[Comunitate] LEADERS până în pânzele albe

638
0

Cum se creează legături puternice între generații diferite de absolvenți LEADERS, între invitați și speaker-i, între cei din board și oamenii din echipă? Săptămâna trecută am lansat o provocare pentru 11 membri ai comunității noastre: să uite, timp de trei zile, de funcții, de discursuri, de agendă, de telefoane și să fie deschiși să întâlnească oameni cu care împărtășesc aceleași valori. Și am numit experiența LEADERS Retreat.

Niciunul dintre invitați nu a știut unde și cu cine se va întâlni pe yacht-ul Set Sail până când n-a ajuns la destinație. Iar mixul de personalități și de domenii: Drept, antreprenoriat, corporate, societate civilă, teatru, arhitectură, cercetare – a fost pe val. Fiți pe fază pentru următoarea provocare!

Ne dorim ca LEADERS Retreat să devină o tradiție a comunității noastre, locul în care oamenii împărtășesc idei și experiențe, de la egal la egal. Participarea se face doar pe bază de invitație pentru cei care au intrat în lumea LEADERS și îi împărtășesc valorile și viziunea.

LEADERS Retreat și ai săi riders on the storm: loc secret, invitați-surpriză, aventură și mix de personalități.

Comentarii

Previous article[#eischimbălumea] Când ai echipă, ai valoare – LEADERS Explore pentru elevi
Next article[#eischimbălumea] Ideile schimbă lumea doar dacă sunt puse în practică. De oameni
Ionela este jurnalist din anul 2005, lucrând la Dilema Veche, Jurnalul național, Digi24 și emisiunea În premieră cu Carmen Avram de la Antena 3. Colaborează în prezent și cu recorder.ro. S-a implicat în proiecte sociale, reușind să inițieze două proiecte legislative în domeniul sănătății și educației. Crede că educația și leadership-ul sunt cheia unui viitor mai bun și newsfeed.leaders.ro este platforma în care și-a pus speranțele unei schimbări structurale în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.