life rhythm

Damian Drăghici & Leaders ©

Antrenăm lupta cu anxietatea / reziliență /cum să faci lucrurile cu propriile mâini / cum interpretezi anxietatea

SUBIECTELE SESIUNILOR

1.

Do it yourself Mindfulness

Fiecare dintre noi suntem unici, iar uneltele de care avem nevoie pentru a ne găsi echilibrul în momente de anxietate și încărcătură emoțională puternică nu răspund de fiecare dată la întrebarea de ce am eu nevoie? Atelierul Do it yourself Mindfulness are la bază ideea că răspunsul este întotdeauna în interior. Vei pleca din atelier cu o tolbă de resurse pe care le poți aplica atât acasă, cât și la birou, când ești copleșit de multe task-uri, când te pregătești pentru un meeting greu sau când pur și simplu ai nevoie de o conectare tu cu tine.

Tehnicile se bazează pe experiența o experiență vastă de viață, învățare și adaptare, pe mii de cărți citite și întâlniri, conversații și experiențe cu cei mai cunoscuți psihologi și practicieni contemporani.

2..

Rhythm Therapy

Tot ce este în jurul nostru are un ritm: picăturile de ploaie pe geam, cântecul păsărilor, zgomotul mașinilor, măcinarea cafelei, respirația și bătăile inimii. Uneori, ne deconectăm de la ritmul vieții noastre și uităm măsura, ieșim din sincron și nu reușim să revenim în armonie. Tot ce trebuie să facem în aceste momente este să ascultăm, să NE ascultăm și să ne regăsim propriul ritm. Atelierul rhythm therapy este prezentat de unul dintre oamenii a cărui viață se află într-un ritm captivant, alert și într-o continuă căutare de echilibru. Atelierul este o sursă autentică de conectare la emoții și gânduri pozitive, fiind un element esențial în lupta cu anxietatea. 

DAMIAN DRĂGHICI

De la un om care a făcut totul cu propriile mâini – muzică, autodepășire, învățare, ieșire din anxietate, îți prezentăm un masterclass cu Damian Drăghici despre cum TU poți fi sprijinul de care ai nevoie în viața ta. Îți propunem ceva cu totul nou și adaptat modului de învățare (sesiunile se pot încadra în flow-ul tău de zi cu zi), oferindu-ți uneltele pe care le poți aplica începând de acum în gestionarea propriilor tale emoții, gânduri și acțiuni.

Damian Draghici ar putea reprezenta cu usurință definiția sentimentului de uimire, de încurcatură în gânduri, de bruiere a simțurilor, în cel mai bun și profund sens. Este un muzician desăvârșit ce poate îmbina diverse și numeroase stiluri muzicale într-un ansamblu sonor sofisticat.

Damian a început să învețe să cânte la nai la vârsta de 10 ani, după ce cântase la diferite instrumente încă de la vârsta de 3 ani. La 15 ani cânta și înregistra deja cu Orchestra de muzică populară Radio din București.

A fugit din România la vârsta de 18 ani prin Iugoslavia, ajungând ulterior în Grecia. După ce a cântat o vreme pe străzi și cluburi, a fost descoperit de subsidiara olandeză a firmei Sony Music, care i-a oferit șansa să înregistreze. După o audiție ce a avut loc la Atena, i-a fost oferită o bursă integrală la colegiul de muzică Berklee din Boston. La Berklee nefiind însă niciun profesor de nai cu care să poată studia, a studiat cu profesorul de saxofon George Garzone.

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE CU DAMIAN

Pentru tine, grupul tău de prieteni sau organizația ta. Primul pas este sa ne trimiți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos. 

INDIVIDUALĂ

Fie ca vreți să îți reduci anxietatea, crești reziliența sau vrei să capeți mai multă încredere in tine, poți opta pentru o serie de 4 întâlniri, unu la unu cu Damian. Durata unei întâlniri este de 1h.

EVENIMENT leaders

Participă la unul dintre evenimentele noastre cu Damian Drăghici. Trimite-ne un email daca dorești să te anunțăm cand va avea loc următorul.

în ORGANIZAȚIA TA

Organizăm o sesiune cu Damian Drăghici pentru organizației tale, o echipă funcțională sau echipa de management. Trimite-ne un email și discutăm mai multe.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

office@leaders.ro

telefon

0371 148 953

whatsapp

0744 481 963

AFLĂ CUM POŢI FOLOSI PENTRU TINE
EXPERIENŢA LEADERS©