fbpx

SCROLL FOR       

change

Powered by

sageata_partener

Îți oferim timp și claritate!

Participă la cele 3 workshop-uri din orașul tău și învață să comunici activ cu colegii și prietenii, să îți dezvolți creativitatea în proiecte care îți vor completa experiența de educație și să te implici în comunitate

O mai bună organizare și o misiune clară îți oferă eficiență și satisfacție, iar acestea pot fi obținute prin tehnici de time management și prin exersarea vorbitului în fața unui public.

workshop-uri

Branding personal

Explorăm împreună seturi de valori, moduri în care comunicăm despre noi, cum ne prezentăm la un interviu, astfel încât să conturăm imaginea personală și să ne evidențiem calitățile.

managementul timpului

Timpul este una dintre puținele resurse cu adevărat neregenerabile. Mai corect spus, timpul este viață.
Paradoxal, timpul nu poate fi gestionat. Și atunci apare întrebarea “Ce și cum pot totuși gestiona astfel încât să obțin ce și când îmi doresc?”.
Răspunsul la această întrebare și câteva metode de creștere a randamentului activităților individuale sau de grup pe care le desfășori sunt de găsit în atelierul “Managementul timpului Energiei”

discurs public

A susține o prezentare memorabilă este o competență care se antrenează. Cum? Cunoscând și punând în practică un set de acțiuni specifice, începând de la cunoașterea auditoriului, trecând prin designul prezentării și susținerea acesteia. Și, cel mai important, făcând diferența între ce înseamnă să creezi o prezentare și cum o prezinți live (indiferent de canal). Ce fac cu emoțiile? Ce materiale auxiliare folosesc? Unde mă uit? Răspunsurile la aceste întrebări si multe altele vor fi ceea ce vei obține participând la atelierul “Discurs Public”

PROFILUL PARTICIPANTULUI

upgrade yourself

HELLA România și Fundația Leaders în parteneriat cu instituții de învățământ și ONG-uri, oferă acces la resurse de dezvoltare personală pentru tineri și studenți din Arad, Craiova, Lugoj și Timișoara.

Dacă îți pui întrebarea “Cum pot învăța sa vorbesc în public?“, “Cum îmi cresc brandul personal?” sau “Cum îmi organizez timpul? “,  proiectului Upgrade Yourself este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura fizic în cadrul Universității Politehnica Timișoara, Universitatea de Vest Timișoara și Universitatea din Craiova.

 

ediții și agendă

univeristatea politehnica timișoara

Branding personal, 20 mai | 12:00 -14.30
Managementul timpului, 20 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 21 mai | 10:00-17:00

univeristatea DE VEST timișoara

Branding personal, 27 mai | 12:00 -14.30
Managementul timpului, 27 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 28 mai | 10:00-17:00

univeristatea din craiova

Managementul timpului, 27 mai | 15:00-18:30
Discurs public, 28 mai | 10:00-17:00

facilitatori 

ÎNtrebări frecvente

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Da! Upgrade Yourself se întâmplă fizic în cadrul UPT, UVT și Universitatea din Craiova?

Da! Poți alege workshop-ul sau workshop-urile de interes pentru tine și te poți încrie exclsuvi la aceastea. 

Nu, participarea la program este complet gratuită.

Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

Da, primești diplomă de participare pentru fiecare workshop. 

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

1. înscriere

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

3. proces de selecție

În maximum 5 zile afli dacă ai fost admis(ă).

2. interviu

Ne auzim telefonic maximum 10 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Upgrade Yourself.

4. bursa de participare

După ce ai fost acceptat(ă), beneficiezi de bursa de participare, care îți va acoperi 100% participarea la workshopuri. 

aplică!

durează doar câteva minute

facem echipă

HELLA România, în parteneriat cu instituții de învățământ și ONG-uri, oferă acces la resurse de dezvoltare personală pentru tineri și studenți din Arad, Craiova, Lugoj și Timișoara.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0723 250 356

whatsapp

0723 250 356

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.