fbpx

susține

Fundația Leaders ©

 
În acești 21 de ani LEADERS a fost rezultatul unei echipe de peste 50.000 de oameni geniali (participanți, sponsori, vorbitori, echipe ale partenerilor, voluntari). Din 2021 te invităm și pe tine în calitate de coechipier în povestea următorilor 20 de ani și avem încrederea că putem să fim mai puternici împreună.

1.

3.5%:

Direcționează 3.5% din impozitul tău pe venit către Leaders. Poți opta pentru o perioadă de un an sau doi. Află mai multe și descarcă formularele. Termenul limită este 25 mai 2024.

2..

direct:

Donează direct prin transfer bancar în contul Leaders, poți face o donație cu cardul prin intermediul Netopia sau utilizând PayPal.

3…

20% din impozitul pe Cifra de afaceri:

Ești fondatorul unei microîntreprinderi sau factor de decizie? Donează 20% din impozitul pe cifra de afaceri, iar acesta îți va fi dedus din plata următoarelor taxe către stat. Află cum poți face acest lucru

4…

20% din impozitul pe profit

Reprezinți o organizatie antreprenorială cu cifra de afaceri peste 1 milion de euro sau o companie multinațională? Donează către LEADERS 20% din impozitul pe profit. Iată care sun pașii

5…

in-kind

Dacă produsele sau serviciile tale ne pot aduce un plus în cadrul experiențelor de învățare Leaders putem gândi împreună un canal de promovare win-win. Așteptăm mesajul tău pe adresa [email protected] și stabilim pașii următori.

6…

voluntariat

Vrei să-ți dedici timpul efortului Leaders? Alătură-te în calitate de voluntar fie că ai disponibilă o oră pe luna sau ne putem vedea zi de zi. Suntem de găsit la adresa [email protected]

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.