VREI SĂ FACEM ECHIPĂ?

Te vrem în echipa noastră pentru a implementa împreună programe naționale de educație pentru tineri, în urban și rural, pentru cei cu rezultate academice foarte bune, dar și pentru cei care au o pasiune pe zona vocațională.

0
3918

După 20 de ani cu 28.000 de beneficiari din 55 de comunități (urbane și rurale), suntem anul acesta în punctul în care creștem și te vrem in echipa noastra. Vrem să îi educăm în leadership împreună cu tine pe tinerii din România și sa îi ajutam sa își înțeleagă menirea în viață și să pună preț pe colaborare. 

Uneori învățăm lucrurile noi din mers, poate nu ne iese totul din prima, mai muncim și seara și am experimentat pe pielea noastră ce înseamnă un cash-flow negativ. Dar, avem pasiunea, energia și ambiția să mergem mai departe fiindcă știm că munca noastră este valoroasă pentru tinerii elevi de liceu, studenți sau tineri manageri și antreprenori. Uite aici câteva exemple de oameni care ne-au trecut pragul și acum mișcă puternic lucrurile din jurul lor.

Te vrem în echipa noastră pentru a implementa împreună programe naționale de educație pentru tineri, în urban și rural, pentru cei cu rezultate academice foarte bune, dar și pentru cei care au o pasiune pe zona vocațională. Tu vei avea lead pe aceste inițiative, iar expertiza noastră te va ajuta să iei cele mai bune decizii în implementare. Vârsta ta este doar un număr și nu ne interesează, doar că ar fi un plus sa ai experiență anterioară de project management. 

Și ca să o lămurim. Pentru noi project management înseamnă să ai un overview asupra strategiei proiectului, să îl controlezi, să aduci la bord resurse non-financiare (dacă este cazul), să păstrezi relația cu toți stakeholderii, dar și să îl implementezi la cheie. Dacă proiectul este unul amplu, atunci vei avea o echipa de proiect fie colaboratori, fie voluntari și este important să poți lucra bine în echipă cu ei. 

Te vrem la fel de bine alături și dacă ești absolvent al unei universități și dacă ești non-educated, fiindcă cel mai bine vom avea chimie: dacă faci ce spui ca faci, dacă ai inițiativă și idei, dacă faci totul și încă un extra pas pentru a găsi soluțiile atunci cand arde.  

Proiectele pentru care îți propunem colaborarea se desfășoară pe o perioadă determinată sau sunt confirmate pe mai mult de un an, iar în cazul altora suntem în pitch-ul final și ne-ar plăcea să te avem în echipa încă din această faza. 
Dacă toate cele de mai sus au sens pentru tine și vrei să facem echipă împreună, te așteptăm la o cafea să ne cunoaștem și să povestim mai multe. Dă-ne un semn pe office@leaders.ro cu câteva informații despre tine și cum te găsim pe Facebook, Insta și/sau LinkedIn.

Comentarii

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.