EXPERIENCE

leading yourself

APLICĂ ACUM!

Completează formularul de mai jos
si preînscrie-te la ediția Leaders Experience din toamna 2021

Termenii și condițiile + Acord de prelucrare a datelor*

Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0
CĂRȚI
UMANE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Trimite-ne un mesaj și programăm o discuție pe Zoom de maximum 15 prin care identificăm împreună dacă Leaders Experience Virtual te poate ajuta.

Sigur. Vârsta este orientativă, nicidecum eliminatorie.

Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Experience își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

După ce ești admis(ă) în program, vei avea două variante de finanțare, din care tu ți-o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Fie îți vei plăti taxa din propriile fonduri (în una sau mai multe tranșe) sau îți vei căuta finanțare prin fundraising.

Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

Ne vedem pe Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams, pentru o conversație de 30 de minute.

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

CÂT COSTĂ?
taxa de participare este de 615 euro și include

NU CUMPĂRA ACEST PROGRAM.

Investește în el. În cele 2 luni vei trăi emoții noi, vei afla concepte noi, strategii sau vei avea momente de „Aha”, dar alături de prezență efectivă este necesar să le pui în practică. Dupa 20 de ani de programe de leadership, credem ca este nevoie de mai mult decât bani pentru a beneficia de tot ce ai învățat.

Succesul? Nu ți-l putem garanta peste noapte, de fapt nici nu credem în rețete rapide. Dar ce îți putem promite este că investiția ta în LEADERS Experience îți poate salva timp, bani și efort pe termen lung. De multe ori noi, dar și invitații, am învățat lucrurile „the hard way” – greșind și ne-au luat ani să le experimentăm pe toate. Tot ce vrem este ca tu să eviți o parte din greșelile noastre și să îți accelerăm creșterea.

Și nici nu poți plăti pe cineva care să facă genoflexiunile pentru tine, doar trebuie să găsești un antrenor care să nu te lase să te rănești prea tare în timpul practicii. Dacă ești gata să accelerezi către următorul nivel, trebuie sa-ți iei acest angajament față de tine.

VARIANTE PENTRU CONTRIBUȚIA TA

FUNDRAISING
615€  • 0€

Îți punem la dispoziție expertiza noastră
și te susținem să îți cauți finanțare
la companii sau persoane fizice

SURSE PROPRII
615€

îți plătești taxa de participare
din propriile fonduri,
în una sau mai multe tranșe

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic.
Noi știm – hai să explorezi și tu!

ediții următoare

partener FONDATOR

Nimeni n-o să ne facă un viitor așa cum trebuie, dacă nu îl face fiecare dintre noi. La Raiffeisen Bank, am ales să pregătim ziua de mâine încă de azi, investind în educația și în viitorul  tinerilor.

prieteni de nădejde

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06
benq-logo-new-m
logo_emag
BISM-logo

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

robert@leaders.ro

telefon

0730 204 288

whatsapp

EXPERIENCE ESTE AL DOILEA PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©