Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
Event Series Event Series: Leaders Explore Studenti

Leaders Explore Studenți Iași

18 noiembrie @ 10:00 am - 3:00 pm

28 octombrie

10:00 – 17:00 | FIZIC

SELF-REFLECTION: MINDSET & PERSONAL VALUES

Auzi des că trebuie să îți descoperi valorile personale, dar ce sunt acestea oare? Valorile personale sunt busola interioară ce ne ghidează comportamentul și acțiunile zi de zi. Identificarea, înțelegerea și interiorizarea valorilor personale sunt primul pas spre conturarea unui leadership personal.

29 octombrie

10:00 – 17:00 | FIZIC

MASTERING THE ART OF COMMUNICATION STYLES & BUILDING YOUR TEAM

În Leaders Explore înveți să vorbești pe limba fiecăruia, conform teoriei conturate de Merrill si Reed (Directiv, Expresiv, Analitic, Amabil). Fiecare dintre noi are un stil de comunicare natural. Identificarea propriului stil și antrenarea celorlalte sunt cheia gestionării interacțiunilor de zi cu zi.

De la organizarea unei vacanțe, pregătirea unui proiect pentru facultate până la activitatea de zi de zi de la job, lucrăm în echipe chiar dacă uneori nu ne dăm seama. Orice lider responsabil va ști în ce etapă de formare este echipa sa sau ce rol i se potrivește fiecărui membru din echipă.

4 noiembrie

10:00 – 17:00 | FIZIC

ENGAGING COMMUNITIES THROUGH PROJECTS

Programul Leaders Explore îți oferă unica oportunitate de a implementa de la 0 un proiect pentru comunitatea din care faci parte, sub îndrumarea unui mentor, într-o echipă de oameni cu care împărtășești aceeași viziune.

18 NOIEMBRIE

10:00 – 15:00 | ONLINE

REALITY CHECK: ENERGY MANAGEMENT

Simți uneori că ziua ta nu are suficiente ore pentru a face tot ce ți-ai propus? Te simți adesea epuizat și lipsit de energie, chiar și în cele mai importante momente ale semestrului?

În Leaders Explore cum să-ți îmbunătățești modul în care utilizezi energia ta fizică și mentală pentru a-ți atinge obiectivele.

25 NOIEMBRIE

12:00 – 15:00 | ONLINE

LIVING LIBRARY

Cărți, podcast-uri, postări pe social media, oamenii ne inspiră zilnic. Dar cum ar fi să ai în fața ta persoane cu ani de experiență profesională și personală, care îți vor răspunde punctual și sincer la acele întrebări despre carieră, viață, brand personal la care tu încă nu ai găsit un răspuns? Biblioteca Vie este despre oameni și poveștilor lor, despre cum au reușit să treacă peste provocări și despre cum am putea să ne proiectăm peste 5, 10, 15 ani.

9 DECEMBRIE

10:00 – 15:00 | ONLINE

BUILDING BRIDGES: COMMUNITY PROJECTS DEBRIEF AND LEADERSHIP

Un crash course de leadership și două luni intense de antrenare și dezvoltare al acelor competențe esențiale oricărui lider în devenire se încheie cu un training de concluzii personale, debrief al proiectelor în comunitate și evaluare al obiectivelor îndeplinite pe parcursul programului.

10 DECEMBRIE

10:00 – 15:00 | FIZIC

FROM PROJECT TO STORY: CELEBRATE YOURSELF

Absolvirea este despre comunitate, inspirație, leadership autentic și responsabil, despre cum o etapă se încheie și alta începe odată cu ciocnitul paharelor de șampanie.

Detalii

Dată:
18 noiembrie
Oră:
10:00 am - 3:00 pm
Series:
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
Site web:
https://leaders.ro/programe/explore/studenti/iasi/

Organizator

Fundația Leaders

Other

Pentru cine
Studenți

Loc de desfășurare

Iași
Iași, Romania + Hartă Google