fbpx
Caută

#BiblioLEADERS 2017 sau cărțile pe care le-am găsit esențiale în acest an

La sfârșit de an, recomandăm excesele literare pentru că simțim în aer o poftă uriașă de lectură. Dacă aveți poftă de cărți recomandate de cei din comunitatea LEADERS, de traineri, participanți, invitați, aruncați un ochi pe lista din fotografie și pe cea de mai jos. Diverse și savuroase, oricare dintre ele este o întâlnire încântătoare cu un mod original de a privi lumea și, împreună, constituie amprenta inconfundabilă a unui an complex și surprinzător.

1. “Open – o autobiografie” – Andre Agassi

2. ” Cei care schimbă jocul ” – Andreea Roșca, Mona Dîrțu

3. “Quiet” – Susan Cain

4. „Iluzia utilizatorului” – Tor Norretranders

5. “Out of our minds – Learning to be creative” – Ken Robinson

6. “Oyibo. 2 oameni, 1 motocicletă, 14 luni în Africa” – Ana Hogaș, Ionuț Florea

7. „Alchimistul” – Paulo Coelho

8. „Connected”, Nicholas Christakis, James Fowler

9. “Triburile” – Seth Godin

10. “Becoming a professional human being” – Jim Bagnola

11. “Gândirea de tip cutie neagră” – Matthew Syed

12. „Magicianul” – John Fowles

13. „Decojind ceapa” – Gunter Grass

14. “Eseu despre orbire” – Jose Saramago

15. “Toată lumina pe care nu o putem vedea” -Anthony Doerr

16. “Aleea Soarelui” – Thomas Brussig

17. “Frații Karamazov” – Dostoievski

18. „Idiotul”, Dostoievski

19. “Cel mai iubit dintre pământeni” – Marin Preda

20. „În căutarea fericirii” – Daniel Gilbert

21. „Dragoste în vremea holerei” – Gabriel Garcia Marquez

22. „Să ucizi o pasăre cântătoare” – Harper Lee

23. „Jocul cu mărgele de sticlă” – Herman Hesse

24. „Maestrul și Margareta” – Mihail Bulgakov

25. „O mie nouă sute optzeci și patru” – George Orwell

Lectură ușoară și enoy!

Articole similare

2023 Wrapped – Leadership

Cu siguranță în ultimele zile ai rememorat momente și aspecte importante ale anului 2023, fie că e vorba de topul tău unic din Spotify, colecția de fotografii sau topurile Google

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.