PROGRAME ȘI SESIUNI LIVE ONLINE

Am adaptat în online programele noastre, workshop-urile și sesiunile 1 la 1, astfel încât să te ajutăm sa te simti mai inspirat, sigur și împlinit.

După 20 de ani de programe de leadership în mediul offline, ne adaptăm rapid la schimbarea generată de aceste vremuri, ne reașezăm credințele și prioritățile și punem baza următorilor 20 de ani. Migrăm toate inițiativele noastre în digital, ne ducem misiunea mai departe și nu cedăm.

Este o perioadă foarte intensă pentru noi, în care vom testa programe noi, le vom rescrie pe cele consacrate și vom învăța foarte mult.

LEADERS EXPLORE ELEVI

pentru cine este

elevi de liceu

Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

LEADERS EXPLORE

pentru cine este

studenți, proaspăt absolvenți

Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

LEADERS EXPERIENCE

pentru cine este

studenți, proaspăt absolvenți, juniori, viitori fondatori de start-ups

Știi că ești mai mult decât vezi cu ochii tăi, iar o zonă călduță de confort nu te descrie nicicum.

SESIUNI 1 LA 1

ORIENTARE ÎN CARIERĂ

Credem că înțelegerea menirii reprezintă începutul drumului către leadership. Totodată, cunoașterea vocației considerăm că este vitală și pentru un viitor specialist desăvârșit.

PUNCTE FORTE - GALLUP Clifton StrengthsFinder

Testul CliftonStrengths: masoară prezența talentului nativ pe 34 arii numite teme. După parcurgerea testului este generat raportul individual în care cele 34 teme sunt ierarhizate pe baza răspunsurilor,  în functie de intensitatea cu care ele se manifestă. Talentul nativ este cel care determină un comportament repetitiv, care necesită un minimum de efort și aduce rezultate la limita excelenței. 

Română
X
X
X