Leaders Explore hibrid și online

806
0

Ne bucurăm să anunțăm primul program hibrid și sa le dăm întâlnire fizică elevilor din Ploiești. Este vorba de ediția Leaders Explore pentru elevii de liceu, care va demara la început de iulie. Înscrierile sunt deschise și așteptăm sa-i cunoaștem pe viitorii exploratori. Această ediție este realizată cu sprijinul prietenilor de la Lidl. 

O altă ediție a lui Leaders Explore pentru elevii de liceu va demara tot în iulie și pentru elevii din Timișoara, Arad, Lugoj și Craiova. De această dată facem echipă pe cinste cu Hella România și suntem ornorați să fim parte din programul lor de sprijin al comunității. Ediția va avea loc online, iar în următoarele 12 zile așteptăm aplicații

Tot din iulie vom demara și edițiile Explore pentru studenți. Vor avea loc două astfel de sesiuni. Una adresată tuturor studenților care doresc să se cunoască pe sine mai bine, realizată cu sprijinul Raiffeisen Bank, Alcedo și Great People Inside. Cea de-a doua ediție este adresată în principal studenților și proaspăt absolvenților din zona tehnică și financiară și estea realizată împreună cu London Stock Exchange Group. 

The post Leaders Explore hibrid și online appeared first on Fundatia LEADERS.

Comentarii

Previous articleAdaptare continuă!
Next articleÎnvățarea în mediul profesional post-pandemie
LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.