Image
Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.
Al doilea nivel în parcursul LEADERS. Ca să excelezi, trebuie să exersezi. LEADERS Experience este un program de exerciții pentru situații reale. Un accelerator de experiențe, prin care îți testezi atuurile și abilitățile descoperite anterior, vezi ce alegeri te reprezintă și ai ocazia să îți pui viziunea în practică.
Al treilea nivel în parcursul LEADERS.

Este despre reușită în echipă și cum să conduci împreună cu ceilalți.

RUSH YOUR EXPERIENCES

LEADERS Experience is the second level in your journey to leadership; it’s the one that helps define your practical personality through real-life situations.

Since through practice is the best way to learn, we have developed a so-called “accelerator for the real life”. For six months you will experiment with a fast pace and in an interactive and intense way a conglomerate of situations that you’ll encounter in everyday life.

RIDE THE MERRY-GO-ROUND OF REAL CASES

Discover your best choice based on your advantages and values!

Leadership

Attend the “leadership school”.

BUSINESS SIMULATIONS

Learn how to act based on business and life simulations.

video simulări

TEAM WORK

Assume your role in a team through a 100% real social project

MENTORING

You are guided by experimented leaders in one-on-one sessions

COMMUNITY

Enter an elite community that supports long term growth

CERTIFICATION

You will receive the Experience certification, which is the practical level in leadership

Oamenii care te vor inspira

Radu Georgescu

Founding Partner - Gecad Ventures


Radu Georgescu este un antreprenor în serie român și investitor în companii tehnologice din România dar și din alte țări. Având o experiență antreprenorială ce începe din 1992, Radu s-a bucurat pe parcursul carierei sale de distincții precum „Steaua României” sau „Liderul anului”.

Angela Crețu

Group Vice President Central Europe - Avon


S-a întors în România după ce a activat în America, Turcia, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Europa de Est, unde a deținut diferite poziții de conducere. În New York, având rolul de Vice Președinte al companiei la nivel global.

Dan Isai

CEO & Fondator, SaladBox


Dan Isai este fondator și CEO SaladBox și cofondator al lanțului de cafenele Narcoffee. A fost angajat pentru foarte scurt timp, la o bancă. A avut rezultate acolo, însă nu i-a plăcut. Așa că a încercat mai multe business-uri, multe dintre ele fără succes. A fondat Salad Box în Cluj în 2012, împreună cu patru prieteni, iar acum a ajuns la o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro.

Cornel Amariei

Head of Innovation, Continental


Cornel Amariei este, la 23 de ani, unul din cei 20 de finaliști ai competiției internaționale Ten Outstanding Young Persons 2018. Sibianul cu o minte sclipitoare învăța deja la 3 ani să citească, iar la 14 ani primea o medalie internațională pentru un me­canism de siguranță a locuințelor. La momentul actual, se poate lăuda cu 50 de invenții în curs de patentare, printre care se numără și ochelarii pentru nevăzători.

Cristina Flutur

Actriță


Cristina este actriță de teatru și film, câștigătoare a Premiului pentru interpretare feminină la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, încă de la primul ei rol. A jucat pe 10 scene internaționale, iar povestea ei ne inspiră de fiecare dată când avem ocazia să o ascultăm, fiind un exemplu de pasiune și determinare.

Cristian Tudor

Fondator, Microgreens


Fondatorul uneia dintre cele mai de succes afaceri bio din țară, Cristian s-a apucat de treabă, pe balconul apartamentului său din Drumul Taberei, la început cultivând semințe de andive, broccoli și varză albă, iar acum livrează microplante în toată țara, pentru peste 1.000 de clienți.

Vlad Voiculescu

Co-fondator, MagiCamp


Vlad este co-fondator al MagiCamp, o tabără dedicată copiilor cu afectiuni oncologice, si a MagiHome, o casă în care se va oferi cazare gratuită pentru copiii cu afectiuni grave și familiilor acestora. Fost ministru al Sănătăţii în cabinetul Dacian Cioloş, Vlad este si inițiatorul „reţelei citostaticelor”.

Flaviu (AVI) Cicirean

Antreprenor, Director de Creație, Branding Expert


Avi Cicirean este Owner&General Manager, Brand Minds, fiind și proiectul prioritar. Pe lângă acesta este și fondatorul Brand Emotion, care a produs peste 20.000 de reclame pentru diferite branduri, dar și consultant pentru festivul Untold.

Lea Rasovszky

Co-fondatoare, MATKA


Lea Rasovszky este co-fondatoare a Asociației MATKA, un proiect non-profit înființat la începutul anului 2016, care încurajează implicarea ariștilor în acțiuni sociale, educaționale și culturale, precum și promovarea culturii și a artelor în general, cu un accent special pe arta contemporană.

Levente Polgar

Ultramaratonist


În 2016 și 2017 a alergat 170 de kilometrii la Ultramaratonul Montblanc, dar și la numeroase competiții din România. De altfel, este este primul sportiv cu handicap care a fost acceptat să alerge la „6633 Arctic Ultra”, ultramaratorul de la Cercul Polar, considerat cel mai dur din lume.

Ștefan Dărăbuș

Director Europa Centrală și de Sud, HHC


Ștefan Dărăbuș este considerat unul din cei 100 de oameni care vor defini Romania viitorului, unul dintre oamenii care face reformă în sistemul de protecție a copilului, cu o experiență de peste 21 de ani în acest sector și o determinare imposibil de doborât.

Victor Țăpeanu

Fondator Cuibul Artiștilor


Victor a jucat pe scenă pentru prima dată în 2008. iar după ce a absolvit acceleratorul de experiențe LEADERS, s-a hotărât să pună bazele celui mai amplu proiect cultural din România – Cuibul Artiștilor – care astăzi înseamnă o echipă de 30 de oameni și peste 21 de producții, 704 reprezentații și 72.744 spectatori.

Adelina Maria

Facilitator LEADERS


Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și trainer în leadership, comunicare și project management. A fondat două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Depedentă de călătorii, devoratoare de povești și masterchef în propria bucătărie. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei.

Péter Barta

Co-director, Founder Institute


Péter Barta este consultant cu o vastă experienţă în management, în special în domeniul managementului de proiect, experienţă acumulată pe parcursul a doisprezece ani de activitate în sectorul profit şi cel non-profit.

Ilie Gageatu

Sales Development & Demand Chain Director, SAB Miller


Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. În prezent, deține funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Ștefan Voicu

Business Development Designer, Adrem Invest. Director Executiv, Cuibul Artiștilor


Absolvent și membru de bază al comunității LEADERS, Ștefan este co-fondator al proiectului cultural „Cuibul Artiștilor” și omul care susținea creșterea uneia dintre cele mai mari companii din sectorul energetic român – Adrem Invest.

TESTIMONIALS

ALEXANDU PĂVĂLOI

"For me, Experience is the place where I finally managed to “connect the dots”. Not only have I discover my talents, but I also managed to raise my spirit and become inspired in order to follow them in the “real” world, encountered after the program. Now, a year later, the beautiful LEADERS experience materialized in knowing what I want to do and having the confidence that I will succeed."

MONICA PARASCHIV

„While in the LEADERS Experience I have learned to have the courage to be vulnerable in front of others by sharing my own fears. More than this, I have created my dream, so now I know where I want to be."

CRISTIAN CIOFLAN

„Experience is about the school not learned in school, and the people I have met during the program represent the perfect motivation for the career I have chosen: resilient and capable young people who, once they find their way, can change the community. Through Experience I have confirmed this road.”

IOANA VASILIEV

"LEADERS Experience actuated me to start my business plan, materialize my idea, and helped me resolute that I want to bring a change in the pharmaceutical system of Romania.”

ANTONIA FITĂRĂU

„Experience was a merry-go-round of emotions and well-learned lessons. The program experience helped me become more determined, it motivated me and made whole my desire to be responsible."

FLORIN LAZĂR

„At LEADERS Experience I have entered a world of nice people and passionate about what they are doing. Here I have learned how important are the feedback and accepting your mistakes if you want to evolve.”

DENISA MATACHE

"From this tide of experiences gathered in the 6 months spent in the program, which for me seem to be years, the most important lessons I have learned are that it is not enough to trust the team and the objective, but trust in you in order to inspire a sense of trust in others.”

DIANA PETRESCU

"I felt that I have progressed in those 6 months more than anytime, leaving Leaders Experience with a vision and a course for my career, more courage, drive and the determination to make a change in society through my activities."

LEADERS Experience în 2019

THE FIRST EXPERIENCE ACCELERATOR

We’ll spend 5 days near Brasov and begin experiencing in real situations, training & brainstorming, business simulations and will receive constant insight and feedback from the LEADERS trainers.

You will have the chance to know the life stories of 4 leaders from different fields and know how they followed their vision to success and how they overcame their failures.

You’ll set personal goals towards your growth which we’ll help you define, follow and reach throughout the program.

You will learn different leadership models and how to apply each of them in different contexts.

You’ll test your abilities through a 24 hours business simulation in which you’ll lead a real business case.

THE MONTH OF PERSONAL CHALLENGES

You will receive (through phone or e-mail) a daily individual challenge based on your personal objectives. It will be challenging and helpful for overcoming your obstacles.

This challenge can be either personal or social. Either way, you should know that it is designed especially for you.

You’ll have to integrate overcoming boundaries in a natural way as well as finding solutions to your quotidian schedule. It is what we call “experience in real life situations”.

At the end of the day you will file the solution to the challenge on the Experience platform so that your evolution can be constantly monitored and guided.

THE CREATION OF SOCIAL PROJECTS

We’ll have two days of discussion about the social needs and the responsibility of an involved leader and we will brainstorm ideas for projects and the democratic choice of three social projects which we’ll build together from A to Z.

You will have the change to be part of a small, organized team, led by experienced trainers, which will develop and implement the social project you’ll be working on.

You’ll see for yourself that idea structuring is, how to decide on your choices and how to form the perfect team alongside people that believe in the same thing as you do.

VEZI PROIECTELE TRECUTE

BUILDING COMMUNITY PROJECTS

This implies the development of social projects under the careful mentorship and tutoring of the LEADERS trainers.

You’ll be part of a team that takes part in the creation of a good project from research and planning to implementation and facilitation.

The project will be 100% real, ideal for the development of your experience and your social curriculum vitae.

The place will be established based on the project that you and your team will implement so that the entire experience will be authentic, not just didactic.

THE SECOND EXPERIENCE ACCELERATOR

It’s a new merry-go-round of experience and real cases that need solving.

You’ll again test your abilities by implementing in your decisions what you’ve learned so far.

You will still be led by the LEADERS mentors, but will have the opportunity to self-evaluate based on the results received in the first accelerator. And, because a true leaders is inspired, you’ll get the chance to hear new life stories of dedicated leaders and learn from their experiences.

ONE-ON-ONE MENTORING

Mid and long term guidance are very important. That’s why everything you learn during the program are applied under capable direction.

The LEADERS trainers are specialized in the young culture and have the know-how to guide to into becoming a good leader in your own context and environment.

As opposed to formal education, you will have the chance to experiment the tight bond with a dedicated mentor. You will have someone to give you advice when you’re face-to-face with a decision as well as a role-model that’s open to long term dialogue.

De ce te vrem pe tine?

Pentru că ai idei și energie pentru ele, dar nu ai încă structură în acțiune și o viziune. Pentru că ai simț comunitar și știi că ai putea face, măcar cu un dram, România mai puternică. Dar înainte de asta ai nevoie de experiență în situații aplicate de business și de viață.

Dacă te-am descris corect și ești format într-unul dintre domeniile:
economie
tehnologie
medicină
farmacie
agricultură
construcții
drept
comunicare
marketing
atunci hai cu noi în acceleratorul de experiențe! La final vei fi alt om.

LEADERS Experience în patru pași:

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de aplicație , iar noi în 48 de ore îți analizăm profilul și te sunăm să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

2

INTERVIU

Vii la noi la sediu sau ne vedem pe Skype pentru o conversație de 30 de minute.

3

PROCES DE SELECȚIE

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

4

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

CÂT COSTĂ?

Taxa de participare este de 900 de euro* și include:

10 zile cazare, cu câte 3 mese tip bufet pe zi
 traininguri personalizate, croite pe nevoile individuale ale fiecăruia dintre cei 30 de participanți
2 simulări de business
▸ implementarea de la A la Z a unui proiect social REAL
dialogul direct cu invitați și traineri de marcă
mentorat, monitorizare și feedback constant timp de șase luni
accesul la proiectele, resursele și network-ul comunității de 28.000 absolvenți LEADERS

* Costul total al programului LEADERS Experience este de 1800 euro/participant. Jumătate din această sumă este acoperită de sponsorii LEADERS.

VARIANTE PENTRU CONTRIBUȚIA TA

PREÎNSCRIE-TE!

Completând formularul de mai jos, faci primul pas către LEADERS Experience 2020.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MAIN PARTNER

English
X
X
X