EXPLORE

knowing yourself

Community Leader

sageata_partener

Ești student, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

0 +
ORE LIVE DE
CONȚINUT
0
CĂRȚI
UMANE
0
ABSOLVENȚI

toamnă 2021

octombrie-decembrie

Închidem înscrierile în:

CONCRET CU CE PLECI

DIN LEADERS© EXPLORE

valorile tale

îți vei identifica valorile și vei afla modul în care ele îți influențează comportamentele ori atitudinile. Totodată, înțelegi care sunt rolul valorilor personale în proiecția ta de viitor. 

instrumente psihometrice

Îți oferim acces la testul de personalitate Big5 (grație generozității Great People Inside) și te vei evalua din 5 perspective  extraversie, agreabilitate, conștiinciozitate, stabilitate emoțională și deschiderea către noi experiențe

lucrezi în echipă

vei face parte dintr-o echipă care va identifica o nevoie la nivel de comunitate. Vei gândi și implementa, alături de co-echipieri, un proiect în beneficiul comunității. 

COMUNITATE CU UN NETWORK PREȚIOS

Există în această lume, peste 32.000 de absolvenți LEADERS, localizați pe aproape toate continentele. Se spune că, în comunitatea absolvenților, ești la maxim 3 telefoane distanță de orice contact vei avea nevoie.

INSPIRAȚIE ȘI IDEI CU SUBSTANȚĂ

Vei avea ocazia să discuți, în sesiuni de câte 1h, cu liderii pe care îi asculți în podcasturi, îi urmărești în vloguri sau la conferințe, fiind ocazia perfectă pentru o întrebare care te frământă sau pentru un pitch rapid. Unde mai pui că la final rămâi și cu contactul lor.

CERTIFICAREA LEADERS explore

Certificare pe care o vei dobândi este recunoscută de peste 40 de parteneri LEADERS și este dovada faptului că ai skill-urile necesare de a coordona o echipă, a lucra sub presiune sau a construi un proiect de succes.

PROFILUL PARTICIPANTULUI

EXPLORE

Dacă ești și tu într-o căutare, ai vârsta cuprinsă între 19 și 27 de ani, atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbătând idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.

Această ediție se adreseză exclusiv studenților și absolvenților din Iași, Suceava și Bacău. 

Pentru noi nu contează universitatea pe care o urmezi sau cea la care ai renunțat. Suntem aici pentru tine.

TESTIMONIALE

Ce spun absolvenții Explore

oameni care te vor inspira

Toți au fost în etapa în care tu ești acum, și sunt dispuși să-ți împrumute din experiența lor pentru ca tu să accelerezi.

AGENDA

community leader

Conduent este una din cele mai mari companii care oferă servicii in diferite domenii- HR, Payroll& Learning, Customer Experience, Finance& Accounting etc. Datorită experienței și expertizei diverse, oferim cele mai bune rezultate clienților noștri. Multe nume cunoscute din sectorul privat, dar și public, consideră Conduent un partener de încredere.

În numele clienților nostri, gestionăm interacțiuni digitale critice, la scară mare, pentru a îi ajuta să rămână cu un pas înaintea așteptărilor mereu în schimbare.

Conduent oferă servicii în 22 de țări din întreaga lume, inclusiv România. În Iași, suntem situați central în United Business Center, unde birourile noastre găzduiesc aproximativ 800 de specialiști. Suntem unul dintre cei mai mari angajatori din Iași, un mediu ideal unde să lucrezi, să îți îndeplinești obiectivele profesionale și să prosperi în carieră.

Conduent se implica responsabil in comunitate, in special in proiectele educationale, sprijinind talentele prin acordare de burse sau sustinind proiecte care faciliteaza accesul la educatie si dezvoltare personala. Acesta fiind motivul parteneriatului cu Leaders Explore pentru dezvoltarea tinerilor din zona Moldovei.

SUNTEM AICI
PENTRU TINE!

DĂ-NE UN
SEMN!

E-MAIL

alexandra@leaders.ro

telefon

0744 481 963

whatsapp

0744 481 963

EXPLORE ESTE PRIMUL PAS
ÎN CĂLĂTORIA CU LEADERS©