fbpx
Caută

HER WEBINARS SUMMER 2023 S-AU ÎNCHEIAT CU SUCCES

Sute de tinerx pasionați de tech au participat online în perioada 17-21 iulie la Her Webinars, un eveniment devenit tradiție pentru Her Time România și care aduce în fiecare an speakeri deosebiți pentru a vorbi comunității despre liderii de mâine. Tema de anul acesta, Women in Tech, a adus împreună șase femei experte în domeniul tehnologiei, ce lucrează la companii de top, precum Google sau Revolut.

Raluca Deaconu (Revolut) a vorbit despre Insights and Innovations în Marketing: totul de la statistici cu privire la femei în industria tech, ce înseamnă Marketing, limbajul vizual al unui brand și până la studii de caz pe campanii cunoscute la nivel global.

Ioana Cristescu și Valentina Goantă (Vreau să studiez în America) au continuat în a doua zi cu tema oportunităților de studii în domeniul tech în străinătate; acestea au împărtășit cunoștințe fresh despre studiile în America, respectiv Canada, și au dat detalii cu privire la experiența de studiu în domeniul STEM, obstacolele întâmpinate de studenții internaționali și sfaturi despre cum să construiești o aplicație de succes, pentru asigurarea admiterii la universitatea dorită.

Al treilea speaker, Ruxandra Cojocariu (Oracle) a vorbit despre rolurile non-tehnice și a abordat cu mult umor teme precum prezența unui “glass ceiling” în domeniul tech, resursele pe care le avem la dispoziție pentru a excela (mentori, cursuri online, internship-uri, etc.), dar și despre soft și hard skills (growth mindset, “can do” attitude, being tech-savvy etc.)

Ayesha Chishti (KANO Computing) și-a început webinarul cu o mini-scrisoare adresată tinerelor prin care le-a rugat să nu se lase doborâte de nedreptățile întâlnite pe parcursul carierei și să își urmeze visele, tema abordată de aceasta fiind ruperea barierelor existente pentru femei în domeniu. Ea a continuat apoi cu informații despre gender gap în această arie de lucru, dar și despre modalități de promovare a diversității și a incluziunii la locul de muncă.

Nu în ultimul rând, Raluca Tudor (Google) și-a împărtășit povestea de succes despre cum a ajuns să lucreze pentru o astfel de companie și a fost foarte deschisă în ceea ce privește parcursul ei, experiența sa de dinainte chiar de facultate și a oferit o multitudine de sfaturi tinerelor participante.

În perioada înscrierilor, cei interesați au fost rugați să lase întrebări pentru speakeri. O varietate de întrebări precum “Ce recomandați pentru un începător în domeniul tech?”, “Cum v-ați găsit vocația pentru acest domeniu?”, “Ce presupune domeniul Tech mai exact?” și-au găsit cu siguranță răspunsul pe perioada webinariilor, iar echipa Her Time este mândră să pună acești tinerx în contact cu persoane care le pot ghida calea.

Webinariile au fost înregistrate și pot fi urmărite integral pe canalul de YouTube al HerTime România.

Despre Her Time România

Lansată la începutul anului 2020 din dorința de a sprijini generațiile viitoare de femei, Her Time România este astăzi primul ONG din România care oferă oportunități gratuite de dezvoltare în leadership. HTR deține în prezent un portofoliu format din peste 10 evenimente organizate pentru dezvoltarea personală și profesională a tinerxlor din țară, o comunitate formată din peste 15.000 de urmăritorx, prietenx și susținătorx.

Un eveniment realizat cu sprijinul partenerilor noștri: Fundația Leaders, Women in Tech Romania, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS), Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Uniunea Studenților din România și Vreau Să Studiez În America.

Contact: [email protected]

www.hertimeromania.com

Click aici pentru a susține organizația Her Time.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.