LEADERS EXPLORE

Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine.
Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Începem căutarea unei noi generații de exploratori în

Zile
Ore
Minute
Secunde
Preînscriere

Alegem câte 35 sau 70 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.

Aici începi călătoria către performanță

Ateliere care te scot din zona de confort

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”.

Plan de carieră

Plan de carieră

sau “În sfârșit știu ce vreau să fac!”.

Trenduri de viitor

Trenduri de viitor

ca să știi încotro te îndrepți.

Programul este format din 3 sesiuni interactive de curs, de câte 2 zile. Practic, vei avea 6 zile de pregătire intensivă și interactivă alături de traineri specializați și lideri de succes.

Sesiunea 1

Valori personale

  • Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Sesiunea 2

Roluri în echipă

  • După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește. Și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Sesiunea 3

Orientarea în carieră

  • Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Follow up

Smart talks

  • Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la întîlniri cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

Ești tânărul pe care îl căutăm?

Alegem câte 35 sau 70 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Ai absolvit facultatea și te întrebi ce-i de făcut? sau Ai terminat facultatea și vrei să te cunoști? Atunci te căutăm pe tine.
Îi căutăm în mod special pe tinerii care studiază sau au studiat în aceste domenii:

Ultimele ediții

27oct(oct 27)10:00 amDu25nov(nov 25)4:00 pmExplore studenți - Timisoara


10nov(nov 10)10:00 amDu09dec(dec 9)4:00 pmExplore studenți - București

Înscrie-te!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând acest link, iar noi analizăm aplicația ta.

2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate

3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

Traineri și invitați

Elisabeta Moraru

Country Manager, Google

Elisabeta Moraru

Nu-i place să se întrebe unde o să fie peste 5 ani și profită de fiecare etapă pentru a învăța cât mai mult. Ela Moraru este prima femeie CEO Google România, crede cănu cunoștințele sunt cea mai importantă calitate a unui profesionist ci potențialul, determinarea și deschiderea spre învățare.

Raul Pătrașcu

Cercetător Genomică

Raul Pătrașcu

Raul este absolvent al Universității Yale cu diplomă de licență în chimie și al Universitatății de Vest din Timișoara, cu diplomă de master în fizică.

În timpul facultății, a fost preocupat de cercetarea medicală privind cancerul, colaborând cu specialiști importanți din centre de cercetare și spitale precum Johns Hopkins și Yale-New Haven Hospital.

După absolvire, a fost consultant pentru fondul de investiții al firmei de consultanță McKinsey & Company. De asemenea, a oferit servicii de consultanță ONG-urilor și entităților corporative, cum ar fi The Journal of Young Investigators, Laboratorium sau Asociația Salvați Copiii. De asemenea, Raul a fost consilier de stat în domeniul politicilor de sănătate la Cancelaria Primului Ministru Dacian Cioloș. În prezent, Raul face parte din echipa de cercetare a noului Centrul de Medicină Genomică de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Dragoș Metea

CEO, Druid

Dragoș Metea

High-energy Manager successful in building and motivating dynamic teams. Cultivates a company culture in which staff members feel comfortable voicing questions and concerns, as well as contributing new ideas that drive company growth.
Experienced IT professional with strong leadership and relationship-building skills in multicultural environments.
More than 10 years experience in IT management, including strategic directions, budget preparation, planning of software development and application operation teams as planning and operations of Data Centers.

Bogdan Untilă

Actor

Bogdan Untilă

Director artistic la Recul din 2015, Bogdan s-a îndrăgostit de improvizație în 2009, moment din care a continuat să își îmbunătățească performanța și aptitudinile de trainer prin mii de ore de show-uri și de workshop-uri, atât în România, cât și în afară. A lucrat cu majoritatea improvizatorilor din România și continuă să dezvolte comunitatea de improvizatori prin cursuri predate și spectacole jucate în toată țara.
Știe că improvizația face lumea un loc mai bun pentru că a fost martor al acestui proces pentru sute de oameni.

Cornel Costea

Trainer, Proactive Solutions

Cornel Costea

Cornel Costea este Master Practitioner în Programare Neuro-Lingvistica și Everything DiSC Certified Trainer de catre Inscape Publishing. Are peste 10 ani de experiență în training, cu expertiza în vânzari, negociere, change management, performance management, comunicare și leadership. A coordonat și implementat proiecte pentru mari companii, precum Raiffeisen Bank, A&D Pharma, Unicredit, Xerox. Cornel aduce la fiecare training efervescență, energie și echilibru, trasaturi care se regasesc și în pasiunea lui pentru artele marțiale.

Adriana Petre

Trainer LEADERS

Adriana Petre

Cu cu o vastă experiență în voluntariat și antreprenoriat, Adriana a lucrat la Colliers timp de 7 ani, timp în care a interacționat cu peste 12 000 de clienți și s-a specializat la numeroase cursuri de vânzări, branding, client service, customer support și project management.
A pus bazele a patru afaceri proprii, dintre care două, o agenție de organizare evenimente și un lanț de cafenele, sunt active și profitabile.
A predat, voluntar, timp de un an, matematică unor puști de gimnaziu într-un cartier defavorizat din București și, de trei ani, este parte a trupei de teatru de improvizație All In. Adriana a călătorit în toată lumea, de la Kuala Lumpur la Tokyo, de la Londra la Praga.

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS

Beatrice Alexandrescu

Beatrice este Project Manager al programului LEADERS Explore pentru liceeni. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celui mai ambițios proiect pentru liceeni din România și în coordonarea echipelor de voluntari din zece orașe din țară, menținând la temperatură constantă ideile și acțiunile fundației, Analizează și pune în practică scrupulos viziunea LEADERS, țintind un impact pe termen lung în comunitățile de elevi în care ajungem.

Adina Sandu

Trainer LEADERS

Adina Sandu

Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 9 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Ilie Gageatu

Trainer LEADERS

Ilie Gageatu

Trainer cu o experiența de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership și strategie. Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiența în management la Ursus Breweries. Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.

Elena Pâslaru

Trainer LEADERS

Elena Pâslaru

Elena este trainer LEADERS, cu o experiență de 12 ani în cadrul organizației, timp în care a contribuit decisiv la designul și conținutul programelor noastre. Adoră meseria de “educator” al minților tinere și dornice de a a se cunoaște, susţinând  cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking. Are experiență în comunicare, marketing și în facilitarea de conținut pe teme de leadership și este utilizator licențiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey. Pasiunile ei sunt educația, spiritualitatea, dansul contemporan și călătoriile. Interioare și prin lume.

 

Oameni care ne-au urmat

PREÎNSCRIE-TE!

înscrierile nu sunt încă deschise pentru edițiile LEADERS Explore 2019. Pentru a-ți da de veste atunci când vei putea aplica te rugăm sa ne lași datele tale mai jos

 

Galerie exploratori

Întrebări frecvente

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Dacă studiez în afara orașelor în care are loc Explore, bursa de participare include și costurile șederii pe durata LEADERS Explore?

Nu, bursa de participare în LEADERS Explore include participarea la cele 3 sesiuni și materialele de curs.

Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți.

Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

Programul se va desfășura în București și Timișoara.

Ce presupune accesul în comunitatea absolvenților?

Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

Sponsori

Cu sprijinul

Parteneri Academici

Parteneri Media


Trimite-ne un mesaj prin Messenger App
X
X