile au fost încărcate cu emoții, informații, povești și provocări. După mulți ani de educație formală, acest program mi-a deschis ochii, pentru că tot ce am fost învățați a venit într-un mod personal, trecut prin prisma experiențelor trainerilor noștrii, de aceea tot ce am aflat a avut un cu totul alt impact. Am înțeles că suntem unici și că este nevoie de fiecare dintre noi pentru ca lumea să se schimbe. Indiferent daca știi deja cine ești sau înca cauți răspunsuri, în urma acestui program cu siguranța pleci cu amintiri faine, experiențe memorabile și informații pe care le poti aplica în viața de zi cu zi.
  Andreea Bureschi
  Studentă Universitatea de Vest Timișoara
 • Zâmbesc larg de fiecare dată când vorbesc despre cele șase zile de transformare și recomand oricărui om la început de drum și de ce nu chiar și celor care au parcurs mai mult din el să intre în aceast dans la care cei din Fundația Learders ne invită. Pe măsură ce se învață pașii dansului, pe chipul fiecăruia va aparea progresiv o serie de expresii ce vor transmite de la curiozitate la entuzism și la mirare.
  Mădălina Postelnicu
  Studentă Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Medicină
 • Explore m-a invatat sa fiu receptiv la schimbare si sa raman consecvent in proces- caci ma credeti sau nu, programul afecteaza pe timp nedeterminat
  Mihnea Tănase
  Student Facultatea de Inginerie Aerospațială, Politehnica București
 • Pentru mine Explore a venit exact când aveam nevoie de el. Mi-a arătat că am resursele necesare pentru a face ce îmi doresc, am nevoie doar de curaj. Asta mi-a adus Explore: curajul de a îmi da voie să greșesc. Aici vezi oameni care sunt exact ca tine, auzi povești ale oamenilor care au fost ca tine și au ajuns acolo unde tu îți dorești să fii. Dacă te întrebi când e momentul oportun să te înscrii la Explore, răspunsul e: acum.
  Maria Bujancă
  Studentă Universitatea de Vest Timișoara - Facultatea de Sociologie și Psihologie
 • Tot ce am învățat la Leaders Explore, de la organizare, sfaturi, jocuri, idei și dorințe de dezvoltare, le voi da mai departe, pentru că dacă reții ce înveți doar pentru tine, atunci n-ai învățat nimic!
  Ahmad Farhat
  Student Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Farmacie
 • Ce se poate întâmpla oare când pui mai bine de 50 de suflete tinere cu un potențial enorm într-o încăpere și ajungi să simți cum se crează magie? Leaders Explore îți dă avântul spre a te autocunoaște mai bine și spre a construi lucruri frumoase. E o doză zdravanaăde inspirație autentică. O încredere nemarginită pentru speranța că se poate, încă se mai poate. Dacă ai în tine setea aceasta de cunoaștere, ești gata de o provocare adevarată și simți că vrei mai mult, aici este locul tău. Schimbarea pleacă din fiecare dintre noi.
  Florentina Penescu
  Studentă Facultatea de Științe Politice a Universității din București

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare.

 • Dacă studiez în afara orașelor în care are loc Explore, bursa de participare include și costurile șederii pe durata LEADERS Explore?

  Nu, bursa de participare în LEADERS Explore include participarea la cele 3 sesiuni și materialele de curs.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

  Programul se va desfășura în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

Română
ÎȚI MULȚUMIM!
Ne revedem in fiecare zi de marți.
X
X