150 de persoane nevoiașe din București vor primi o masă caldă din partea comunității LEADERS

669
0
COMUNITATE. Ne unim puterile să schimbăm lucrurile în jur. Bufnița minunată de pe perete este de la prietenii de la Vivre.ro, cei care au făcut din sediul LEADERS acasă.

Punctul de început al unei tradiții LEADERS s-a întâmplat aseară în noua casă LEADERS: prima petrecere a comunității noastre. Și așa a arătat o seară memorabilă: peste 40 de invitați, muzică bună, mâncare delicioasă, gătită de LEADERS chefs, și o cauză nobilă.

Din banii strânși din vânzarea gustărilor minunate, gătite de absolvenții noștri, 150 de persoane nevoiașe din București vor primi o masa caldă din partea comunității. Iar inițiatoarea proiectului O masa caldă, pentru cei aflați în nevoie, și cea care a dat un sens cât se poate de practic ideii de a împărtăși, este Cosmina Paul, tot o absolventă de-ale noastre.

Întâlniri cu caracter. Brânzeturile Hochland și vinurile alese ne-au încântat.

Pentru că asta înseamnă o comunitate. Să întâlnești oameni din domenii diferite, cu niveluri diferite de experiență, cu care să faci planuri și proiecte-pilot ce aduc schimbare. Și ne-am bucurat că au fost prezenți la eveniment absolvenți din toate programele noastre și din toate generațiile. Și ne-au fost alături și o parte dintre mentorii care vor lucra cu absolvenții din programul LEADERS Experience, nivelul practic în leadership sau acceleratorul de experiențe.
O comunitate înseamnă să faci planuri prin care să dorești să schimbi ceva în jurul tău și să pui resurse și timp în comun. Și ne-am bucurat enorm pentru oamenii pe care i-am adunat în jur și ne-au înțeles viziunea.

Pe lângă nebunia de gusturi și combinații, gândite de chefs LEADERS – quiche cu bacon și praz, plăcintă dobrogeană cu ayran, cheesecake, orez cu lapte, bruschete cu pateu de casă și dulceață de ceapă – am apreciat brânza Praid de la Hochland, o brânză cu caracter, fresh-urile “smuticioase” de la Sloop și gustările sănătoase de la Native Box.

“Comunitatea înseamnă să-ți dai seama că există ceva mai important decât noi care ne unește, să dai oamenilor sentimentul că aparțin, înseamnă să ai alături de tine oameni responsabili și cu valori, încredere și acțiune. De 17 ani, Fundația LEADERS asta face: dăm putere unor oameni valoroși să ajungă unde își doresc, în toate domeniile. Comunitatea LEADERS este locul în care te poți baza pe ceilalți, este “a face” și este dorința de a construi alături de alții ceva mai important decât tine”, a spus Adelina Maria, director de strategie al Fundației LEADERS și community cheerLEADER.

Pe 15 decembrie, comunitatea se va reuni pentru a găti mesele calde pentru cei 150 de oameni nevoiași din București.

Comentarii

Previous articlePoți să taci?
Next articleMonica Cadogan sau cum să găsești “la joie de vivre” în afaceri
Ionela este jurnalist din anul 2005, lucrând la Dilema Veche, Jurnalul național, Digi24 și emisiunea În premieră cu Carmen Avram de la Antena 3. Colaborează în prezent și cu recorder.ro. S-a implicat în proiecte sociale, reușind să inițieze două proiecte legislative în domeniul sănătății și educației. Crede că educația și leadership-ul sunt cheia unui viitor mai bun și newsfeed.leaders.ro este platforma în care și-a pus speranțele unei schimbări structurale în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.