Subiecte: anxietatea / reziliență /cum să faci lucrurile cu propriile mâini / cum interpretezi anxietatea;

Ateliere:

Do it yourself Mindfulness
Fiecare dintre noi suntem unici, iar uneltele de care avem nevoie pentru a ne găsi echilibrul în momente de anxietate și încărcătură emoțională puternică nu răspund de fiecare dată la întrebarea de ce am eu nevoie? Atelierul Do it yourself Mindfulness are la bază ideea că răspunsul este întotdeauna în interior. Vei pleca din atelier cu o tolbă de resurse pe care le poți aplica atât acasă, cât și la birou, când ești copleșit de multe task-uri, când te pregătești pentru un meeting greu sau când pur și simplu ai nevoie de o conectare tu cu tine.

Tehnicile se bazează pe experiența o experiență vastă de viață, învățare și adaptare, pe mii de cărți citite și întâlniri, conversații și experiențe cu cei mai cunoscuți psihologi și practicieni contemporani.

Rhythm Therapy
Tot ce este în jurul nostru are un ritm: picăturile de ploaie pe geam, cântecul păsărilor, zgomotul mașinilor, măcinarea cafelei, respirația și bătăile inimii. Uneori, ne deconectăm de la ritmul vieții noastre și uităm măsura, ieșim din sincron și nu reușim să revenim în armonie. Tot ce trebuie să facem în aceste momente este să ascultăm, să NE ascultăm și să ne regăsim propriul ritm. Atelierul rhythm therapy este prezentat de unul dintre oamenii a cărui viață se află într-un ritm captivant, alert și într-o continuă căutare de echilibru. Atelierul este o sursă autentică de conectare la emoții și gânduri pozitive, fiind un element esențial în lupta cu anxietatea. 

De ce Damian Drăghici: De la un om care a făcut totul cu propriile mâini – muzică, autodepășire, învățare, ieșire din anxietate, îți prezentăm un masterclass cu Damian Drăghici despre cum TU poți fi sprijinul de care ai nevoie în viața ta. Îți propunem ceva cu totul nou și adaptat modului de învățare (sesiunile se pot încadra în flow-ul tău de zi cu zi), oferindu-ți uneltele pe care le poți aplica începând de acum în gestionarea propriilor tale emoții, gânduri și acțiuni.

 

Cine este Damian?

Damian Drăghici este un muzician complet, absolvent al Conservatorului Philippos Nakas din Atena, unde a studiat muzica Jazz și al “Berklee College of Music” din Boston, SUA, unde a studiat naiul.

 

A câștigat un premiu Grammy pentru albumul “Winter Solstice”, și a urcat pe scena turneului “Night of the Proms Tour” unde a cântat alături de Joe Cocker, Zucchero, Cyndi Lauper, James Brown și Shaggy.

 

Damian înființează Damian& Brothers în anul 2006, prima trupa care reușește să îmbine muzica tradițională lautăreasca cu elemente din Jazz, Rock, Reggae și Dubstep. “Keeping the Fire Alive” și “Romanic” sunt cele doua albume care evocă iubirea și acceptarea; un manifest scris cu note muzicale, împotriva discriminării etnice. În aceasta formulă muzicienii susțin peste 600 de concerte în întreaga lume.

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE CU DAMIAN

Pentru tine, grupul tău de prieteni sau organizația ta. Primul pas este sa ne trimiți un email la adresa office@leaders.ro

Individuale

Fie ca vreți să îți reduci anxietatea, crești reziliența sau vrei să capeți mai multă încredere in tine, poți opta pentru o serie de 4 întâlniri, unu la unu cu Damian. Dura unei întâlniri este de 1h.

Evenimente

Participă la unul dintre evenimentele noastre cu Damian Drăghici. Trimite-ne un email daca dorești să te anunțăm cand va avea loc următorul.

Organizații

Organizăm o sesiune cu Damian Drăghici pentru organizația ta, o echipă funcțională sau echipa de management. Trimite-ne un email și discutăm mai multe.

Română
X
X
X