LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS. Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Începem căutarea unei noi generații de exploratori în

Zile
Ore
Minute
Secunde
PREINSCRIERE

 

Certificare Explore pentru liceeni

Programul LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 18 ani în care peste 6000 de absolvenți liceeni din peste 70 de comunități și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi. Programul este centrat pe competențe și îți răspunde la întrebările esențiale. Ce valori am, care-mi sunt punctele forte, ce mă motivează, ce rol mi se potrivește? La sfârșitul programului, vei primi certificarea LEADERS Explore, primul nivel în leadership ce atestă competențele dobândite.

Puncte cheie

Traseul este intens și interactiv, cu următoarele opriri:

Ateliere care te scot din zona de confort

Orientare în carieră sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Proiecte adevărate despre impactul tău în comunitate

În fiecare an, alegem câte 25 elevi cu potețial din 15 localități și îi pregătim să devină liderii responsabili ai României. Începe de acum și fii unul dintre ei!

Agenda LEADERS Explore

Acesta este format din 4 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 8 zile de pregătire intensivă și super interesantă, de-a lungul celor 6 luni de program!

SESIUNEA 1 DE EXPLORARE
Jocul de-a cunoașterea. Pentru a face performanță, trebuie să te cunoști mai întâi pe tine, apoi pe cei din jurul tău. Iar stilurile de comunicare (DISC) sunt esențiale! Aici le înveți.

 

SESIUNEA 2 DE EXPLORARE
Jocul de-a comunitatea: orașul fictiv. Pentru a putea modela o comunitate, trebuie să știi care sunt rolurile de decizie și de acțiune, care sunt nevoile și soluțiile contextuale. Aici le exersezi.

 

SESIUNEA 3 DE EXPLORARE
Jocul de-a feedback-ul. Analizarea deciziilor din primele două sesiuni și stabilirea obiectivelor SMART care să te ducă cu un pas mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani. Aici începi.

 

SESIUNEA 4 DE EXPLORARE
Jocul de-a audiența. Un lider trebuie să învețe să se descurce în public, să comunice persuasiv și argumentat în fața unei audiențe mari. Desigur, există tehnici și strategii de comunicare pentru asta. Aici le deprinzi.

 

Obține bursa integrală!

înscrierile nu sunt încă deschise pentru edițiile LEADERS Explore 2019. Pentru a-ți da de veste atunci când vei putea aplica te rugăm sa ne lași datele tale mai jos.

BUCUREȘTI

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

CLUJ

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

IAȘI

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

TIMIȘOARA

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

ORADEA

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

BRAȘOV

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

CÂMPINA

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

PLOIEȘTI

Data limită pentru înscriere:

Vom anunța curând.

Prima sesiune:

Vom anunța curând.

Înscrie-te

Iată cum te înscrii!

1

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de mai jos și primești imediat link cu formularul de aplicație.

2

PROCES DE SELECȚIE

Analizăm aplicația și te anunțăm dacă ai câștigat una din cele 25 de burse de participare din orașul tău.

3

PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi la cele 4 sesiuni de training de pe perioada unui an și primești atestatul Explore.

Next: Leading Yourself

Îți poți continua procesul de formare participând la LEADERS Experience.

Ei sunt trainerii care te vor ajuta să te descoperi!

Adelina Maria

trainer LEADERS

Adelina Maria

Este trainer în leadership, comunicare și project management și fondator a două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei: îi plac călătoriile, cafeaua și inovațiile culinare. În programele pe care le concepe, provoacă participanții să își depășească limitele și concepe activități experiențiale, reale. Adelina deține certificarea în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). În anul 2015, Adelina a fost inclusă în topul Forbes 30 sub 30.

Adina Sandu

trainer LEADERS

Adina Sandu

Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Are acreditare în aplicarea și interpretarea instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS). Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Beatrice Alexandrescu

trainer LEADERS

Beatrice Alexandrescu

Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Elena Pâslaru

trainer LEADERS

Elena Pâslaru

Elena este trainer LEADERS, cu o experiență de 12 ani în cadrul organizației, timp în care a contribuit decisiv la designul și conținutul programelor noastre. Adoră meseria de “educator” al minților tinere și dornice de a a se cunoaște, susţinând  cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking. Are experiență în comunicare, marketing și în facilitarea de conținut pe teme de leadership și este utilizator licențiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey. Pasiunile ei sunt educația, spiritualitatea, dansul contemporan și călătoriile. Interioare și prin lume.

 

Mădălina Vîntu

trainer LEADERS

Mădălina Vîntu

Este trainer LEADERS pe teme de leadership, comunicare, vânzări, gestionarea conflictului, a timpului, lucrul în echipă și resurse umane. Responsabilă cu dezvoltarea conținutului și a metodelor de predare, Mădălina a elaborat și publicat macro-analize sociale referitoare la adolescenții români: “Valorile adolescentului roman” și “Portret de lider”. În anul 2012, a fost cel mai tânăr membru ales al Consiliului Director al Camerei de Comerț Româno-Britanice. Mădălina este monitor ecvestru, dependentă de lectură și de nou.

Adriana Petre

trainer LEADERS

Adriana Petre

Adriana Petre este trainer LEADERS, cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat. A lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support, project management. A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare eveimente private și corporate și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile. A predat, voluntar, timp de un an, matematică unor puști de gimnaziu într-un cartier defavorizat din București și, de trei ani, este parte a trupei de teatru de improvizație All In. Adriana a călătorit în toată lumea, de la Kuala Lumpur, la Tokyo, de la Londra la Praga.

Ilie Gageatu

trainer LEADERS

Ilie Gageatu

Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

Testimoniale

Ce spun despre noi absolvenții LEADERS

Galeria foto

PREÎNSCRIE-TE!

înscrierile nu sunt încă deschise pentru edițiile LEADERS Explore 2019. Pentru a-ți da de veste atunci când vei putea aplica te rugăm sa ne lași datele tale mai jos

 

Parteneri

PARTENER PRINCIPAL

Sponsor

Cu sprijinul

PARTENERI LOGISTICI

WHATSAPP

0736380980

TELEFON

0736380980

Programul LEADERS Explore pentru liceeni este esența celor 18 ani în care peste 7000 de absolvenți liceeni din peste 60 de comunități și-au dezvoltat abilitățile de leadership alături de noi.


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X