LEADERS Experience Virtual    |     Invitați      Curriculum      Testimoniale      Cost      FAQ

PROBLEMA

Ai multe idei și știi că ești capabil/ă, dar parcă lipsește ceva? 

Știi că ești mai mult decât vezi cu ochii tăi, iar o zonă călduță de confort nu te descrie nicicum? Atunci ai ajuns unde trebuie, în sfârșit ai găsit acel ceva.

Hai cu noi în accelerator și declanșează-ți potențialul!

0
4

ore coaching individual

0
32

ore live de conținut

0
20

ore în care practici

28 septembrie – 22 octombrie 2020

Închidem înscrierile în:

TL;DR – Parcursul tău

După ce finalizezi procesul de selecție și finanțare, primești un goodie bag ce conține materiale de curs, cărți, chei de logare pentru platformele folosite și goodies LEADERS.

Intri într-un proces de coaching de performanță pentru a-ți răspunde la întrebarea „unde vreau să fiu peste un an?”. Acest proces te va ajuta să-ți stabilești milestone-urile din harta ta personală și să-ți definești obiectivele de leadership personal.

Timp de 4 zile, intri într-un accelerator de experiențe compus din training-uri (viziune, leadership-ul viitorului, design thinking, critical thinking) și experiențe practice, aplicate realității tale, prin intermediul unei simulări de business. În fiecare zi vei întâlni unii dintre cei mai cunoscuți lideri din România: oameni de business, lideri din societatea civilă, changemakers.

Împreună cu colegii tăi, realizezi un community challenge timp de o săptămână. Fiecare dintre voi va prezenta o idee cu impact în comunitate, urmând ca, prin alegere, să implementați pe bune ideea. De la project management și fundraising, până la marketing și comunicare, voi veți face totul – ghidați și mentorați de lideri cu experiență.

După ce ai implementat cu succes proiectul în comunitate, intri într-un nou accelerator de 4 zile axat pe schimbare, adaptare și luptă. Afli care sunt tool-urile psihologice prin care să nu renunți niciodată la ce ai în minte, treci prin training-uri de adaptare și schimbare și te inspiri de la lideri cu experiență relevantă pentru punctul în care te afli.

Etapa finală constă într-o nouă sesiune de coaching de performanță axat pe acțiune și obiective. Stabilești punctul în care te afli la final de program și care sunt pașii necesari pe care trebuie să îi faci mai departe pentru a-ți atinge viziunea.

Profilul participantului

Oricare sunt convingerile tale ești binevenit la LEADERS Experience. Vârsta este și ea doar un număr.

Totuși, cele mai bune performanțe le-am avut cu tinerii cu vârste între 20 și 29 de ani, cu maximum 3 ani experiență profesională.

Așadar, dacă nu ai stat niciodată pe loc și ai căutat întotdeauna oportunități de creștere și ai nevoie de un declic pentru a-ți accelera parcursul și realizările, atunci suntem aici pentru tine.

„Concret, cu ce plec din LEADERS Experience?”

CE SPUN ABSOLVENȚII ACCELERATORULUI

Suntem parte din alegerile în viață a 91 de tineri admirabili, antreprenori la început de drum, viitori manageri, schimbători de lume în sectorul non-profit, ori cu spiritul liber sau cu înclinație academică.

ALEXANDU PĂVĂLOI

„Pentru mine Experience e locul în care în sfarsit am „unit punctele”. Nu numai că mi-am descoperit talentele, dar am prins curaj și inspirație pentru a le urmări și în lumea „reală”, de după program. Acum, u an mai târziu, frumoasa experiența Leaders s-a concretizat în a ști ce vreau să fac și a avea încrederea că am să reușesc.”

ANDREEA CÎRA

„A fost peste așteptări. Invitații au livrat conținut, inspirație și povești care chiar ne pot ajuta să facem o lume mai bună și să creștem exponențial."

CRISTIAN CIOFLAN

„Experience este despre școala care nu se face în școală, iar oamenii pe care i-am cunoscut în cadrul programului sunt motivația perfectă pentru profesia pe care am ales-o: tineri rezilienți și capabili, care, odată ce-şi găsesc drumul, pot schimba comunitatea din care fac parte. Prin Experience, eu mi-am confirmat acest drum.”

IOANA VASILIEV

"LEADERS Experience m-a determinat să îmi încep planul de business, să-mi concretizez ideea, să fiu hotărâtă că vreau să aduc o schimbare în sistemul farmaceutic din România.”

COSMIN JĂRDIANU

„Leaders Experience este locul în care întâlnești oameni de calitate care sunt curajoși și dispuși să acționeze pentru a-și atinge întregul potențial uman. Am petrecut zile intense, pline de provocări, care m-au ajutat să descopăr mai multe despre mine și ceilalți."

FLORIN LAZĂR

„La Experience am intrat într-o lume de oameni faini și pasionați de ceea ce fac. Aici am învățat cât de importante sunt feedback-ul și acceptarea greșelilor pentru a putea evolua.”

DENISA MATACHE

"Din toată avalanșa asta de experiențe, din zilele petrecute în program, care pentru mine par ani întregi, cele mai importante lecții pe care le-am învățat sunt că nu este suficient să ai încredere doar în echipă și în obiectiv, trebuie să ai încredere în tine pentru a inspira încredere în ceilalți.”

DIANA PETRESCU

Am simțit că am progresat în Experience mai mult ca oricând, plecând din program cu o viziune și o direcție a carierei mele, mai mult curaj, hotărâre și determinarea de a face o schimbare în societate prin activitățile mele.”

Oamenii care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

Angela Crețu

CEO, Avon International


Angela Creţu lucrează în cadrul Avon de 21 de ani, ocupând funcţia de director general în trei din cele şase regiuni ale grupului: Europa de Est, Turcia, Orientul Mijlociu şi Africa şi Europa Centrală. Între 2005 şi 2007 ea a fost CEO al Avon în România, după ce ocupase timp de trei ani poziţia de director de vânzări. Din ianuarie 2020, a preluat conducerea Avon la nivel global.

Damian Drăghici

Muzician & Life Rhythm Coach


Damian Drăghici este un muzician complet, absolvent al Conservatorului Philippos Nakas din Atena, unde a studiat muzica Jazz și al „Berklee College of Music” din Boston, SUA, unde a studiat naiul.
A câștigat un premiu Grammy pentru albumul „Winter Solstice”, și a urcat pe scena turneului „Night of the Proms Tour” unde a cântat alături de Joe Cocker, Zucchero, Cyndi Lauper, James Brown și Shaggy.

Simona Miculescu

Reprezentant permanent al României la O.N.U


Simona-Mirela Miculescu este diplomat cu o carieră de peste 24 de ani la Ministerul Afacerilor Externe. Printre principalele poziții deținute se numără cea de consilier prezidențial pentru politică externă și cea de ambasador extraordinar și plenipotențiar, reprezentant al României pe lângă Națiunile Unite.

Flaviu „Avi” Cicirean

Founder, Brand Minds


După ce a făcut muzică dance și a fost director de creație în radio, Flaviu (Avi) Cicirean a fondat Brand Minds – cel mai mare summit dedicat business-ului și marketing-ului din Europa Centrală și de Sud-Est. I-a adus în ultimii 4 ani pe Seth Godin, Karim Rashid, Martin Lindstrom, Yuval Harari plus alți 20 de speakeri celebri, experți în domeniile lor, care au influențat lumea de business din România sub Brand Minds.

Mirela Nemțanu

CEO, Hospice - Casa Speranței


Mirela Nemțanu a făcut parte din echipa L’Oreal România, în calitate de Corporate Communication, Public Affairs & Regulatory Affairs Manager și membru în board-ul companiei. Din această funcție, a coordonat și implementat acțiunile de comunicare internă și externă, derularea proiectelor de CSR, public affairs, crisis management, scientific & regulatory affairs. Astăzi, Mirela conduce Hospice – casa care găzduiește și îngrijește copiii și adulții diagnosticați cu afecțiuni incurabile.

Domnica Petrovai

Psihoterapeut. Fondatoare, Mind Education


Psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education și a Școlii pentru Cuplu, Domnica are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. În 2018 a scris cartea „Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu”. Este consultant și trainer pentru companii private și școli care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a copilului, familiei și cuplului și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă.

Bogdan Ivănel

Co-fondator & CEO - Code for Romania


Bogdan Ivanel este doctor in drept international (Science Po, Paris, Franta), dupa un traseu academic ce cuprinde multiple universități internaționale. În 2016 a fondat Code for Romania, avand de atunci rolul de CEO al organizatiei. Code for Romania pune tehnologia in slujba comunitatilor in colaborare cu zeci de institutii si ONGuri.

Tudor Juravlea

Co-Founder @Design Thinking Society.


Tudor Juravlea este fondator al Design Thinking Society și un experience designer cunoscut in România. Este un pionier al profesarii “human centered design” ca si UX designer si service designer. Tudor a construit experiențe digitale la companii formidabile și este mentor la Innovation Labs și la MVP Academy. De asemenea este foarte activ in initiative cu cauze sociale: Code for Romania, Global Service Jam si altele.

Florin Petrescu

Associate Professor, Center for Creative Leadership


Florin Petrescu este parte a Senior Leadership Faculty pentru Center for Creative Leadership (CCL®), o institutie de prestigiu la nivel mondial, specializata in dezvoltarea abilitatilor de conducere. Florin beneficiaza de mai mult de 18 ani de experienta in conducerea si coordonarea echipelor, atat in Romania cat si la nivel international, in organizatii complexe, cu o puternica agenda transformationala.

Mădălina Vîntu

Trainer LEADERS. Co-founder, HorseTouch


Este formator în cadrul programelor LEADERS de 13 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

Adina Sandu

Trainer LEADERS. Managing Director, Recul.


Adina este trainer LEADERS și creator de content pentru​ programele noastre. S-a specializat, în cei 12 ani de LEADERS, în sponsorship management, parteneriate strategice și în organizarea de evenimente. Gândește în imagini, este pasionată de teatru de improvizație și de pian și veți descoperi aceste pasiuni în toate training-urile sale.

Ilie Gageatu

Head of Sales, Mars


Cu o experiență de 15 ani în management, Ilie ​are peste 300 de sesiuni de training ​la activ și mai bine de 2000 de studenți formați în management, leadership, managementul performanței și strategie. În prezent, deține funcția de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare.

Adelina Maria

Facilitator LEADERS


Adelina este Director Strategic în cadrul Fundației LEADERS și trainer în leadership, comunicare și project management. A fondat două dintre programele care au făcut din LEADERS o experiență transformațională. Depedentă de călătorii, devoratoare de povești și masterchef în propria bucătărie. Este catalizatorul comunității LEADERS și exploratorul echipei.

De la ei vine inspirația

cum aplic?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!

ÎNSCRIERE ONLINE

Completezi formularul de aplicație, iar noi în 48 de ore îți analizăm profilul și te sunăm să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

INTERVIU

Ne vedem pe Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams, pentru o conversație de 30 de minute.

PROCES DE SELECȚIE

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

TAXA DE PARTICIPARE

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

Curriculum & Agenda

CÂT COSTĂ?

Taxa de participare este de 615 de euro* și include:

4h de coaching de performanță împreună cu un coach profesionist

20h de training cu câte un trainer acreditat pentru fiecare temă: critical thinking, viziune, design thinking, leadership.

▸ Acces pe platforma SelfAuthoring by Jordan B. Peterson

Setul de articole și cărți primite fizic

Goodie bag cu elemente branduite LEADERS

Resurse și tool-uri pentru desfășurearea provocărilor practice: simularea de business și community challenge-ul

* Costul total al programului LEADERS Experience este de 1230 euro/participant. Jumătate din această sumă este acoperită de Raiffeisen Bank, in calitate de Partener Fondator al LEADERS Experience.

AVERTISMENT

Nu cumpăra acest program.

Investește în el. În cele 3 săptămani vei trăi emoții noi, vei afla concepte noi, strategii sau vei avea momente de Aha, dar alături de prezență efectivă este necesar să le pui în practică. Dupa 20 de ani de programe de leadership, credem ca este nevoie de mai mult decât bani pentru a beneficia de tot ce ai învățat.

Succesul? Nu ți-l putem garanta peste noapte, de fapt nici nu credem în rețete rapide. Dar ce îți putem promite este că investiția ta în LEADERS Experience îți poate salva timp, bani și efort pe termen lung. De multe ori noi, dar și invitații, am învățat lucrurile „the hard way” – greșind și ne-au luat ani să le experimentăm pe toate. Tot ce vrem este ca tu să eviți o parte din greșelile noastre și să îți accelerăm creșterea.

Și nici nu poți plăti pe cineva care să facă genoflexiunile pentru tine, doar trebuie să găsești un antrenor care să nu te lase să te rănești prea tare în timpul practicii. Dacă ești gata să accelerezi către următorul nivel, trebuie sa-ți iei acest angajament față de tine.

VARIANTE PENTRU CONTRIBUȚIA TA

ÎNSCRIE-TE!

Completează formularul de mai jos și vei redirecționat/ă către pasul următor

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Intrebări frecvente

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

 • Nu știu dacă este pentru mine. Ce să fac?

  Trimite-ne un mesaj și programăm o discuție pe Zoom de maximum 15 prin care identificăm împreună dacă Leaders Experience Virtual te poate ajuta.

 • Am 19 ani, dar împlinesc 20 ani în timpul programului. Mă pot înscrie?

  Sigur. Vârsta este orientativă, nicidecum eliminatorie.

 • Am 28 și împlinesc 29 în timpul programului, mă pot înscrie?

  Sigur, important este să fii la început de drum în cariera ta de leadership.

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Experience își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Mă încadrez în categoria de vârstă, dar nu mai sunt student sau elev, mă pot înscrie?

  Sigur că te poți înscrie, dacă ai absolvit și ai experiență de mai puțin de 3 ani într-unul dintre domeniile: business/economic, IT, medicină, farmacie, construcții, arhitectură, drept, magistratură, științe politice, administrație publică, agricultură, arte, psihologie.

 • Pot să mă înscriu din orice oraș din țară sau din străinătate?

  Sigur că da!

 • Care este data limită de înscriere?

  7 septembrie, orele 23.59.

 • În ce model de leadership credeți?

  Modelul de leadership propus de Fundația LEADERS este un model de leadership colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante: menire, colaborare și gândire sistemică. Află mai multe aici.

 • Ce presupune accesul în comunitatea absolvenților?

  Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

 • Cum se stabileste metoda de finantare?

  După ce ești admis(ă) în program, vei avea două variante de finanțare, din care tu ți-o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Fie îți vei plăti taxa din propriile fonduri (în una sau mai multe tranșe) sau îți vei căuta finanțare prin fundraising.

 • Trebuie să fiu acceptat în program pentru a putea să aleg metoda de finanțare?

  Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

CONTACT

partener fondator

Nimeni n-o să ne facă un viitor așa cum trebuie, dacă nu îl face fiecare dintre noi. La Raiffeisen Bank, am ales să pregătim ziua de mâine încă de azi, investind în educația și în viitorul  tinerilor.

parteneri universitari

parteneri media

EXPERIENCE ESTE AL DOILEA PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X