Prima ediţie intensivă a programului LEADERS Explore s-a încheiat cu succes

Luni, 30 iulie, s-a încheiat prima ediție LEADERS Explore intensiv. Explore este primul modul de leadership al Fundaţiei LEADERS, un program care pregătește învățarea accelerată din următoarele programe. Explore se axează pe autocunoaștere și pe descoperirea ariilor în care fiecare participant poate să performeze.

Noutatea acestei ediţii a reprezentat-o faptul că, ceea ce se desfaşoară în mod obişnuit pe parcursul a 30 de zile, a avut loc în doar şapte zile, împarţite în trei module de câte două sau trei zile consecutive. Temele abordate de-a lungul celor şapte zile au fost: valori personale, stiluri de comunicare DIsC, echipa, cariera, biblioteca umana. De asemenea, editia a fost o premieră deoarece este prima dată când Explore a căutat studenți la nivel național, spre deosebire de editiile anterioare, în care se puteau înscrie doar persoane din oraşele în care era organizat Explore.

La această ediţie LEADERS Explore au participat 20 de studenti la profil sanatate, (Medicină & Farmacie), 14 economiști (Marketing, REI, Administrație Publică), 23 de ingineri (Automatică, Electronică, Energetică, Inginerie Aerospațială, Chimie, Construcții) si18 studenți la profilele: Drept, Matematică, Fizică, Jurnalism, Științe Politice, Arhitectură. Aceștia provin din București, Iași, Constanța, Galați, Craiova, Brașov și Ploiești.

Vorbitorii din această ediție au fost: Adrian Oianu – Fashion Designer, Florin Petrescu – HR Manager, Vodafone, Bogdana Diaconu – Public Affairs Specialist, Raiffeisen Bank şi Alexandru Reff – Country Manager, Deloitte.

Programul a avut loc la București, în sălile oferite de partenerul nostru, Athenee Palace Hilton, care s-au dovedit un spaţiu prietenos pentru atelierele noastre.
Le mulţumim sponsorilor acestui program:
Raiffeisen Bank – Partener în Leadership
Saint-Gobain – Habitat and Construction Leader
A&D Pharma – Pharma Partner
MedLife – Health Leader
LATERAL – Creativity Leader
Adrem Invest – Energy Leader
Alcedo – Agro Leader
Athenee Palace Hitlon – Hospitality Leader

Comentarii

Lasă un răspuns

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.