fbpx
Caută

O conversație cu tine

Articol preluat din Newsletterul din data de 15 mai 2018

Îți propunem ca săptămâna aceasta cel mai important instrument al tău să fie oglinda, iar provocarea să fie ca pe cât de des o folosești pe cea exterioară să o folosești și pe cea interioară.

În căutarea succesului, soluțiilor și uneltelor care să ne facă viața mai frumoasă privim de cele mai multe ori în exterior. Ajungem astfel să încercăm să potrivim o serie de “produse” care nu sunt potrivite pentru măsura noastră, iar timpul și energia investite ne duc către emoții de tipul frustrare și tristețe.

În dinamica echipelor, autocunoașterea este elementul cheie care va determina leadershipul autentic: atunci când faci ceea ce spui, când ești ceea ce văd ceilalți.

Cel mai simplu exercițiu pe care îl poți face pentru a-ți calibra nevoile cu soluțiile oferite este să te asculți. Începe cu tine și descoperă-te cu sinceritate și curaj. S-ar putea să știi deja multe dintre lucrurile pe care le descoperi, iar altele să te surprindă. Iar dacă se întâmplă asta, să nu fii speriat. În 2015 fondatorii Harvard Business Review au realizat un studiu folosind un instrument de feedback 360 prin care au analizat percepția față de 69.000 de manageri a peste 750.000 de respondenți de la sute de firme. Rezultatul a arătat diferențe considerabile în percepție, iar liderii care s-au subevaluat au fost evaluați mult mai sus de către ceilalți.

Concluzia? Ceea ce ești tu este o combinație între ceea ce știi tu și ceea ce văd ceilalți – o relație care trebuie menținută în echilibru.

Astăzi, începem cu tine și te întrebăm – ești pregătit de o conversație sinceră?

Articole similare

Erorile de gândire dau formă realității noastre

Mai bun cu fiecare gând! În urmă cu câțiva ani, la un curs dedicat adolescenților în Constanța, unul dintre participanți fusese foarte demotivat de activitatea în care fusese implicat. “Cum

Feedback-ul – o perspectivă diferită

Vorbim despre feedback și vrem să împărtășim cu tine câteva tehnici descoperite de noi într-un articol recent, povestindu-ți aici ce ne-a surprins și pe noi. 

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.