fbpx

Este forma de învățare experiențială testată de peste 40 de ori în programele Fundației Leaders. În cadrul simulărilor, participanții își dezvoltă competențe de leadership, lucrând la proiecte concrete, la a căror finalitate ajung în 24 sau 48 de ore. Pe durata implementării, sunt observați de practicieni, care susțin o sesiune consistentă de feedback la final de simulare.

Simulările de leadership se pot desfășura pe durata uneia sau a doua zile, în funcție de complexitatea task-ului. În mod normal, participanții se reunesc în jurul orei 8 dimineața și primesc task-ul pe care trebuie să-l implementeze până în jurul orei 15:30, urmând ulterior să existe debrief-ul acțiunii.

EXEMPLE
de simulări de leadership

Pentru un timp limitat participanții preiau controlul unui business sau experimentează dezvoltarea unei noi linii de business pentru o organizație. Vor fi responsabili pentru deciziile strategice, procesul de producție, comunicarea eficientă în cadrul echipei și, în cele din urmă, să vândă produsul sau serviciul oferit sau să implementeze ceva ce organizația respectivă are nevoie.

Provocăm participanții să ia rolul activ în transformarea spațiului educațional. Ei sunt implicați în procesul de schimbare și redecorare, contribuind astfel direct la îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru copiii dintr-o comunitate defavorizată.

Un exemplu de succes este și provocarea culinară: participanții au la dispoziție un timp limitat pentru a pregăti și a găti mâncare pentru persoane nevoiașe din comunitate. Această experiență nu numai că dezvoltă competențele de lucru în echipă și gestionarea timpului, dar îi și conectează pe participanți cu realitățile comunității lor, încurajând empatia și responsabilitatea socială.

În maximum 24 de ore, participanții concep povestea și pun în scenă o piesă de teatru, fie un spectacol de teatru de păpuși, ori produc teatru radiofonic. Au la dispoziție sprijinul unui actor sau regizor profesionist care îi va ghida și ajuta în acest proces.

Practicarea unui stil de leadership autentic într-un mod eficient presupune îmblânzirea emoțiilor primare pentru a le pune la treabă în beneficiul tău. În largul mării, pe velier, participanții trec printr-un test în raport cu natura prin care se vor confrunta cu emoții primare și pe care le vor transforma în nuclee generatoare de schimbare.

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.