Oare ce ar fi prezentul fără un ISTORIC atât de bogat?

Leaders Digital

După 20 de ani de programe de leadership în mediul offline, ne adaptăm rapid la schimbarea generată de Covid19, ne reașezăm credințele și prioritățile și punem baza următorilor 20 de ani. Migrăm toate inițiativele noastre în digital, ne ducem misiunea mai departe și nu cedăm niciodată.

2020

Modelul de leadership & Certificările

Demarăm nou format al programelor LEADERS, gândite unui nou model de leadership. De asemenea, inițiem și Certificările LEADERS. 

2017

Serile de Leadership (2013-2016)

Au fost o serie de înâlniri între lideri români din toate domeniile și grupe de studenți reuniți în amfiteatrele universităților. O sesiune, avea un singur invitat și se întindea pe durata a două ore. Am desfășurat 15 Seri de Leadership la București, Cluj și Brașov, iar dintre cele mai reușite i-au avut invitați pe Raed Arafat, Iulian Stanciu (eMAG), Emeric Jenei, Marco Tempestini și Andi Vasluianu.

2013

LEADERS Academy (2009-2016)

Programul a fost special creat pentru noul val de manageri și antreprenori români. De-a lungul celor 5 zile existau activităţi de leadership experienţial unice în România, dar și întâlniri cu lideri din business, artă, sport și societatea civilă. Participanții erau observați și primeau feedback pe întreaga durată a programului din partea unui coach și a unui facilitator. Ulterior programului existau planuri concrete de acţiune, sesiuni de follow-up și întâlniri de networking.
Au avut loc 9 ediții și ne mândrim cu 180 de absolvenți.

LEADERS Education (2009-2016)

LEADERS Education s-a desfășurat în majoritatea centrelor universitare și reunea grupe de studenți ai unei anumite universități. Programul era construit in jurul a 4 teme cheie care contribuie la dezvoltarea comportamentului de leadership (viziune, comunicare, echipă și managementul timpului. Acestea erau transmise prin sesiuni de training si exemple de lideri din societatea romaneasca invitati in calitate de role-models in cadrul fiecarei sesiuni.

Au avut loc 40 de programe în toată țara si au reunit peste 5000 de absolvenți

Leadership Autentic (2009-2016)

Am oferit elevilor de liceu acces la continut educational complementar invatamantului formal, oportunitati de orientare in cariera, voluntariat si implicare comunitara, cat si accesul intr-o comunitate de tineri lideri. Ne mandrim cu mai bine de 5000 de beneficiari.

Leadership Feminin (2009)

2009

LEADERS School (2008-2016)

LEADERS School a fost unica școală de leadership dedicată tinerilor români cu vârste între 18 și 25 de ani. Programul se baza pe trei concepte cheie: Leadership personal, Comunicare și Lucru în echipa. Fiecare din aceste teme era pusă în aplicare în cadrul atelierelor de leadership și apoi dezbătută alături de practicieni din business, artă, sport, societatea civilă sau mediul militar. În ultima zi a programului ii provocam pe participanţi să ia parte la o simulare de business, în care să-și conducă echipa spre un rezultat de succes.
Au avut loc 18 ediții și ne mândirm cu 450 de absolvenți.
2008

Leadership Mondial vs. Leadership Românesc (2007-2011)

Invitatul special al acestei serii de conferinte a fost Jim Bagnola

Competiția Intreprinderilor Sociale (2007-2008)

Competitia Intreprinderilor Sociale, NESsT, LEADERS si ABN AMRO – editia 2007 a avut ca scop dezvoltarea intreprinderilor sociale in Romania si a fost facuta posibila datorita generozitatii si sprijinului deosebit acordat de Fundatia ABN AMRO precum si USAID.

În România Competitia Intreprinderilor Sociale a fost imlementata de Fundația LEADERS în parteneriat cu NESsT. Sprijinul nostru a fost atat de ordin conceptual cat si logistic.

Un numar de 36 organizatii au luat parte in aceasta competitie, iar 9 dintre acestea au ajuns in faza finala si au prezentat planuri de afaceri. Selectia a fost realizata cu ajutorul specialistilor NESsT, cat si a voluntarilor din partea ABN AMRO. Premiile au fost acordate primelor cinci organizatii care au elaborat cele mai bune planuri de afaceri pentru dezvoltarea unei intreprinderi sociale.

2007

Brandactivity (2004-2008)

Youth Career Initiative

2004-2006

Implica-te!

Platforma de conectare a voluntarilor cu proiecte ONG in care se pot implica, dar si initiative de CSR ale companiilor.
2004

Clubul Antreprenorilor (2002-2005) (2015)

GYSD (2002-2006)

Ziua Global Youth Service este cel mai mare serviciu de tineret și evenimentul de acțiune civică din lume și singurul care celebreaza, se extinde, și susține capacitatea de toate vârstele tinerilor 5-25 și comunitățile lor să prospere lucrând împreună pentru binele comun.
2002

LEADERS Awards (2000-2007)

Scopul Premiilor LEADERS era de a identifica, promova si sustine tinerii lideri care fac o diferenta in societate si de a multiplica initiativele lor in cat mai multe locatii si arii de activitate. Sectiunile Leaders Awards erau Cel mai bun manager/ Cel mai bun antreprenor (Best Entrepreneur)/ Cel mai bun functionar public și Cel mai bun voluntar.

LEADERS Forum (2000-2006)

2000
Română
X
X
X