Hai să descoperi în ce domenii se potrivesc calitățile tale! Cu noi îți vei dezvolta abilitățile pe care nu le antrenezi la școală.

Am prelungit termenul limită pentru înscrieri! Mai ai la dispoziție:

Days
Hours
Minutes
Seconds

Uite cum a arătat ediția din 2021

Ce este Exploratori de Viitor?

Pe scurt, un program în care afli cine ești tu cu adevărat, care îți sunt punctele forte dar și acele părți la care mai ai de lucrat până să devii cea mai bună versiune a ta. Este un program de dezvoltare personală împărțit în 2 etape. Etapa 1 este despre orientarea în carieră și găsirea drumului potrivit ție. Urmează o perioadă de selecție, iar dacă vei trece în Etapa 2, vei participa la traininguri care îți vor dezvolta competențele de leadership personal și de echipă.

200 de elevi ce vor participa la proiect

Avansezi prin 2 etape ale programului

Oradea, Aleșd, Câmpulung-Muscel, Buzău și București

+40H de workshopuri de leadership

+20H de training-uri față în față

12H de ateliere de orientare în carieră/ vocațională

Obții Certificarea "Knowing Yourself"

Peste 10 specialiști din comunitatea ta îți vor împărtăși din experiențele lor profesionale și personale

vei gândi și dezvolta un proiect pentru comunitate

De ce să participi?

Cunoști alți 199 de elevi exact ca tine din 4 comunități: Oradea, Aleșd, Câmpulung-Muscel, Buzău și București

Te conectezi cu specialiști din diverse domenii de activitate, înclusiv din industria cimentului din Grupul Holcim Romania.

Contribui la dezvoltarea comunității tale printr-un proiect pe care îl vei dezvolta.

La final primești o certificare care îți atesteă dezvoltarea competențelor.

Parcursul tău în program

ETAPA 1
ETAPA 2
Ce voi experimenta în program?

Ce spun absolvenții noștri

Traineri & invitați

:
:
:

Întrebări frecvente

Etapa 1 se va desfășura exclusiv online (excepție fac participanții din București, care vor avea 2 zile de curs fizic). Etapa 2 se va desfășura în format hibrid, fizic și online, pentru toți participanții din toate comunitățile.

Nu, programul este complet gratuit pe baza burselor de participare oferite de Grupul Holcim România. Alegerea celor 200 de bursieri se face prin proces de selecție pe baza formularului de înscriere online și a interviului telefonic.

Așteptăm aplicația ta dacă studiezi sau locuiești în Oradea, Aleșd, Câmpulung-Muscel, Buzău sau București.

Dacă termini liceul în vara lui 2022, te invităm să descoperi programele destinate studenților.

Categoric. Programul este construit pe formatul unui parcurs, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etape, întreg raționamentul își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop/ calculator personal ar fi de preferat, dar și un telefon mobil cu conexiune 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicația Zoom. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

Urmează să analizăm aplicația ta și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai intrat interviu. După aceea, îți vom comunica dacă ai intrat în Etapa 1 a programului.

Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa în Exploratori de Viitor și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul.

Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte.

Și nici că o să te facem lider dupa cele câteva luni de program, de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevărat lider este primul om care te va urma vreodată în viață.