Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders

127
0

Suntem în etapa proiectelor în comunitate în cadrul acestei ediții a Leaders Experience Online. După un proces de brainstorming susținut participanții au demarat 3 proiecte cu impact. Iar noi suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine. 

Give nature a chance – proiectul s-a concentrat pe înfrumusețarea și ecologizarea mai multor zone din București, în zona parcului Tineretului și zona Amfiteatru.

YouthCoin – proiectul își propune să ajute tinerii să aibă succes și să ajungă la obiectivele lor prin educație financiară, iar începând cu luna iunie a acestui an – echipa pregătește multe alte evenimente pentru tinerii în căutare de educație financiară și nu numai.

nutritivo.ro – un stil de viață sănătos, pe înțelesul tuturor. Proiectul își propune să învețe tinerii mai multe despre ce presupun nutriția și sportul, într-un mod simplificat și ușor de înțeles.

The post Noi proiecte în comunitate realizate de participanții Leaders appeared first on Fundatia LEADERS.

Comentarii

Previous articleAdaptare continuă!
Next articleÎnvățarea în mediul profesional post-pandemie
LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.