A trecut o luna din 2022 în cazul că încă nu ți-ai găsit încă o carte care să te atragă în materie de leadership iată recomandările noastre:

One Small Step Can Change Your Life

Ți-am povestit astăzi despre Kaizen așa că recomandarea noastră este chiar cartea scrisă de Robert Maurer, psiholog în cadrul Școlii de Medicină a Universității din Washington și la Santa Monica UCLA Medical Center. One Small Step Can Change Your Life este cartea pe care o poți folosi ca filtru pentru orice rezoluție pe care ți-o propui acum la început de 2022.

Future Alternatives to Educational Leadership

Pentru că am vorbit despre diversitate și incluziune îți recomandăm una dintre cele mai recente cărți care abordează alternative pentru educational leadership,  Future Alternatives to Educational Leadership. O carte scrisă în timpul realității pandemice care împărtășește cu tine vocile unor lider globali din domeniul educației din Marea Britanie, SUA, Canada, Europa, Australia și Orientul Mijlociu. Autorii examinează complexitățile leadershipului educațional, vin cu povești reale ale liderilor din sistemul educaționali, dar și cu elemente de cercetare și politică care pot ghida viitorul educației și implicit al organizațiilor din care facem parte.

Quick Emotional Intelligence Activities for Busy Managers

Când avem de gestionat situații competitive care fac mai mult rău echipei, ne-ar plăcea să avem la îndemână niște metode practice prin care să aducem oamenii împreună, să ne reamintim că suntem toți pentru unu, să eliminăm comparațiile și să stabilizăm încrederea. Ei bine, există un astfel de ghid practic, o carte simplă și ușor de utilizat, plină cu exerciții care oferă managerilor și liderilor de echipă activități pentru a-și ajuta echipele să depășească obstacolele emoționale și să devină mai eficiente. 

Foto de Dylan Gillis disponibilă Unsplash

Comentarii

Previous articleAi parte de competiție în echipă?
Next articleSusții dezvoltarea încrederii în sine?
LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.