Preînscriere Explore Liceeni

Completând formular de mai jos, faci primul pas către LEADERS Explore 2019. Următorul pas pentru înregistrarea completă este să completezi formularul de aplicație, despre care îți vom trimite vești imediat ce va fi publicat.

 • Date de contact

 • PRELUCRAREA DATELOR

 • Date de identificare Fundatia Leaders | CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Aleea Istru 2B, Sector 6, Bucuresti.

  Aceasta interfata (www.leaders.ro/aplica) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge.

  Datele colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders timp de 90 de zile de la finalizarea programului. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine exclusiv despre desfasurarea programului.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania.

  Confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

 • NEWSLETTER LEADERS

  Fundația LEADERS va utiliza aceaste informații pentru a rămâne în contact cu tine și a-ți furniza noutăți despre programele noastre, resurse de leadership și informații cu caracter de marketing. Te rugăm sa bifezi mai jos modul în care dorești să te contactăm. Te poți răzgandi oricând utilizând linkul de unsubscribe din partea de jos a fiecărui email pe care îl vei primi de la noi, sau contactându-ne la adresa office@leaders.ro. Vom trata această informație cu maximă responsabilitate și respect. Pentru mai multe informații despre informațiile de confidențialitate te rugăm sa accesezi site-ul nostru. Apasând pe butonul de mai jos ești de acord să îți procesăm datele conform acestor termeni.