fbpx

Web & Graphic Design (60h)

Mai - Iunie 2023
LOCAȚIE: Nod Makerspace (Splaiul Unirii 160, București)
DURATA: 60 ore

SUBIECTE: Digital Design

COMPETENȚE: Graphic Design, Digital Marketing

NIVEL: Intermediar

NUMĂR SESIUNI: 16

TRAINERI: Alin Cîndea & Andrei Turcu

În spatele oricărei aplicații stau două concepte cheie: UI (User Interface) și UX (User Experience). Primul se referă la ce văd utilizatorii pe ecranele lor, cât de plăcut vizual este, iar al doilea se referă la ce pot face utilizatorii cu aplicația și cum pot să își atingă obiectivele dorite, cât mai ușor și facil. În acest curs vei descoperi aceste două concepte și vei învăța cum se desfășoară procesul de creație și cum ajunge un proiect să prindă viață de la o schiță. 

La finalul cursului, vei avea propriul portofoliu de materiale grafice, pe care le vei construi folosind diferite aplicații și platforme gratuite.

Pentru că ne dorim ca în procesul de creație să fim cât mai autentici și să respectăm munca fiecărei persoane, vei învăța cum să ții cont de drepturile de autor atunci când folosești diverse materiale întâlnite pe internet.

Acest curs este potrivit pentru cei care doresc să facă pași în domeniul creației de materiale grafice și de aplicații web sau mobile, fiind fie la început de drum, fie dorind să facă o reconversie profesională. 

CONȚINUTUL CURSULUI

  • Bazele Designului UX (User Experience)
  • Bazele UI (User Interface)
  • Crearea strategiei în procesul de creație
  • Crearea de materiale grafice uzuale (logo, afiș, flyer) în platforme de video & graphic design
  • Cum să faci vizualul pentru social media (digital marketing)
  • Copyright materiale vizuale
  • Site-uri de fotografii

Suntem o echipă

Alătura-te unei comunități de peste 8000 de abonați. În fiecare marți, îți punem noi în calendar: portrete-model, trenduri din era vitezei, recomandări de cărți și evenimente, vești din programele LEADERS.

Nume
Email(Required)
Hidden
Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor(Required)

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa [email protected] pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.