Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

BUCUREȘTI

CLUJ-NAPOCA

PRIMĂVARA

2020

Deschidem aplicațiile în:

Like everything that has a beginning, LEADERS Explore is about you. You become self-conscious, where you want to go and through what means you’ll get there.

We pick 35 or 70 young people that have potential and we train them to become responsible leaders. Are you enrolled in a faculty and have spare energy? A bit disoriented at university? Are you a graduate and now wondering what to do? …or maybe do you want to know yourself?

Then we are looking for you

This is where your journey toward performance begins

puncte_cheie_elevi4

WORKSHOPS THAT GET YOU OUT OF YOUR COMFORT ZONE

or the search for the “personal compass”.

puncte_cheie_elevi3

MEETINGS WITH LEADERS THAT STARTED OFF JUST LIKE YOU

and became “living libraries”

puncte_cheie_elevi

CAREER PLAN

or “I finally know what I want to do!”

puncte_cheie_elevi2

FUTURE TRENDS

to know where you’re heading

TWO DAYS

THE FIRST SESSION

To be at the top of the range is to know your aces (everyone has them!), to use them in making quick judgment calls and to identify what communication style fits better when interacting with others. Here you will learn what’s not taught in college: yourself.

Discover an explorer mentality (training for the means in which we select and collect the information, constant evaluation, challenges)

Discover the communication styles (DISC)

Discover your own personal values and the way in which to make decisions about the future

Individual exploration & team challenges

TWO DAYS

THE SECOND SESSION

After discovering your way and vision you will explore what type of team fits you. Also, you will learn how to build a plan for your future based on your abilities.

Discover the role types within a team (Belbin model)

Using one of the well-known psychometric instruments – Great People Inside, which will grant access to Great Full Spectrum – you’ll discover your vocational interests based on the Holland model and how they can manifest in everyday life at a career, personal life, hobby and passion level.

TWO DAYS

THE THIRD SESSION

We believe in the power of example. That is why we’ll get you acquainted with a bunch of exemplary people who will – non-formally – tell you the stories of their professions. They will inspire you and, most likely, lead you closer to that magazine cover on which you see yourself in 20 years!

Explore the Human Library where you’ll interact with living books with inspirational stories for your future career, as well as with examples of true leaders.

You’ll find the answer to the question: “Who have I become after LEADERS Explore?”

FOLLOW UP

SMART TALKS

Where does this technology story lead to?

You’ll participate at Smart Talks with people that study the future trends in your field. You’ll learn to adapt to the fastest changes in history.

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Călin Brandabur

CTO, Symme3D


Călin Brandabur este un inventator din Timișoara care a creat, alături de echipa sa, Biotech One, o imprimanta tridimensională ce poate reproduce țesuturi vii, nevascularizate din celule stem. Pe plan internațional, Symme3D este finalist top 15 mondial la Get In The Ring World Wide eveniment susținut în cadrul Global Entrepreneurship Congress din Medellin Columbia precum și nominalizat Startup Of The Year la European Startup Awards, câștigător în România.

Mihai Gafencu

Președinte, Salvați Copii România


Medic primar pediatru și medic specialist nefrologie la Spitalul de copii Louis Țurcanu din Timișoara. Cadru universitar al Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Doctor în medicină. Este membru fondator al societăților române de nefrologie și urologie pediatrică, de terapie familială și sistemică, de hemostază și flebologie și, de asemenea, membru în numeroase alte societăți naționale și internaționale cu profil medical.

Cristina Baghiu

Fondator, Atelierul de Idei


Prin Atelierul de Idei, Cristina aduce în regiune un framework de inovare certificat Internațional FORTH Inovation, și stimulează creativitatea în echipe cu Lego Serious Play. Cristina are 20 de ani experiență corporate, în domeniul bancar și al energiei, și de anul acesta este fellow într-un program internațional de inovare în sănătate organizat de EIT.

Vasile Asandei

Director General, ADR Nord-Est


De 20 de ani Vasile este un promotor implicat al dezvoltării regionale în zona de Nord-Est a României prin activitatea susținută în cadrul ADR Nord-Est, inițial în calitate de Consilier Juridic și ulterior de Director General. Conduce o organizație cu aproape 200 de oameni, ce reprezintă un motor de creștere economică și socială pentru întreaga regiune și a cărei viziune este ca regiunea Nord-Est a României să fie unul din locurile preferate din Europa în care vrei să trăiești.

Bogdan Tănasă

Fondator, Casa Share


Bogdan este antreprenor și fondatorul Casei Share, care cu ajutorul voluntarilor și a donațiilor în ultimii patru ani a construit 24 de case, cele mai multe, pentru familii sărace cu mulți copii, fiind impresionat de mic de copiii care nu aveau părinți, deci nici un start corect în viață. Casa Share a pornit din instinctul de a face ceva în legătură cu condițiile de viață a oamenilor din zona Moldovei.

Diana Padraru

Vicepreședinte, Caravana cu Medici


Diana este proaspăt absolventă de Medicină și coordonează de 3 ani activitatea echipei de la Iași a Caravanei cu Medici. Sub îndrumarea colegilor de la București, a pus bazele filialei alături de alți 3 studenți în vacanța dintre anii III și IV, reușind să organizeze caravane în peste 20 de sate din regiunea Moldovei. În prezent, echipa a crescut și numără 20 de membri, cărora li se alătură cei peste 200 de voluntari medici și studenți.

Kaps Crew

Artiști


KAPS CREW este o echipă formată din doi grafferi/artiști vizuali români și anume KAput și Pulsar Sinaps.Împreună au adunat aproximativ 10 ani de experiență în acest domeniu.Ideea echipei a venit când odată cu trecerea timpului și a colaborării neoficiale dintre cei doi artiști aceștia au ajuns la concluzia ca ar fi o soluție ca să-și unească forțele sub același nume.

Ovidiu Roteliuc

Co-fondator, Asociația Societății de Film de la Timișoara


Ovidiu Roteliuc este director de imagine, producător de film și scenarist român. A lucrat la diferite proiecte de-a lungul unor artiști bine stabiliți iar în 2019 a urmat adaptarea de debut a filmului Pisica Verde.

Narcis Eduard Constantinescu

Co-fondator, Asociația Societății de Film de la Timișoara


Narcis Eduard Constantinescu este regizor, producător de film, scenarist și grafician. A debutat în lumea filmului cu adaptarea Pisica Verde din 2019, bazată pe o piesă de teatru scrisă de Elise Wilk și premiată în toată țara.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS


Beatrice este Director de programe în cadrul fundației LEADERS. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celor mai complexe programe de leadership din România și în coordonarea echipelor de proiecte.

Adriana Petre

Trainer LEADERS


Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support, project management. A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare eveimente private și corporate și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile.

Robert Țopârlea

Trainer LEADERS


Robert activează în sectorul non-profit de la vârsta de 17 ani, timp în care a coordonat echipe în 5 organizații diferite și a implementat proiecte și evenimente ce au ajuns la peste 5000 de beneficiari direcți. Absolvent al Facultății de Marketing din cadrul ASE, coordonează acceleratorul LEADERS Experience, activând în paralel și în zona de servicii de performance media și digital marketing prin intermediul propriei agenții.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 35 sau 70 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Îi căutăm în mod special pe tinerii care studiază sau au studiat în aceste domenii:
economic
tehnologie
inginerie
medicină
farmacie
agricultură
construcții
design
drept
comunicare

ÎNSCRIE-TE!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate
3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.
4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

SPONSORS

Oameni care ne-au urmat

 • LEADERS Explore is that something that gives you the push into the unknown and challenges you to introspection and exploration of the world. It makes you remember how we started to be explorers in previous years just by asking “Why?”It teaches to have courage and speak your mind. I have realized we need to explore the world in the way we were told to do it, through our very own recipe, and the first ingredient is action; because, if you always wait for the right moment, it will never come.
  Andreea Bizic
 • LEADERS Explore was the best thing that could happen to me this year; it was an explosion of people, ideas, values, standings. It’s the place you come to in order to know yourself, as well as what defines you and what are your values. 
  Andreea Dieaconu
 • For me, Explore came the moment I needed it. It showed me I own the required resources to do what I want and all I need is courage. This is what brought me to Explore: the courage that allows me to make mistakes. Here you see people just like you, you here the stories of people that were like you and got where you want to be. If you’re asking when the right time to join Explore is, the answer is: now.
  Maria Bujancă
 • Everything I learned at LEADERS Explore, from organizing, advice, games, ideas and the will to grow, I will pass forward; because if you keep it to yourself, you learned nothing!
  Ahmad Farhat
 • What could possibly happen when you add more than 50 young souls with a huge potential in a room and you get to feel how magic happens? LEADERS Explore gives you the boost towards self-knowledge and building beautiful things. It is a sturdy dose of authentic inspiration. It provides an endless reliability towards the hope that it can be done; it still can be done. If you own this thirst for knowledge, if you are ready for a real challenge and feel you want more, then this is the place to be. Change begins inside each of us.
  Florentina Penescu
 • The LEADERS trainers helped me shed light on some aspects and, more than anything, motivated me to bring my ideas to reality. I have also bound new friendships with the young people which bring me hope that the world of tomorrow will be a better one. 
  Flavius Enache
 • Those six days were, for me, filled with emotions, information, stories and challenges. After many years of formal training, this program opened my eyes because we learned everything in a personal way, through our trainers’ own experiences, and that is why everything we discovered had a different impact. I understood that we are unique and it takes every one of us to change the world. Whether you know yourself or not or you are looking for answers, this program allows you to gain awesome reminiscences, memorable experiences and information you can use in everyday life. 
  Andreea Bureschi
 • Explore taught me to be more receptive to change and be consistent with the process because, believe me or not, the program has an endless effect.
  Mihnea Tănase
 • For me Explore was a pleasant experience which meant getting out of my comfort zone by taking part in individual activities, as well as team activities, in which we applied what we have learned during the session. I recommend that everyone that has a chance to participate in this project make the first step and follow it with full trust as you will have the chance to interact with nice people, you will learn useful things which you will implement through very well structured, interactive and fun activities.
  Bogdan Raicu-Hari
 • The human library within the program was an extraordinary way to interact with a lot of experienced people that motivated you just by listening to them. The participants, ambassadors, living libraries represent a great source of inspiration. It has been a real adventure and now that I have new insights, the adventure can continue!
  Anca Stanciu
 • I always have a big smile when I talk about those six days of transformation and I recommend that everyone that begin their journey, as well as to those that are half way through, to join the dance to which the LEADERS Foundation invites us. A series of expressions that vary from curiosity to enthusiasm and awe will appear on everyone’s face while you learn the steps.
  Mădălina Postelnicu
English
X
X
X