EXPERIENCE

leading yourself

Ne-am întors la acțiunea offline!

Ediția 6 a LEADERS Experience revine cu întâlniri față-în-față (sau mască-la-mască) și 6 luni de provocări, întâlniri cu lideri și accelerare de potențial.

Curios/Curioasă?
Hai să vezi ce ți-am pregătit!” 

0
CĂRȚI
UMANE
0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
ABSOLVENȚI

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este posibil ca răspunsurile la unele dintre întrebările pe care le ai pentru noi să se găsească în FAQ-ul de mai jos. Dacă mai ai și alte nelămuriri, ne poți contacta oricând folosind datele din josul paginii.

Trimite-ne un mesaj și programăm o discuție pe Zoom de maximum 15 prin care identificăm împreună dacă Leaders Experience Virtual te poate ajuta.

Sigur. Vârsta este orientativă, nicidecum eliminatorie.

Cam tot ce ai nevoie, în materie de know-how, atunci când ești la început de carieră. Ai acces la informații și resurse-cheie, la oameni care au început la fel ca tine, iar acum au experiență de împărtășit, poți participa în mod constant la traininguri și întâlniri cu lideri din diferite domenii, vei avea tot timpul cui cere un sfat sau o idee.

Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Experience își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

După ce ești admis(ă) în program, vei avea două variante de finanțare, din care tu ți-o alegi pe cea mai potrivită pentru tine. Fie îți vei plăti taxa din propriile fonduri (în una sau mai multe tranșe) sau îți vei căuta finanțare prin fundraising.

Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

Da, abia după ce treci toate etapele de selecție poți opta pentru una dintre metodele de finanțare

CUM APLIC?

Descoperă care este cea mai bună variantă a ta, conform atuurilor și valorilor pe care le ai!.

Completezi formularul de aplicație, iar noi îți analizăm profilul. Îți trimitem email să îți spunem dacă ai trecut în etapa de interviu.

În două săptămâni afli dacă ai fost admis(ă) în program.

Ne vedem pe Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams, pentru o conversație de 30 de minute.

După ce ai fost acceptat(ă), plătești taxa* sau stabilești o întâlnire cu un consultant LEADERS pentru a accesa o modalitate de finanțare pentru suma de care ai nevoie.

CÂT COSTĂ?
taxa de participare este de 615 euro și include

NU CUMPĂRA ACEST PROGRAM.

Investește în el. În cele 2 luni vei trăi emoții noi, vei afla concepte noi, strategii sau vei avea momente de „Aha”, dar alături de prezență efectivă este necesar să le pui în practică. Dupa 20 de ani de programe de leadership, credem ca este nevoie de mai mult decât bani pentru a beneficia de tot ce ai învățat.

Succesul? Nu ți-l putem garanta peste noapte, de fapt nici nu credem în rețete rapide. Dar ce îți putem promite este că investiția ta în LEADERS Experience îți poate salva timp, bani și efort pe termen lung. De multe ori noi, dar și invitații, am învățat lucrurile „the hard way” – greșind și ne-au luat ani să le experimentăm pe toate. Tot ce vrem este ca tu să eviți o parte din greșelile noastre și să îți accelerăm creșterea.

Și nici nu poți plăti pe cineva care să facă genoflexiunile pentru tine, doar trebuie să găsești un antrenor care să nu te lase să te rănești prea tare în timpul practicii. Dacă ești gata să accelerezi către următorul nivel, trebuie sa-ți iei acest angajament față de tine.

VARIANTE PENTRU CONTRIBUȚIA TA

FUNDRAISING
615€  • 0€

Îți punem la dispoziție expertiza noastră
și te susținem să îți cauți finanțare
la companii sau persoane fizice

SURSE PROPRII
615€

îți plătești taxa de participare
din propriile fonduri,
în una sau mai multe tranșe

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic.
Noi știm – hai să explorezi și tu!

ediții următoare

partener FONDATOR

Nimeni n-o să ne facă un viitor așa cum trebuie, dacă nu îl face fiecare dintre noi. La Raiffeisen Bank, am ales să pregătim ziua de mâine încă de azi, investind în educația și în viitorul  tinerilor.

prieteni de nădejde

logos_Great_People_Inside_2019_explore-06
benq-logo-new-m
logo_emag
BISM-logo

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

robert@leaders.ro

telefon

0730 204 288

whatsapp

EXPERIENCE ESTE AL DOILEA PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©