Meda Pop, project manager LEADERS EXPERIENCE: „Toată motivația mea de a oferi ce e mai bun participanților vine din propria experiență în programele LEADERS”

1

Începe programul LEADERS Experience, accelerator pentru viața reală, și de azi până duminică vom afla împreună ce înseamnă, concret, acest concept inovator în leadership.

Meda Pop, project manager al Experience, ne dă câteva detalii. „Știu cum m-am dezvoltat, știu cum m-a schimbat tot ce am trăit în urmă cu doi ani la LEADERS, așa că vreau să deschid aceeași oportunitate celor care intră în acceleratorul de experiențe. Le spun candidaților să se aștepte la neașteptat, la imprevizibil, să fie pregătiți să iasă din zona de confort și să fie gata să cunoască oameni foarte frumoși, care-i vor marca și de la care au ce să învețe.

Să se aștepte la invitați și traineri care vor fi izvoare de învățare de neprețuit pentru evoluția lor. Și, mai ales, să se aștepte să lege prietenii și legături importante cu ceilalți participanți, pentru că sentimentul care se creează în urma acestei experiențe va da naștere unei solidarități incredibile și unor amintiri pe viață.”

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în acceleratorul de experiențe, cu poveștile participanților și invitaților – interviuri, relatări, portrete, urmăriți-ne pe platforma media NEWSFEED și pe Facebook-ul Fundației LEADERS.

Comentarii

1 COMMENT

  1. Felicitari Meda Pop.Esti un bun urmas ,inaintas al generatiei noi care impreuna cu cei ca tine ve/ti fi schimbul de generatie oe care demult il asteptam .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version