Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din toată țara, dornici să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

EDIȚIE PENTRU ELEVII DE LICEU DIN:

Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui.

ÎN PARTENERIAT CU:

?

Ești elev de liceu, ești în căutarea direcției de viitor sau ai nevoie de o confirmare și nu înțelegi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

LEADERS Explore este programul național de leadership care îți răspunde la întrebarea cine sunt eu și care mi-e direcția? Și pentru că nu este vorba de un singur răspuns corect, programul reprezintă o călătorie care va dura aproximativ două luni și la finalul căreia TU vei avea propriul tău răspuns.

Nu ne crede pe cuvânt! Ascultă ce spun foști exploratori.

Ești cel pe care îl căutăm?

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc la facultatea visată, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii dezbătând idei de afaceri cu care veți schimba lumea, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Atunci te căutăm pe tine.

EXPLORE în #hashtags

#ONLINE #Autocunoastere #Autenticitate #Valori #StiluriDeComunicare #RolurInEchipa #BrandingPersonal #HumanLibrary #Cariera #Inspiratie #Esec #ProiectSocial #Certificare #National #6sesiuni #6luni #25participanti #9000absolventi #EleviDeLiceu #YoungLeaders #NextGeneration

Oameni care ne-au urmat

PROGRAM DESFĂȘURAT LA NIVEL NAȚIONAL

29-30 iunie, 13-14 iulie, 20-21 august, 1-2 septembrie 2020

Aplică indiferent de orașul în care locuiești!

timp rămas pentru înscrieri

ECHIPA DE TRAINERI

Elena Pâslaru Hubati

Trainer LEADERS


Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS) și masterand în cadrul masterului Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) în cadrul Universității București.

AGENDA

Modulul 1 | 29-30 iunie

Ziua 1 – Cunoaștere & Mentalitate de Explorator
Ziua 2 – Comunicare – profilul DISC

Modulul 2 | 13-14 iulie

Ziua 1 Valori & Echipă
Ziua 2 Teorie Echipă & Configurare proiecte în comunitate

Modulul 3 | 20-21 august

Ziua 1 Debrief proiecte în comunitate
Ziua 2 – Carieră & Viitor cu debrief instrument psihometric de carieră

Modulul 4 | 1-2 septembrie

Ziua 1 Vision Board & Biblioteca Vie
Ziua 2 – 3 Guest Speakers & Absolvire

GALERIE FOTO

CUM APLICI?

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

Accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
(durează max. 20 min)

INTERVIU TELEFONIC

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm un semn pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Sponsorii LEADERS Explore acoperă participarea ta în program. Ne place să credem și sa spunem ca tu primești o bursă de participare. Așadar, participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

ARGUMENTE DIN VIITOR

Iată 3 resurse despre cum va arăta lumea în viitor si cât de importante sunt
human-centric skills și leadershipul.

FACEM ECHIPĂ CU:

Despre E.ON România

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România grupul E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,3 miliarde de euro.

Despre responsabilitatea sociala

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 14,5 milioane euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 315.000. Numai în domeniul educaţiei au fost derulate proiecte de peste 7 milioane euro, de acestea beneficiind peste 200.000 de copii.

ÎNSCRIE-TE!

Acesta este doar primul pas. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom redirecționa către formularul complet.

 • Pentru noi este prioritar ca datele tale sa fie in maini sigure si toata experienta ta alaturi de LEADERS sa fie una excelenta.

  Noi suntem Fundatia LEADERS cu datele de identificare CIF: 13136455, numar de inregistrare in Registrul Fundatiilor: 182F/2001, cu sediul social in Str. Mihai Eminescu, nr.90, apt. 8, Sector 1, Bucuresti.

  Website-ul (www.leaders.ro) are scopul de a facilita inregistrarea si managementul aplicatiilor pentru selectia si accesul beneficiarilor in cadrul programelor Fundatiei Leaders si anume Leaders Explore, Leaders Experience si Leaders Challenge sau a unor initiative speciale pe care le desfasuram.

  Datele tale colectate vor fi: nume, email, telefon, oras, studii, experienta profesionala si convingeri filozofice.

  Aceste date vor fi stocate cu maxima responsabilitate de catre Fundatia Leaders si nu vor fi distribuite catre niciun tert, indiferent care este relatia acestora cu organizatia, fara acordul tau.

  În cazul în care optezi pentru opțiunea de înscriere parțială sau completezi formularul parțial, îți vom trimite de la una pâna la 5 alerte de reminder pentru înscrierea în programul LEADERS pentru care optezi. Alertele de reminder vor consta în mesaje de tip SMS sau email.

  Singurul scop in care vom utiliza datele tale personale sunt pentru analiza si selectia in cadrul programelor Fundatiei Leaders. In cazul in care nu vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul nostru doar timp de 60 de zile de la data trimiterii refuzului. In cazul in care vei fi acceptat in cadrul programului Leaders pentru care ai aplicat, datele tale vor ramane pe serverul detinut de Fundatia Leaders, insa vei putea opta oricand sa le stergi. Vom folosi aceste date pentru a comunica cu tine despre desfasurarea programului sau oportunitati Leaders viitoare.

  Prin inscrierea la un program al Fundatiei Leaders poti opta separat si pentru crearea unui cont de utilizator prin intermediul caruia sa iti editezi aplicatiile si sa ai acces la stadiul acestora (admis/ respins). Contul de utilizator va stoca informatii cu privire la nume, prenume, email, telefon, studii si oras. Tot printr-o bifa separata in formular poti opta pentru a te inregistra la Newsletterul Fundatiei Leaders. Inregistrarea la Newsletter este un proces cu dubla confirmare din partea beneficiarului, iar ulterior te poti dezabona oricand folosind link-ul prezent in toate e-mail-urile trimise catre tine de Fundatia Leaders sau trimitand un e-mail la adresa office@leaders.ro cu subiectul Vreau sa sa dezabonez.

  Pentru monitorizarea traficului utilizam Google Analytics si Google Tag Manager. Pe acest site existe un pixel de monitorizare Facebook Pixel.

  Serverul pe care ne gazduim datele este un serviciu oferit de Hostvision si este localizat in Romania si detine certifical SSL.

  Si chiar da, confidentialitatea datelor tale si modul in care le manipulam sunt foarte importante pentru noi. Poti sa ne trimiti oricand un email pe adresa office@leaders.ro pentru a-ti comunica ce date avem despre tine sau sa ne soliciti stergerea datelor tale din sistemul nostru.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla fizic?

  Această ediție a programului se va desfășura online.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare.

 • OK, VOI PRIMI BURSA SUB FORMĂ DE BANI?

  Nu, bursa include toate costurile programului: cele 8 zile de training si sesiunile dintre acestea.

 • SUNT CLASA A XII-A DAR PROGRAMUL SE TERMINĂ PÂNĂ SĂ ÎNCEP FACULTATEA. MĂ POT ÎNSCRIE?

  Da, bineînțeles! Ai grijă să nu se suprapună sesiunea cu admiterea/ simularea la facultate! Găsești pe site-urile universităților informații privind aceste date.

 • AM DESCĂRCAT ACORDUL CARE TREBUIE SEMNAT DE PĂRINȚI DAR SUNT PLECAȚI DIN ȚARĂ. CUM PROCEDEZ?

  Simplu! Le trimiți acordul pe WhatsApp sau îi rogi pe ei să îl descarce, să îl printeze și să îți trimită ție o poză semnată!

 • AM DEJA 18 ANI, POT SEMNA EU ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

  Da, bineînțeles! Doar dacă nu ai împlinit 18 ani trebuie semnat de un părinte/ tutore.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • AM 17 ANI ȘI ÎMPLINESC 18 PÂNĂ LA PRIMA SESIUNE. TREBUIE SĂ SEMNEZE UN PĂRINTE/ TUTORE ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE?

  Da, trebuie să ai 18 ani în momentul în care te înscrii efectiv.

 • M-AM ÎNSCRIS. CE URMEAZĂ?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • EXISTĂ ACTIVITĂȚI ÎNTRE SESIUNI?

  Da, explorarea nu se rezumă doar la 8 zile de training, ci la 9 luni întregi de program!

 • EXISTĂ VREO CONTINUARE DUPĂ TERMINAREA PROGRAMULUI?

  Bineînțeles! Intri în comunitatea LEADERS, ai ocazia să faci parte din Echipa locală sau să devii Ambasador în orașul tău anul viitor sau, dacă intri la facultate, să aplici la unul dintre programele noastre pentru studenți!

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

EXPLORE ESTE DOAR PRIMUL PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X