fbpx
Caută

Trainerii care te învață experiența

Cei care fac din LEADERS Experience un program memorabil și complet sunt trainerii. Ei sunt cei care oferă cu generozitate informații și know-how, cei care construiesc experiențe incredibile de învățare, stabilind capetele de pod ale unei experiențe care schimbă vieți.

În primul accelerator pentru viața reală al LEADERS Experience, desfășurat la Predeal, Daniel Bichiș, Master Practitioner NLP, și-a demonstrat măiestria de a pune întrebările potrivite și de a face participanții să-și pui întrebările care contează. Practic, dacă există vreo dilemă pe care ți-e teamă să o recunoști chiar și față de tine însuți, Daniel va atinge acea profunzime care schimbă perspectiva. „Când un lucru e dezirabl social, nu-i așa că acel lucru e cel mai bun de pe fața Pământului? Nu. Pentru că noi suntem diferiți,” a fost întrebarea de deschidere a training-ului.

Daniel Bichiș este un magician al explorării interioare.

Ilie Gageatu este cel care contaminează cu energie și umor fiecare întâlnire. Cu fermitate, te duce în punctul în care stai față în față cu tine și cu liderul din tine. Cine ești și cine vrei să fii, cine sunt ceilalți și cum poți comunica eficient cu ei sunt întrebările-pilon ale fiecărei întâlniri. Ilie a urmărit cu discreție simularea de business a participanților Experience și a descifrat comportamentele și reacțiile celor care au trecut la acțiune. „Nu e simplu să cunoști oamenii sau să te cunoști pe tine. Aveți șansa acum de a pune mâna pe niște instrumente prin care să vă cunoașteți mai bine. Dar trebuie să știți că omul e mult mai complet și complex decât să-l bagi într-un cadran, iar descoperirea de sine durează toată viața”, a spus acesta.

Ilie reușește să creeze de fiecare dată o experiență de învățare unică.

Adelina Maria, trainer LEADERS și directorul strategic al fundației, este firul roșu al programului Experience, cea care descifrează sensurile, trage linie și developează fiecare experiență până devine limpede ca lumina zilei. Ea lansează provocările și urmărește rezultatele, iar lecția ei, în urma revelațiilor primului accelerator, este următoarea: „Pentru mine, tot ce se întâmplă aici este dovada clară că, atunci când ai o idee, știi că e bună și poate face diferența, nu trebuie să renunți la ea, oricât de greu ți s-ar părea. Și nu trebuie să consideri ideea greșită doar pentru că treci prin multe greutăți pentru a o duce la îndeplinire”, a spus omul din spatele programelor LEADERS.

Programul LEADERS Experience este gândit pentru o perioadă de șase luni. După primul accelerator, urmează provocările zilnice, proiectul social, al doilea accelerator de experiențe, în care participanții vor reîntâlni trainerii, mentoratul și etapa de monitorizare a progresului. Mai multe detalii, aici.

Articole similare

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.