fbpx

Programe educaționale
adaptate realității
din România

Antrenăm
abilități esențiale de leadership

Prin adaptarea conținutului la realitatea și cultura locală, programele Leaders sunt locul în care te vei putea conecta cu tineri români cu potențial de lider pentru sesiuni de training cu specialiști, întâlniri cu liderii pe care îi admiri în podcast-uri și dezvoltare de abilități esențiale pentru secolul 21.

Totul se află la un click distanță de tine, cea mai mare comunitate de tineri lideri din România te așteaptă, indiferent dacă locuiești sau nu în țară.

de tineri în acceleratorul LEADERS©
0
comunități urbane și rurale în care ne-am derulat programele
0
de absolvenți LEADERS
0
proiecte personalizate pentru organizații
0

ALEGEM OAMENI BUNI
ȘI ÎI GHIDĂM SĂ DEVINĂ LIDERI RESPONSABILI

De 24 ani suntem cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească.

PERFORMANȚĂ
PRIN DIVERSITATE

Programele Leaders sunt locul în care inginerii, arhitecții și medicii se dezvoltă alături de economiști, artiști sau juriști. Credem că doar împreună vom reuși să avansăm către performanță.

ÎNȚELEGEM
REALITATEA
ROMÂNEASCĂ

..și o integrăm în fiecare program Leaders. Echipa, trainerii și invitații noștri sunt permanent conectați la trend-urile din educația, societatea civilă și mediul de business românesc.

Ce spun
cei care ne cunosc

Modelul de leadership

propus de Fundația LEADERS este un model de leadership colaborativ aflat la intersecția a trei axe

importante: menire, colaborare si gândire sistemică

vezi mai multe amănunte

Iată ultimele noutăți
din cadrul programelor Leaders

Programele noastre

Oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și

sunt dispuși să-ți împrumute din experiența

lor pentru ca tu să accelerezi.

Andreea Stoica
Fun Science-Ciencia Divertida- Nutty Scientists Romania Master Franchisee și fondator SciKiDS România
Peste 10 ani de experiență profesională în programe interactive pentru copii de toate vârstele legate de învățarea științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM). Specialități: educație prin teatru, administrarea afacerilor, organizare […]
Olimpia Meșa
Autor al cărții ”Cum învață oamenii”, fondator la școala online Book-To-Courses | Fellow ODCB2 la On Deck
A studiat Științe Politice în limba franceză, a făcut televiziune, formare corporativă, formare profesională, design instrucțional profesional, dar știa că are mai multe de creat. A urmărit întotdeauna să ajute […]
Tatian Diaconu
CEO Nhood
Tatian a fost implicat în dezvoltarea proiectului Coresi Brasov și cel al Centrului Comercial Auchan Drumul Taberei care a fost inaugurat în 2014. A urmat studiile la Academia Trupelor de […]
Sebastian Toporjinschi
Consultant & Trainer, Ascendis
Sebastian are peste 16 ani experiență în domeniul securității militare și naționale și este expert în Forțele de Operațiuni Speciale și Analiza Informației. A absolvit Academia Militară a Forțelor Terestre […]
Dr. Ionuț Leahu
Medic
Dr. Ionuț Leahu, Medic Dentist cu competență în Implantologie Orală și Master în Implantologie Orală și Parodontologie deține 18 clinici stomatologice. Dr. Ionuț Leahu are mii de implanturi dentare de […]
Andrei M. Georgescu
Founder Meșteshukar ButiQ și co-founder Co/rizom
Meșteshukar ButiQ [MBQ] este o rețea de mesteșugari și întreprinderi de economie socială ce a reușit revalorizarea meşteşugurilor tradiționale rome.MBQ oferă produse premium de lifestyle cu o poveste și un […]

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.