fbpx
Caută

Peste 3000 de tineri au beneficiat de programele și proiectele derulate de Fundația Leaders în 2022

Peste 3000 de elevi, studenți și tineri profesioniști din toată țara au beneficiat de programele dezvoltate de Fundația Leaders în anul 2022, comunitatea absolvenților LEADERS ajungând în prezent la peste 37.000 de tineri, conform datelor publicate în raportul anual al organizației privind activitatea și rezultatele financiare aferente anului trecut.

În anul 2022, Fundația Leaders a creat experiențe de învățare în sistem online, fizic și hibrid prin intermediul a 10 programe și proiecte la nivel național și a facilitat numeroase sesiuni de mentorat și întâlniri în comunitate, conectând tinerii cu potențial și companiile care pun accentul pe autenticitate, idei out-of-the box și sustenabilitate.

Misiunea Fundației este aceea de a antrena competențele de leadership ale tinerilor cu potențial din întreaga Românie, de a dezvolta pentru ei și alături de ei experiențe adaptate mediului actual imprevizibil și de a contribui la formarea unei generații de lideri responsabili, pregătiți pentru schimbare și capabili să identifice soluții.

“Avem convingerea că programele de leadership de impact sunt dezvoltate de oameni fantastici care au grijă de cele trei relații din viața lor: relația cu sine, relația cu cel de lângă și relația cu comunitatea din care fac parte. Suntem mândri că în echipa Leaders avem astfel de oameni și considerăm că educația este și va rămâne pilonul esențial al unei societăți dezvoltate și responsabile, așa cum ne dorim să o vedem”, declară Beatrice Alexandrescu, director general Fundația Leaders.

Printre proiectele emblematice desfășurate de Fundația Leaders anul trecut se numără:

  • Leaders Explore pentru Elevi – program de autocunoaștere și leadership personal adresat elevilor de liceu din toată țara.
  • Leaders Explore pentru Studenți – program de leadership personal pentru studenții și absolvenții de facultate din toată țara.
  • Ora de Carieră – program de orientare vocațională adresat elevilor din sistemul de învățământ preuniversitar din întreaga țară.
  • Exploratori de Viitor – program ce îmbină leadership-ul personal și orientarea în carieră, adresat elevilor de liceu din Bihor, Argeș, Buzău și București.
  • Leaders Experience – program de leadership personal bazat pe coaching și învățare experențială adresat tinerilor profesioniști din toată țara.

Totodată, Fundația Leaders a dezvoltat programe și proiecte customizate, alături de parteneri strategici, printre care se numără:

  • She Leads Tomorrow – program de autocunoaștere și dezvoltare a competențelor de leadership realizat împreună cu Renault Group, adresat tinerelor studente și absolvente de facultate din toată țara.
  • Start pentru o Carieră BETON – cursuri intensive de educație nonformală pentru elevi din clasele a XI-a și a XII-a din licee cu profil tehnic sau profesional provenind din județele Neamț, Dâmbovița și Hunedoara. Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu HeidelbergCement România.
  • The Next Generation of Innovators – program ce îmbină educația nonformală cu educația STEM, adresat studenților din facultăți cu profil tehnic și economic din București.
  • Her Energy Academy – proiect de Branding Personal realizat în parteneriat cu OMV Petrom, adresat tinerelor studente cu performanțe deosebite din domeniul tehnic din București și Ploiești.
  • Tineri Lideri pentru Agricultură – program de formare adresat tinerilor fermieri din România, dezvoltat în parteneriat cu Clubul Fermierilor Români.

În total, Fundația Leaders colaborează cu peste 35 de parteneri strategici, atât din rândul colaboratorilor consacrați, cât și organizații noi, împreună cu care a dezvoltat proiecte care au impactat viețile a mii de tineri.

Veniturile totale înregistrate de organizație în 2022 însumează 2.989.773 lei, reprezentând sponsorizări (88.4%), subvenții (0.9%), granturi (0.8%), taxe de participare (3.6%), respectiv prestări servicii (6.3%).

Raportul de activitate integral al Fundației Leaders pentru anul 2022 este disponibil la https://ldrs.me/leaders-in-2022

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.