fbpx
Caută

LEADERS Retreats pentru comunitate

Comunitatea LEADERS și-a dat întâlnire la acest început de toamnă în doua cadre neconvenționale de networking și împărtășire de experiențe: pe crestele munților Bucegi și printre valurile Mării Negre.

Offroad Mioritic a fost tematica primului LEADERS Retreat de anul acesta care a reunit absolvenți, traineri, invitați și parteneri din toate colțurile țării și ale lumii. Am ieșit de pe drumurile bătătorite, ne-am deconectat de cotidian și am cutreierat Munții Bucegi pe 4 roți. Am făcut și un scurt popas la stână pentru un bulz și o cană de apă rece de izvor.

La câteva zile distanță, ne-am conectat cu un nou mix de oameni din comunitatea LEADERS, de data asta nu într-un loc cu capul în nori, ci cu picioarele în valurile mării, la Limanu, la Retreat-ul intitulat LEADERS până-n pânzele albe. I-am asteptat pe invitați direct pe velier, departe de agitația urbană, iar dimineața am ridicat pânzele si ne-am transformat rapid într-o echipă. Căpitanul echipajului a fost Sorin Drugan, fondatorul SetSail și un om foarte drag nouă, care nu numai că ne-a învățat foarte multe lucruri despre cum se conduce un velier, ci ne-a și inspirat cu poveștile celor aproape trei luni în care a traversat Atlanticul solitar pe un velier.

La întoarcerea pe uscat, Latif Stoica, unul dintre oamenii nucleu ai comunității, ne-a răsfățat papilele cu un Saganaki cu creveți și brânză feta gătit la ceaun.

Serile în Retreat ni le-am petrecut stând la povești și la vinuri românești. Crama Avincis a fost invitatul special al întâlnirilor noastre. Dacă la peste 1600m altitudine ne-au cucerit notele condimentatea ale Pinot Noir-ului învechit în baricuri, pe velier preferata noastră a fost Feteasca Regală.

LEADERS Retreats sunt evenimente anuale dedicate exclusiv comunității LEADERS, la care participă un număr retrâns de oameni. Participarea se face doar pe bază de invitație.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.