CHALLENGE

YOURSELF & Lead with others

învață experiențial
să conduci natural

Cea mai bună învățare este învățarea prin experiență, simțind emoții puternice, observându-te în situații limită în care poate nu reușești tot timpul să deții controlul. Leadershipul din cărți are valoare doar dacă el este experimentat. Echipa Leaders îți oferă cadrul ca tu să poți experimenta și apoi să duci în echipa ta învățămintele luate.

„Experienţa aceasta mi-a oferit perspectivă. Fiind între alţi oameni asemănători mie, școala m-a făcut să conștientizez, fără falsă modestie, că sunt un lider. Trebuie să accepţi asta despre tine. Te-ai născut în mod obiectiv cu niște calităţi, trebuie să le vezi și să le folosești”
Bogdan Micu
Antreprenor și investitor „Imperiul Leilor”. Absolvent al programului LEADERS pentru lideri la început de poveste.

Din sala de training pe velier: experiențe care îți dezvoltă leadership-ul

Challenge are la bază un curriculum unic: învățarea se întâmplă atât în sala de training, alături de practicieni de succes, precum și în sălbăticie: înveți secretele coordonării în largul mării, pe velier, înțelegi secretele comunicării eficiente alături de un necuvântător de 300 kg, îți antrenezi expresivitatea pe scena Teatrului Național din București.

Modulul de autodescoperire în largul mării
Practicarea unui stil de leadership autentic într-un mod eficient presupune îmblânzirea emoțiilor primare pentru a le pune la treabă în beneficiul tău. În largul mării, pe velier, vei trece printr-un test în raport cu natura prin care te vei confrunta cu emoții primare și le vei transforma în nuclee generatoare de schimbare.

Modulul de educație asistată de cai

Modul realizat în parteneriat cu Horse Touch. Vei lucra la nivelul principiilor individuale și de grup și vei învăța să adresezi convergența internă a echipei, vei descoperi căi de comunicare nescrisă pentru momentele în care simți că mesajul tău nu ajunge la echipă și eficiența pare un obiectiv îndepărtat.

 

Modulul de antrenare a expresivității prin
teatru

Cu scena Teatrului Național din București drept sală de curs, îți vei antrena oratoria, capacitatea de a-ți exprima carismatic, verbal și non-verbal ideile și viziunea, vei căpăta control asupra emoțiilor pe care le aduce, inevitabil, vorbitul în fața audiențelor numeroase.

Modulul de project management prin implicare comunitară

Mentorat de lideri din societatea civilă, vei dezvolta de la zero și vei implementa în comunitate un proiect ale cărui rezultate să fie observabile în termen scurt, dar cu impact pe termen mediu și lung. Astfel, deprinzi competențe esențiale în management-ul axat pe rezultate și realizezi importanța factorului comunitar în activitatea zilnică.

Ce competențe de leadership îți antrenezi
în LEADERS© Challenge

ESTE
PENTRU TINE?

Participantul Leaders Challenge este un tânăr antreprenor sau manager, are între 1 și 5 ani experiență de management și are sub îndrumare minimum 3 oameni.
În trecut a performat ca profesionist și acum trebuie să poată da mai departe know-how-ul propriu către echipă, să dezvolte și să delege procese de lucru și să își formeze o viziune de ansamblu care să îi faciliteze gândirea în termeni strategici a parcursului: personal, la nivel de echipă, precum și la nivel de organizație.
La fiecare ediție a programului creăm mixuri de participanți din industrii și domenii diferite pentru a le oferi șansa să interacționeze și să învețe unii de la alții.

agenda

Greșește alături de cei mai buni
În LEADERS Challenge învățarea vine de la practicieni în leadership, profesioniști reputați din domenii de activitate diverse.

Descarcă broșura

Află mai multe detalii despre experiEnța ta

> Structura de învățare de care vei beneficia
> Principalele subiecte de training
> Detalierea competențelor de leadership antrenate
> Costul programului și procesul de selecție

Name
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

Variante pentru contribuția ta

fee-ul de participare este de 2700 EUR, iar acoperirea acestuia poate fi realizată în două moduri:

Surse proprii

Poți opta pentru achitarea fee-ului de participare în 1-6 tranșe, iar eșalonarea lor o decizi tu – în funcție de cum e cel mai bine pentru tine.

Angajatorul tău

Mergi către reprezentantul tău de HR / manager-ul tău și îl convingi să îți susțină dezvoltarea acoperindu-ți costurile de participare. După cele 6 luni de accelerator vei livra mai bine atât pentru tine, cât și pentru anagajatorul tău – win-win!
Ce include această contribuție?

Întreaga experiență educațională
(traineri, materiale educaționale, curriculum, module experențiale) în cele
6 luni de program Leaders Challenge©;

3 sesiuni individuale de coaching de performanță

Cazarea în cadrul sesiunilor față-în-față care vor avea loc în afara Bucureștiului;

Masa și pauzele de cafea în cadrul sesiunilor față-în-față;

Dacă nu ai parcurs deja modulul Leaders Explore© – Knowing Yourself, vei avea acces pe platforma Leaders Digital pentru a parcurge conținul și a obține certificarea;

Accesul în Comunitatea Leaders

POVEȘTI
din Challenge

52851017120_d97c9be9ee_k (2)

PREÎNSCRIE-TE în program

Completează formularul de mai jos si vei fi printre primii care află atunci când dăm startul înscrierilor pentru ediția #2

Galerie foto

facem echipă cu

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

telefon

0740 248 040

whatsapp

0740 248 040