fbpx
Caută

Descoperă Industria Tech la Her Webinars Summer 2023

Her Time România este încântată să anunțe a șasea ediție a evenimentului bianual Her Webinars, “Her Webinars Summer Edition 2023”, un eveniment educațional ce se va desfășura în perioada 17-21 iulie 2023. Ce beneficii obții participând la acest eveniment stand alone? Ai ocazia unică să interacționezi direct cu experți și profesioniști din industria tech, inclusiv reprezentanți de la unele dintre cele mai mari și inovatoare companii din lume, precum Google, Revolut, sau KANO Computing. Fie că ești pasionat de studiul în străinătate în domeniul tech, interesat de rolurile non-tehnice din industrie, sau îți dorești să afli mai multe despre experiența și provocările femeilor în domeniul tech, seria Her Webinars Summer 2023 acoperă o gamă largă de subiecte relevante.

Prin participarea ta, vei avea ocazia să cunoști invitații noștri, ce vor împărtăși cu tine povești inspiraționale, dar îți vor oferi și sfaturi prețioase despre cum să-ți construiești o carieră de succes în domeniul Tech. Fie că ești student în căutarea unor oportunități de studiu în străinătate, profesionist în căutarea unor noi perspective și abordări în industrie sau doar un entuziast al tehnologiei în căutarea de inspirație și cunoștințe, acest eveniment este perfect pentru tine.


Înscrie-te acum la evenimentul Her Webinars Summer 2023 și pregătește-te să fii inspirată!


Cum te înscrii la HerWebinars Summer 2023?

  1. Accesează link-ul de înscriere.
  2. Citește cu atenție instrucțiunile și detaliile evenimentelor.
  3. Răspunde la toate întrebările și trimite formularul de înscriere.
  4. Pune-ți reminder pentru a nu uita de webinar și verifică mail-urile trimise de noi cu detaliile necesare.
  5. Trimite formularul de înscriere și prietenilor. Totul devine mai interesant când puteți discuta despre aceleași teme de interes.

Cine vor fi invitații speciali a celei de-a șasea ediții Her Webinars?

Luni, 17 Iulie: Insights and Innovations from a Marketing Expert
Invitată: Raluca Deaconu


Raluca este un digital marketeer cu 10 ani de experiența în advertising, branding, și marketing. A lucrat atât în agenții de publicitate, cât și în corporații. În prezent lucrează ca și Creative Marketing Manager pentru Revolut.


Marți, 18 Iulie: International Study Opportunities in Tech
Invitate: Ioana Cristescu și Valentina Goanta


Ioana Cristescu este studentă în anul 4 la University of Richmond, unde beneficiază de bursa de merit numită Richmond Scholars, ce îi asigură finanțarea integrală a studiilor. De-a lungul anilor, ea a lucrat în diverse poziții în cadrul campusului University of Richmond, University of Chicago și în multinaționale, precum compania Axians din Portugalia. În prezent, Ioana este angajată în poziția de Software Development Engineer Intern la Amazon Web Services.


Valentina Goanta a terminat facultatea de biologie moleculară și celulară Concordia University în Montreal, Canada. În prezent, lucrează la compania de software Workleap, în Sales si Business Development. În restul timpului, se implica în inițiative care ajută aplicatul inteligenței artificiale în biologie moleculară și este consilier educațional la Vreau Să Studiez în America.


Miercuri, 19 Iulie: Beyond the Code: Non-Technical Roles
Invitată: Ruxandra Cojocariu


Ruxandra-Maria Cojocariu este o profesionistă în domeniul de Comunicare, care de curând s-a alăturat recent echipei Oracle în calitate de Manager de Comunicare. Rolul său anterior a fost în cadrul Microsoft Belgia, iar ea a mai lucrat pentru Schneider Electric, eMAG și Michelin. În ceea ce privește formarea sa academică, deține o licență în Jurnalism și urmează un masterat în Comunicare și Publicitate.


Joi, 20 Iulie: Breaking Barriers for Women in Tech
Invitată: Ayesha Chishti


Ayesha Chisti este Quality Assurance Engineer în cadrul companiei KANO Computing, un startup global de hardware și software cu sediul în Londra. Aceasta a lucrat atât în domeniul bancar, cât și în companii de software, unde a dezvoltat o bază tehnică solidă și expertiză în testarea sistemelor de operare complexe.


Vineri, 21 Iulie: Dream to Reality: A Google Success Journey
Invitată: Raluca Tudor


Raluca Tudor este Inginer Software în cadrul Google România la doar 22 de ani. Aceasta a absolvit cursul de Informatică în cadrul Universității din București. Raluca este o persoană ce învață rapid lucruri noi, și a reușit să desfășoare cu succes proiecte lucrând în echipă, dar și individual.


Ce este Her Time?


Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România este astăzi primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în leadership prin networking. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerelor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritori, prieteni și susținători.
Website: https://hertimeromania.com/
Instagram: https://www.instagram.com/hertimeromania/
Facebook: https://www.facebook.com/hertimeromania/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/her-time-rom%C3%A2nia/
YouTube: https://www.youtube.com/@hertimero
TikTok: https://www.tiktok.com/@hertimeromania
Patreon: https://www.patreon.com/hertimeromania

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.