EXPLORE


Primul pas în a cuceri lumea este să te cunoști. Ești student la vârsta marilor decizii? La LEADERS vei afla care-ți sunt atuurile, la ce ești bun și ce ți se potrivește.


STUDENT

EXPERIENCE


Experiența face diferența. Ești student, junior sau tânăr antreprenor până în 25 de ani și vrei să-ți decizi singur viitorul? La LEADERS afli, practic, ce poți și ce știi să faci.


STUDENT, TÂNĂR JUNIOR

CHALLENGE


Schimbă perspectiva și inspiră-i pe cei din jur. Ești manager sau antreprenor până în 35 de ani și conduci echipe? LEADERS te scoate din zona de confort și îți împinge limitele.


MANAGER, ANTREPRENOR

Certificare Explore pentru studenți

LEADERS Explore este rezultatul celor 17 ani în care peste 7000 de studenți și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi. Programul este centrat pe competențe și îți răspunde la întrebările esențiale. Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește? La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

KNOWING YOURSELF

LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Valori
Atitudini și comportamente
Talente
Interese
Empatie
Adaptabilitate
Stiluri de comunicare
Roluri în echipă

Puncte cheie

Programul Leaders Explore pentru studenți este un program gratuit, destinat studenților din universitățile din toată țara. Intră și tu în comunitatea tinerilor de elită!

4 ZILE DE TRAINING INTENSIV

4 ZILE DE TRAINING INTENSIV

Traineri experimentați te sprijină în cea mai fascinantă călătorie: către tine însuți

3 INSTRUMENTE PSIHOMETRICE

3 INSTRUMENTE PSIHOMETRICE

Te descoperi cu ajutorul metodelor științifice Clifton StrengthsFinder ®, DiSC și Belbin

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

ÎNTÂLNIRI CU LIDERI

Înveți din poveștile unor români remarcabili

PLAN DE CARIERĂ

Ai ocazia să-ți evaluezi planul de carieră față în față cu specialiști din resurse umane

LEADERS Explore în trei pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de mai jos și primești imediat link cu formularul de aplicație.

2

PROCES DE SELECȚIE

Analizăm aplicația și te anunțăm dacă te numeri printre studenții selectați să participe gratuit în program.

3

PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Next: Leading Yourself

Îți poți continua procesul de formare participând la LEADERS Experience.

LEADERS EXPLORE PENTRU STUDENȚI - edițiile 2017

Universitățile din București, Cluj și Timișoara vor găzdui anul acesta programele LEADERS

București

Când? martie-aprilie

Sâmbătă, 25 martie
Îți descoperi valorile personale prin conștientizarea atitudinilor și comportamentelor și înțelegi factorii care le influențează. Înveți cum să îți folosești valorile ca filtre pentru luarea deciziilor.
Trainer: Adina Sandu

Duminică, 26 martie
Afli ce stil de comunicare ai și, la sfârșitul zilei, vei fi capabil(ă) să identifici stilul de comunicare al celor din jur.
Trainer: Cornel Costea

Sâmbătă, 1 aprilie
Îți descoperi talentele native definitorii cu ajutorul instrumentului Clifton StrengthsFinder ® și faci primii pași spre a le transforma în puncte forte.
Trainer: Monica Vijeu

Duminică, 2 aprilie
Înțelegi importanța lucrului în echipă și, în urma unui exercițiu practic, descoperi ce roluri ți se potrivesc cel mai bine.
Trainer: Mădălina Vîntu

Luni, 3 aprilie
Primești certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership. De asemenea, vei învăța și vei descoperi aceste concepte fundamentale ale leadership-ului alături de trei lideri români de succes: Florin Talpeș, fondator Bitdefender, Iulian Stanciu – CEO eMAG și Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului Internațional “George Enescu”. Daniel Rusu, absolvent al programelor noastre, îți va povesti cum a devenit LEADERS un reper în evoluția sa.

 

Mihai Constantinescu

Director Festivalul Internațional "George Enescu"

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu este directorul executiv al Festivalului Internațional “George Enescu”, omul care a construit perseverent și cu răbdare, unul dintre cele mai importante produse culturale ale României. În lunga sa carieră, a adus pe scenele din România artiști de renume precum Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Jose Carreras. În anul 2007, a coordonat activitățile culturale din cadrul Festivalului “Sibiu – capitală europeană” și “Francophonie”. Este un susținător activ al tinerelor talente românești. Festivalul Enescu se află în topul trei al celor mai importante evenimente de gen, la nivel internaţional, după BBC Proms (Marea Britanie) şi Festivalul de la Lucerna (Elveţia).

Iulian Stanciu

CEO eMAG

Iulian Stanciu

Iulian Stanciu este CEO eMAG, proprietarul companiilor Flanco și NOD – Network One Distribution, unul dintre acționarii Berăriei H din București și finanțator al Atelierelor Pegas. Și-a descoperit pasiunea pentru antreprenoriat și vânzări încă din studenție când vindea calculatoare într-un apartament de câțiva metri pătrați din București. Consideră că a reușit să ajungă unul dintre cei mai bogați români datorită pasiunii pentru antreprenoriat și a curajului de a lua decizii pe cont propriu.

Florin Talpeș

Fondator Bitdefender

Florin Talpeș

Florin Talpeș este CEO al Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performante soluții de securitate din industria globală și cel mai cunoscut brand IT românesc. În anul 1990, împreună cu soția sa Măriuca, Florin Talpeș a pus bazele Softwin, un furnizor important de soluții software și servicii din România. Fondată în 2001, Bitdefender este acum o companie ale cărei produse sunt distribuite la nivel international în peste 100 de țări. Fiind unul dintre pionierii industriei software din România, Florin Talpeș a fost, de asemenea, fondator și președintele al Asociației Naționale a Industriei de Software și Servicii (ANIS). Ca președinte, a condus la dezvoltarea strategiei naționale de software și servicii din România.

Adina Sandu

LEADERS

Adina Sandu

Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programelor noastre, S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Are acreditare în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Mădălina Vîntu

LEADERS

Mădălina Vîntu

Este trainer LEADERS pe teme de leadership, comunicare, vânzări, gestionarea conflictului, a timpului, lucrul în echipă și resurse umane. Responsabilă cu dezvoltarea conținutului și a metodelor de predare, Mădălina a elaborat și publicat macro-analize sociale referitoare la adolescenții români: “Valorile adolescentului roman” și “Portret de lider”. În anul 2012, a fost cel mai tânăr membru ales al Consiliului Director al Camerei de Comerț Româno-Britanice. Mădălina este monitor ecvestru, dependentă de lectură și de nou.

Cornel Costea

LEADERS

Cornel Costea

Cornel Costea este Master Practitioner în Programare Neuro-Lingvistică și Everything DiSC Certified Trainer de către Inscape Publishing. Are peste 10 ani de experiență în training, cu expertiză în vânzări, negociere, change management, performance management, comunicare și leadership. A coordonat și implementat proiecte pentru mari companii, precum Raiffeisen Bank, A&D Pharma, Unicredit, Xerox. Cornel aduce la fiecare training efervescență, energie și echilibru, trăsături care se regăsesc și în pasiunea lui pentru artele​ marțiale.

Monica Vijeu

Fondator Talent Zone

Monica Vijeu

Fondator Talent Zone și primul Strengths Coach din România, certificat de către Gallup. Cu o experiență de 19 ani în resurse umane, leadership și dezvoltare organizațională, Monica ajută oamenii și organizațiile, din România și din afară, să identifice sursa puterii lor și să-și maximizeze talentele, să-și dezvolte leadership-ul și abilitățile antreprenoriale și să adopte cea mai bună strategie pentru a atinge succesul.

Daniel Rusu

absolvent LEADERS

Daniel Rusu

"Pentru mine, experiența de la LEADERS a fost una definitorie la momentul acela pentru drumul parcurs în următorii ani. Am avut șansa să cunosc oameni deosebiți, de la care am reușit să îmi găsesc inspirația și punctele de reper într-un moment în care nu eram foarte sigur de următorii pași. Au urmat 6 ani de antreprenoriat, proiecte de investiții dezvoltate în diverse domenii, un carusel de experiențe. Iar punctul de plecare al acestor întâmplări este LEADERS".

Cluj-Napoca

Când? martie-aprilie

Sâmbătă, 18 martie
Îți descoperi valorile personale prin conștientizarea atitudinilor și comportamentelor și înțelegi factorii care le influențează. Înveți cum să îți folosești valorile ca filtre pentru luarea deciziilor.
Trainer: Adelina Maria

Duminică, 19 martie
Afli ce stil de comunicare ai cu ajutorul celui mai utilizat test de personalitate din lume, DiSC. La sfârșitul zilei vei fi capabil(ă) să identifici stilul de comunicare al celor din jur.
Trainer: Cornel Costea

Sâmbătă, 8 aprilie
Îți descoperi talentele native definitorii cu ajutorul instrumentului Clifton StrengthsFinder ® și faci primii pași spre a le transforma în puncte forte.
Trainer: Monica Vijeu

 

Duminică, 9 aprilie
Înțelegi importanța lucrului în echipă și, în urma unui exercițiu practic, descoperi ce roluri ți se potrivesc cel mai bine.
Trainer: Ilie Gageatu 

Luni, 10 aprilie
Primești certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership. De asemenea, vei invăța și vei descoperi aceste concepte fundamentale ale leadership-ului alături de doi lideri români de succes, neurochirurgul Ștefan Florian și omul de afaceri Marcelus Suciu.

Adelina Maria

LEADERS

Adelina Maria

Este trainer în leadership, comunicare și project management și fondator a două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei: îi plac călătoriile, cafeaua și inovațiile culinare. În programele pe care le concepe, provoacă participanții să își depășească limitele și concepe activități experiențiale, reale. Adelina deține certificarea în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). În anul 2015, Adelina a fost inclusă în topul Forbes 30 sub 30.

Cornel Costea

LEADERS

Cornel Costea

Cornel Costea este Master Practitioner în Programare Neuro-Lingvistică și Everything DiSC Certified Trainer de către Inscape Publishing. Are peste 10 ani de experiență în training, cu expertiză în vânzări, negociere, change management, performance management, comunicare și leadership. A coordonat și implementat proiecte pentru mari companii, precum Raiffeisen Bank, A&D Pharma, Unicredit, Xerox. Cornel aduce la fiecare training efervescență, energie și echilibru, trăsături care se regăsesc și în pasiunea lui pentru artele​ marțiale.

Monica Vijeu

Fondator Talent Zone

Monica Vijeu

Fondator Talent Zone și primul Strengths Coach din România, certificat de către Gallup. Cu o experiență de 19 ani în resurse umane, leadership și dezvoltare organizațională, Monica ajută oamenii și organizațiile, din România și din afară, să identifice sursa puterii lor și să-și maximizeze talentele, să-și dezvolte leadership-ul și abilitățile antreprenoriale și să adopte cea mai bună strategie pentru a atinge succesul.

Ilie Gageatu

LEADERS

Ilie Gageatu

Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Brewerie cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

Marcelus Suciu

Fondator Marty

Marcelus Suciu

Om de afaceri și patron al restaurantelor Marty, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj, cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în anul 2016. Povestea de succes a acestuia a început în anul 2000, când a construit de la zero un restaurant cu un concept inovator în România: acela de a oferi oaspeților o experiență memorabilă. Investiția în oameni este una din valorile brandului, Marcelus Suciu investind într-o școală ce va fi funcțională în curând și care va include academie culinară, școală de barista și una de managementul ospitalității.

Dr. Ștefan Florian

Dr. Ștefan Florian

Prof. Dr. Ștefan Florian este neurochirurg și directorul Clinicii de Neurochirurgie de la Cluj. În copilărie, spunea că atunci când va fi mare se va face medic și președinte. A ajuns medic celebru, cu peste 12 000 de intervenții chirurgicale la activ, și este președinte al Senatului UMF și al altor asociații profesionale. Crede cu tărie că respectul îl câștigi prin ceea ce faci și prin felul în care te porți.

Vlad Goje

Absolvent LEADERS

Vlad Goje

LIDERI INVITAȚI

Iulian Stanciu

CEO eMAG

Mihai Constantinescu

Director Festivalul Internațional "George Enescu"

Florin Talpeș

Fondator Bitdefender

Dr. Ștefan Florian

Director Clinica de Neurochirurgie Cluj

Testimoniale

Ce spun despre noi studenții din programele LEADERS

PREÎNSCRIE-TE!

Participă la LEADERS Explore și vei avea parte de o experiență definitorie pentru evoluția ta. Intră în comunitatea noastră!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Parteneri

Partener Principal

Sponsori

Cu sprijinul


X