CE ȘTIM SĂ FACEM?

De 20 de ani îi antrenăm pe tinerii cu potențial de lider din România și credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit.

ESTE PENTRU TINE!

Fundația LEADERS împreună cu Societatea Națională Nuclearelectrica au pregătit pentru tine patru ediții ale proiectului Energie pentru Viitor, dedicat descoperirii vocației tale și explorării oportunităților de carieră.

Dacă încă îți pui întrebarea “Care este cel mai potrivit domeniu pentru mine?“ sau “Ce voi face în viitor? “, proiectului Energie pentru Viitor este primul pas spre realizarea unui plan de carieră.

Sesiunile sunt gratuite, pe baza de selecție și se vor desfășura 100% în online, astfel încât să poți beneficia de întreaga experiență a programului într-un mod cât mai calitativ.

Aceaste sesiuni sunt adresate elevilor de liceu din București, Cernavodă și Pitești. 

ÎNSCRIE-TE LA URMĂTOAREA EDIȚIE PÂNĂ PE 2 SEPTEMBRIE

ETAPE

#1

VREM SĂ TE CUNOAȘTEM

Prima etapă este bineînțeles înscrierea în proiect prin completarea formularului pe care îl găsești mai jos. Prin intermediul întrebărilor noi vom reuși să te cunoaștem mai bine, locurile fiind limitate.

#2

Completare chestionar vocațional

Odată intrat în proiect vei avea oportunitatea de a completa un chestionar vocațional, a cărui rezultate vor fi generate pe baza personalității și experiențelor tale. Este în limba română și face parte din bursa de participant.

#3

WORKSHOP –  CUM DECID

În această etapă vom descoperi împreună care sunt valorile tale personale, cum funcționează mecanismul de decizie în cazul alegerii unei cariere și ne vom proiecta în viitor. Durată workshop: 3H, interval orar 11:00-14:00.

#4

WORKSHOP – Care sunt opțiunile mele? 

În această etapă ne vom întâlni cu toții pe Zoom, unde împreună cu un specialist în domeniu vom interpreta rezultatele instrumentului psihometric și vom discuta despre orientarea în carieră, descoperirea vocației și planul de carieră. Durată workshop: 3H, interval orar 11:00-14:00.

#5

BIBLIOTECA VIE

Ultima etapă a proiectului este reprezentată de biblioteca umană, mai exact 2 ore în care ai ocazia să interacționezi cu persoane din diverse domenii de activitate și a căror experiență profesională și personală te vor ajuta să faci primii pași spre cariera dorită. Durată workshop: 2H, interval orar 18:00-20:00.

CALENDAR

Optează pentru ediția dorită, al cărei calendar se potrivește cu programul tău.

EDIȚIA 2

Limita pentru înscriere 16 septembrie
Workshop 1 – Cum decid? 19 septembrie (11:00-14:00)
Workshop 2 – Care sunt opțiunile mele? 20 septembrie (11:00-14:00)
Biblioteca vie 22 septembrie (18:00-20:00)

EDIȚIA 3

Limita pentru înscriere 30 septembrie
Workshop 1 – Cum decid? 3 octombrie (11:00-14:00)
Workshop 2 – Care sunt opțiunile mele? 4 octombrie (11:00-14:00)
Biblioteca vie 6 septembrie (18:00-20:00)

EDIȚIA 1

finalizată

EDIȚIA 4

în curând

EXPERȚII NOȘTRI

Elena Pâslaru-Hubati

Trainer și specialist orientare în carieră


Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.
Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, consilier vocațional autorizat ANC și utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS), absolvent al masterului de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) din cadrul Universității București.

Beatrice Tărăpoancă

Psiholog educațional


Beatrice este psiholog educațional iar în prezent se specializează în Consiliere și intervenție psihologică în dezvoltarea umană la Universiatea Babeş Bolyai și este psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare. Din 2017 face parte din echipa Leaders, mai întâi ca Project Assistant, iar apoi ca trainer în programele Fundaţiei LEADERS, lucrând până în prezent cu mai mult de 400 liceeni din toată România. Este pasionată de oameni, educație și artă și le-a îmbinat pe toate fiind Project Manager în Cluj la Tzitzi Poc, program de educație emoțională prin teatru pentru copii. Din 2019 este consilier vocaţional în programul Antrenament pentru viitor iniţiat de Romanian Business Leaders. Îi place să fie călăuză în drumul de descoperire şi formare al tinerilor şi îşi propune să ajute adolescenţii să conştientizeze importanţa sănătăţii mintale. În timpul liber îi place să exploreze și să se exploreze prin teatru de improvizaţie, drumeţii în natură şi sport.

POWERED BY

Energie pentru viitor este un proiect realizat împreună cu Nuclearelectrica, singurul producator de energie din surse nucleare din Romania. Ei au două sucursale:

 • Centrala Nuclearoelectrica Cernavoda, cu sediul in Cernavoda, care asigura operarea celor doua unitati nucleare functionale, fiecare avand o putere instalata de circa 700 MW;
 • Fabrica de Combustibil Nuclear Pitesti, care produce fasciculele de combustibil nuclear necesare operarii centralei de la Cernavoda.

Cu cele 2 unitati aflate in functiune, Nuclearelectrica asigura aproximativ 18% din necesarul de consum de electricitate al Romaniei. Altfel spus, 1 din 5 becuri din Romania este aprins de energie nucleara. 

ÎNSCRIE-TE

 • Alege ediția care se potrivește cu programul tău și poți să participi la toate sesiunile.
 • DATE PERSONALE

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
 • EDUCAȚIE

 • EXPERIENȚĂ EXTRACURRICULARĂ

 • separate de virgulă
 • SCURT INTERVIU

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maine sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Daca vei primi una dintre certificarile LEADERS - Explore, Experience, Challenge sau LEADERS 101 - vei ramane in baza noastra de date si te vom notifica de cateva ori pe an despre initiativele noastre care corespund profilului tau.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Unde se va desfășura programul?

  Ne vom conecta online, folosind platforma Zoom. Contul de Zoom este gratuit iar link-ul de conectare îl vei primi de la noi.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Programul este gratuit grație susținerii oferite de Societatea Națională Nuclearelectrica.

 • Care este numărul de locuri?

  Numărul total de participanți va fi de 50 de elevi, selectați pe baza formularului de înscriere. 

 • Ce evaluați la analiza aplicațiilor?

  Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la Title Your Career și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul.

 • În ce constă chestionarul vocațional?

  Chestionarul pe care îl vei completa este chestionarul Holland. Durează aproximativ 15 minute să răspunzi la întrebări, urmând a fi interpretat în cadrul workshopului.

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Da. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etape, întreg raționamentul își pierde sensul.

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

WHATSAPP

0744481963

TELEFON

0744481963

E-MAIL

alexandra.timpau@leaders.ro

Română
X
X
X