fbpx

Scholarship Auchan

Candidate profile

Auchan Romania has a portfolio of over 430 stores, including 33 hypermarkets, 7 supermarkets, and nearly 400 MyAuchan ultra-proximity stores, most of which are located in Petrom stations, as well as the online store auchan.ro. With a gross turnover of over 1.2 billion Euros in 2022, Auchan offers residents in the cities where its stores are present a modern, high-quality shopping experience, with the widest range of products and a responsible discount concept, featuring low prices every day. This year, Auchan Romania has once again been recognized as a “Top Employer,” obtaining the Top Employer certification for the second consecutive year.

The scholarships offered by Auchan Romania are tailored for 20-25 year old X-traordinary from any field of activity, highly motivated & excellent professional, academic, or extracurricular achievements, and who already makes an impact in their community. Interested in leadership, involved in multiple activities or highly engaged in a field they wish to specialize in, with initiative, dreams and goals (preferably related to their field of activity).

”Because we feel close to your values and share the same dreams as you:

We cherish our values. We respect our traditions. We are a successful, people-centered company. We constantly update ourselves. We are a team of over 7,000 professionals across more than 50 professions. We take care of each other. We grow together. We practice next-generation commerce. We love nature. We protect the environment. We are part of the communities we live in.

We value health. We care for our customers. We are Auchan Romania and we are delighted to be with you.”

Ana Maria Gavrila

Director Auchan Sibiu

Apply for the Auchan scholarship

"*" indicates required fields

1Terms & Conditions
2Personal Data
3Your Education
4Your Experience
5Interview
6Additional Information

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.