Leadership pe
timpul pandemiei
Împreună

E prima dată în istoria omenirii când umblăm cu toții fără hartă, pe o planetă atât de conectată virtual, dar cu lacătul pus pe granițe și pe visuri. 

Vedem în timp real repercusiunile deciziilor amânate, lipsei de responsabilitate, dar și puterea lui împreună. 

Mai mult ca niciodată, simțim nevoia de certitudine, de lideri care să iasă în față și să ne spună ce să facem. 

Dar niciunul dintre noi nu știm încotro. Nici măcar unul. 

Trăim prezentul, decidem care este the next right thing to do, ne acceptăm fricile și anxietățile, învățăm să trăim după niște reguli scrise în timp real și ne bucurăm de frumusețea constrângerilor care ne împing să experimentăm într-o lună cât în ultimii 10 ani. 

Putem să ne împotrivim, dar asta nu înseamnă că realitatea se va schimba.

Am decis să ne deschidem ușile realității pe care comunitatea Leaders o trăiește zilele astea. Să învățăm alături de voi, să ne inspirăm din forța și vulnerabilitatea celor din jur, să vorbim deschis despre emoțiile noastre, să avem conversații profunde, să ne conectăm, să împărtășim idei, povești, experiențe. 

Nu avem soluții, dar avem trăiri, experiențe și multe incertitudini.

Dacă vrei să te inspiri și să contribui, iată cum poți face asta:

MEET THE LEADER

În fiecare luni,
de la 20:00

45′

 Participarea se face pe bază de înregistare

Zoom, transmis live pe Facebook și YouTube

Cât #stămacasă, întâlnirea noastră lunară cu comunitatea Leaders este acum deschisă pentru toți cei care vreí să participați și se întâmplă săptămânal, pe zoom. 

Învităm lideri din diverse domenii care să ne ofere un boost de încredere și curaj prin puterea exemplului.

URMĂTORUL EVENIMENT

08iun8:30 pm9:30 pmONLINEMeet the leader - Edmond Niculușcă, fondator A.R.C.E.N.ZOOM8:30 pm - 9:30 pm

ÎNTÂLNIRILE TRECUTE

PODCAST-UL DANCING WITH THE FEAR

Săptămânal

Spotify, Anchor, SoundsCloud și Youtube

Ne e frică că vom pierde tot, ne e frică că vom fi nevoiți să o luăm de la capăt, ne e frică că nu suntem suficient, ne e frică pentru sănătatea noastră și a celor dragi, ne e frica și să vorbim despre frică. 

Dar frica este cea mai importantă emoție, le domină pe toate celelalte și e cea datorită căreia suntem astăzi în viață. „Dacă nu verbalizezi ceea ce te macină, acel lucru te va mânca de viu”, spunea Brene Brown într-un podcast recent. 

Frica nu o să plece, dar putem învăța să dansăm cu ea. 

DAILY CHOCOLATE

 zilnic, timp de 21 de zile, 30 minute/zi, de la 17:30

Exclusiv pentru comunitatea LEADERS

Zoom

Dacă nevoile primare sunt acoperite, și sperăm că ești bine și în acasă, socializarea este cea care ne lipsește cel mai acut în această perioada. 

Am creat un spațiu în care poți să te alături zilnic pentru a te conecta, a învăța, a împărtăți experiențe și a contribui cu idei alături de comunitatea LEADERS.

Indiferent câți ne vom strânge, vom petrece 30 de minute împreună povestind sau practicând pe teme cât mai diverse – de la cărți și podcasturi, la platforme de lucru remote sau cum lucrezi cu copii în casă, până la improvizație sau metode de a face mișcare în casă.

ÎMPREUNĂ CONTRA COVID-19

Azi, mai mult ca oricând, puterea comunității poate face diferența chiar între viață și moarte. 

Am creat un formular prin care punem laolaltă nevoile și resursele comunității LEADERS. 

În fiecare dimineață, la ora 9:00, facem balanța și vă punem în contact cu oameni din comunitate care fie vă pot ajuta, fie au nevoie de sprijinul pe care vreți să îl oferiți. 

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maine sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Daca vei primi una dintre certificarile LEADERS - Explore, Experience, Challenge sau LEADERS 101 - vei ramane in baza noastra de date si te vom notifica de cateva ori pe an despre initiativele noastre care corespund profilului tau.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

DOZA DE INSPIRAȚIE

Selectăm scurte pasaje din discursurile liderilor care au participat în cadrul programelor Leaders și le urcăm periodic pe canalul nostru de Youtube. 

Abonează-te ca să primești notificare.

LEADERS NEWSFEED

 

În fiecare marți, îți punem în calendar: portrete-model, recomandări de cărți, programe de învățare online și alte resurse necesare pe timpul pandemiei.

Abonează-te ca să le primești în inbox.

Doza ta de informație! În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Română
X
X
X