fbpx
Caută

Fundația Leaders este partener media al conferinței I Love Failure EDUCATION – The biggest failure conference in the world

La Fundația Leaders, credem cu tărie că este esențial ca liderii să accepte eșecurile și să le privească dintr-o perspectivă care să le permită să învețe de pe urma acestora. În programele LEADERS, aducem în fața participanților lideri români care să le relateze eșecurile din parcursul lor, dar și modul în care au trecut peste ele și învățăturile pe care le-au deprins după ce s-au confruntat cu acestea.

Ne bucurăm că suntem alături de I Love Failure EDUCATION – The biggest failure conference in the world, conferința care reunește peste 40 de surse de inspirație pe 23-24 octombrie, la Opera Națională din București.

Poți afla de la sursele de inspirație poveștile lor și lecțiile pe care le-au învățat din propriile greșeli. Speakerii pot să relateze doar pe baza experienței personale, urmând regula de aur – „Dacă nu ți s-a întâmplat ție, atunci nu poți vorbi despre asta la I Love Failure”.

Ia-ți inspirația din discursurile speakerilor și conectează-te cu alți participanți care vor să învețe cum să îmbrățișeze eșecul și să îl folosească în beneficiul lor. Prin discuțiile pe o temă precum eșecul, ai șansa să treci mai rapid de la „small talk” la „medium talk” și să creezi cu mai mare ușurință legături strânse cu cei din comunitate.

Pentru că orice lucru nou pe care îl înveți trebuie celebrat, la final de conferință poți să sărbătorești alături de ceilalți participanți parcursul vostru spre îmbrățișarea eșecului la Party-ul I Love Failure – o seară de neuitat, plină de bucurie, râsete și inspirație.

De la antreprenori de top, investitori sau influenceri, până la sportivi și artiști de înaltă performanță, iată câteva dintre numele deja confirmate care vor urca pe scena I Love Failure EDUCATION anul acesta:

Ana Maria Branza, Alex Certantescu, Radu Georgescu, Magor Csibi, Dragos Anastasiu, Mihai Morar , Andreea Raicu, Adrian Dragomir, Cristian Onetiu, Tedy Necula, Alexandra Violin, Cristian China Birta, Alex Găvan, Mester Catalin, Irina Obushtarova, Aluziva, Raluca Anton, Alex Bogdan, Andra Pitican, Simona Sandru

Pentru mai multe detalii despre programul conferinței și pentru a achiziționa bilete la eveniment, accesați https://ldrs.me/ilovefailure

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.