Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din toată țara, pasionați de domeniul sănătății și curioși să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

15,16, 20, 21, 22 IULIE 2020

17:00-20:00

ONLINE, PE ZOOM

Primul nivel în parcursul LEADERS.

Ca orice început, LEADERS Explore e despre tine. Conștientizezi cine ești, încotro vrei să te îndrepți și de ce mijloace dispui pentru a ajunge acolo.

Alegem câte 35 de tineri cu potențial și îi pregătim să devină lideri responsabili în domeniul sănătății. Ești la facultate, cu energie de dat? La facultate, cam dezorientat? Vrei să devii un lider în domeniul sănătății și să miști lucrurile în direcția potrivită, conform viziunii tale? Atunci te căutăm pe tine.

Această ediție este realizată pentru studenții de la următoarele facultăți: medicină, farmacie, medicină veterinară și biochimie.

Oameni care ne-au urmat

 • Biblioteca umană, din cadrul programului, a fost un mod extraordinar de a interacționa cu mulți oameni cu experiență ce te motivau prin simplul fapt că îi ascultai. Participanții, ambasadorii, bibliotecile vii sunt o mare sursă de inspirație. A fost o adevărată aventură, iar acum că am o nouă pereche de ochelari, aventura poate să continue!
  Anca Stanciu
  Studentă Universitatea Politehnică București - Facultatea de Inginerie Chimică
 • Trainerii de la Leaders m-au ajutat să îmi clarific anumite aspecte și mai mult decât orice, m-au motivat să îmi transform ideile în realitate. Am legat și noi prietenii, cu tineri care îmi dau speranța că lumea de mâine va fi o lume mai bună. 
  Flavius Enache
  Student, Universitatea de Vest Timișoara - Facultatea de Sociologie și Psihologie
 • Pentru mine Explore a venit exact când aveam nevoie de el. Mi-a arătat că am resursele necesare pentru a face ce îmi doresc, am nevoie doar de curaj. Asta mi-a adus Explore: curajul de a îmi da voie să greșesc. Aici vezi oameni care sunt exact ca tine, auzi povești ale oamenilor care au fost ca tine și au ajuns acolo unde tu îți dorești să fii. Dacă te întrebi când e momentul oportun să te înscrii la Explore, răspunsul e: acum.
  Maria Bujancă
  Studentă Universitatea de Vest Timișoara - Facultatea de Sociologie și Psihologie
 • LEADERS Explore este acel ceva ce te împinge spre necunoscut și te provoacă la introspecție și explorarea lumii. Te face să-ți amintești cum am început să fim exploratori cu ani în urmă doar prin întrebarea "de ce"?Te învață să ai curaj și să spui ceea ce gândești. Am realizat că nu trebuie să exploram lumea așa cum ni s-a spus să o facem, trebuie să ne găsim propria rețeță, iar primul ingredient este acțiunea, pentru că dacă aștepți tot timpul să apară momentul oportun, nu va fi niciodata timpul.
  Andreea Bizic
  Studentă Universitatea Națională de Arte București
 • Pentru mine Explore a fost o experiență plăcută, care a însemnat o ieșire din zona de comfort pentru că am luat parte atât la activități individuale, cât și la activități de echipă, în care noi am aplicat ceea ce am învățat în cadrul sesiunilor. Recomand celor care au ocazia să participe la acest program de dezvoltare personală, să facă primul pas și să îl urmeze cu încredere pentru că ai sanșa să interactionezi cu oameni faini, să înveți lucruri utile pe care le pui în aplicare prin intermediul activităților care sunt foarte bine structurate, interactive și amuzante.
  Raicu Hari-Bogdan
  Student Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" Timișoara - Facultatea de Farmacie
 • În Leaders Explore m-am cunoscut pe mine ca persoana si apoi am cunoscut oameni minunați care alaturi de sesiunile de inspirație m-au făcut să descopăr enorm de multe lucruri. Mi-am ridicat nivelul de cunoștiințe si mi-am potolit "setea de cunoastere. Cu siguranta Leaders Explore este cel mai tare program la care am participat!
  Adriana Mitre
  studentă la Medicina Generala la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova
 • Ce se poate întâmpla oare când pui mai bine de 50 de suflete tinere cu un potențial enorm într-o încăpere și ajungi să simți cum se crează magie? Leaders Explore îți dă avântul spre a te autocunoaște mai bine și spre a construi lucruri frumoase. E o doză zdravanaăde inspirație autentică. O încredere nemarginită pentru speranța că se poate, încă se mai poate. Dacă ai în tine setea aceasta de cunoaștere, ești gata de o provocare adevarată și simți că vrei mai mult, aici este locul tău. Schimbarea pleacă din fiecare dintre noi.
  Florentina Penescu
  Studentă Facultatea de Științe Politice a Universității din București
 • LEADERS Explore a reprezentat pentru mine un vis îndelung așteptat, dar care o data început, mi-a oferit o viziune nouă asupra lucrurilor ce mă înconjoară. Acele zile intense petrecute alături de oameni implicați, entuziaști și plini de idei inedite au fost un dar de la viață și un impuls important pentru deciziile ce urmau în curând să apară. Acest program modelează participantul atât în tranziția spre exteriorul zonei de confort cât și spre interiorul său, o data cu (re)descoperirea valorilor și a sinelui.
  Daniela Grigoraș
  absolventă a Facultății de Medicină UMF Gr T Popa din Iași, medic rezident
 • LEADERS Explore a fost pentru mine un program in care am reușit sa ies din zona mea de confort, prin evoluare inspre bine. Am reușit alături de ei sa mă focalizez pe lucrurile importante din viața mea, autocunoaștere și productivitate, fiind înconjurat de viitori colegi faini, plini de entuziasm și dornici de cunoaștere. Challenge-urile date și bibliotecile umane au fost o sursa extraordinara de motivatie, având ulterior doar beneficii.
  Denis Șleam
  Asistent medical generalist
 • Aici am cunoscut oameni minunați din toată țara și nu numai. Aici am reușit să-mi răspund la întrebarea "cine sunt eu?", aici am reușit să decid pe ce direcție vreau să continui cu facultatea și aici am căpătat curajul să merg pe calea pe care mi-o doream cu adevărat și nu pe calea ușoară pe care prietenii mei au ales-o
  Leonard-Gabriel Necula
  Participant Leaders Explore Online
 • Zâmbesc larg de fiecare dată când vorbesc despre cele șase zile de transformare și recomand oricărui om la început de drum și de ce nu chiar și celor care au parcurs mai mult din el să intre în aceast dans la care cei din Fundația Learders ne invită. Pe măsură ce se învață pașii dansului, pe chipul fiecăruia va aparea progresiv o serie de expresii ce vor transmite de la curiozitate la entuzism și la mirare.
  Mădălina Postelnicu
  Studentă Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Medicină
 • Pentru mine cele 6 zile au fost încărcate cu emoții, informații, povești și provocări. După mulți ani de educație formală, acest program mi-a deschis ochii, pentru că tot ce am fost învățați a venit într-un mod personal, trecut prin prisma experiențelor trainerilor noștrii, de aceea tot ce am aflat a avut un cu totul alt impact. Am înțeles că suntem unici și că este nevoie de fiecare dintre noi pentru ca lumea să se schimbe. Indiferent daca știi deja cine ești sau înca cauți răspunsuri, în urma acestui program cu siguranța pleci cu amintiri faine, experiențe memorabile și informații pe care le poti aplica în viața de zi cu zi.
  Andreea Bureschi
  Studentă Universitatea de Vest Timișoara
 • LEADERS Explore îți schimbă perspectiva pe termen lung, te determină să privești totul prin prisma lucrurilor pe care le-ai descoperit despre tine și îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău. Ai parte doar de oameni cu un vibe molipsitor de fain la LEADERS!
  Mădălina Ionela Vătavu
  studentă la Facultatea Inginerie chimică și Protecția Mediului Iași
 • Să aflii cine ești, ce vrei de fapt și cum să îți folosești resursele la maxim poate fi o experiență brutală. Ca și cum ar veni uriașul acela pe care îl vedeai în desene animate când erai mic, îți dărâmă casa, te apucă, surprinzător de blând, între degetele lui și te duce într-o grădină plină de lalele semi-înflorite. Vechea casă e zona ta de confort. Nu ai vrea niciodată să te oprești din explorat și îngrijit acea grădină - tu, cel pe care ai început să îl descoperi și încet-încet te prinzi și cum să îl dezvoți. LEADERS Explore a fost, pentru mine, un uriaș foarte de treabă.
  Laura Velicescu
  studentă la Facultatea de Informatică din Iași
 • Dacă ai urechile și mintea deschisă, ecoul cuvintelor pe care le-auzi s-ar putea să se audă bine până în interiorul tău, unde se vor lovi de zidurile tale până le dărâmi. Dar ca să fiu mai puțin metaforică, dacă au ceva ce-i „roade”, ceva ce vor să afle și vor să profite de timpul pe care-l au acum, nu există start mai bun decât LEADERS Explore.
  Teodora Bîrliba
  Participantă Leaders Explore Online
 • Explore este locul unde vei găsi cea mai bună echipă de oameni axati pe auto-descoperire și pe auto-îmbunătățire, o echipă frumoasă și devotată. Personal, am participat din curiozitate, voiam să văd ce fel de proiecte sunt în stare să facă românii noștri, și nu am putut rămâne mai plăcut surprins decât după ce am văzut ce se întâmplă în acest proiect, viața este prea scurtă ca să nu gustăm cu polonicul din ea., A fost o experiență care m-a atins atât la nivel intelectual cât și la nivel spiritual.
  Măzăreanu Cristian
  student la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică Timișoara
 • Încă o dată m-am convins că o simplă acțiune poate să iți ofere o schimbare extrem de amplă în viață, si aici fac referire la acel click pe care l-am făcut când m-am înscris în acest proiect. Mă bucur foarte mult că fac parte din familia LEADERS, si că organizatorii au încercat printr-o multitudine de metode să îmi șlefuiască abilitățile de leader, să ne ofere informațiile necesare pentru a cunoaște mai bine oamenii din jurul nostru și cum să-i abordam, dar mai ales pentru a ne cunoaște pe noi înșine.
  Victor Cucu
  student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Timișoara
 • Tot ce am învățat la Leaders Explore, de la organizare, sfaturi, jocuri, idei și dorințe de dezvoltare, le voi da mai departe, pentru că dacă reții ce înveți doar pentru tine, atunci n-ai învățat nimic!
  Ahmad Farhat
  Student Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Farmacie
 • Explore m-a invatat sa fiu receptiv la schimbare si sa raman consecvent in proces- caci ma credeti sau nu, programul afecteaza pe timp nedeterminat
  Mihnea Tănase
  Student Facultatea de Inginerie Aerospațială, Politehnica București
 • Am aplicat căci reclama oarecum mă intriga, spunând să dai skip dacă nu vrei să te dezvolți. Am intrat și am fost uimită să mă simt conectată dintr-o dată cu toată țara...cu tineri din domenii diferite, dar și cu oamenii care au reușit în domeniul lor. Conexiunea care s-a creat a trezit o dorință sinceră și profundă de explorare a sinelui, dar și descoperire a celorlalți așa cum sunt. Mi-a plăcut foarte mult să văd că ceilalți sunt ca mine: tineri cu căutări, cu aspirații, frici și temeri, însă toți doresc o lume mai bună și au înțeles că împreună putem face lucruri frumoase și mișca lumea.
  Adelina Hrițuc
  Participantă Leaders Explore Online
 • LEADERS Explore a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla anul acesta, o explozie de oameni, idei, valori, atitudini... Este locul în care vii să te cunoști pe tine, să afli ce te definește și care îți sunt valorile.
  Andreea Dieaconu
  Studentă Universitatea Politehnică București - Facultatea de Automatică și Calculatoare

Aici începi călătoria către performanță

puncte_cheie_elevi4

Ateliere care te scot din zona de confort

sau căutarea “busolei personale”.

puncte_cheie_elevi3

Întâlniri cu lideri care au pornit ca tine

și au devenit “biblioteci vii”

puncte_cheie_elevi

Plan de carieră

iei avânt spre performanță!

puncte_cheie_elevi2

Trenduri de viitor

ca să știi ce te așteaptă.

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 1

Pentru a face performanță, trebuie să îți descoperi propriile atuuri (fiecare om le are!), să iei decizii rapid pe baza lor și să identifici ce stil de comunicare ți se potrivește în interacțiunea cu ceilalți. Aici înveți ceea ce nu se predă la facultate: despre tine.

Descoperi mentalitatea de explorator, un antrenament pentru modul în care colectăm și selectăm informațiile, evaluare constantă, provocări.

Descoperi stilurile de comunicare (DISC), împreună cu modalități de profilare a persoanelor din jur și de adaptare la stilul acestora, astefl încât să comunici pe limba oricui!

Îți descoperi valorile personale și modul în care iei decizii pentru viitor

Explorare individuală & provocări pe echipe

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 2

După ce ți-ai descoperit direcția și viziunea, explorezi ce stil în echipă ți se potrivește și înveți să îți construiești planul de viitor potrivit aptitudinilor tale.

Descoperi tipurile de roluri într-o echipă (modelul Belbin) și cum poți conduce o echipă în funcție de punctul în care se află, de la formare până la performanță.

Folosind unul dintre cele mai cunoscute instrumente psihometrice – Great People Inside – care îți va oferi acces la Great Full Spectrum, vei descoperi care sunt interesele tale vocaționale pe modelul Holland și cum se pot manifesta acestea în viața ta la nivel de: carieră, viață personală, hobby, pasiuni

DOUĂ ZILE

SESIUNEA 3

Credem în puterea exemplului. De aceea îți vom face cunoștință cu o seamă de oameni exemplari care să îți povestească, non-formal, ce presupun profesiile lor. Te vor inspira și, cel mai probabil, te vor duce mai aproape de coperta revistei pe care te vezi peste 20 de ani!

Explorezi Biblioteca Umană, unde interacționezi cu cărți vii cu povești inspiraționale pentru viitoarea ta carieră, dar și cu exemple de lideri autentici

Găsești răspunsul la întrebările „cine am devenit eu după LEADERS Explore?” și „ce pot face cu informațiile acumulate aici?”.

FOLLOW UP

SMART TALKS

Încotro duce povestea asta cu tehnologia? Participi la Smart Talks cu oameni care studiază trendurile de viitor din domeniul tău. Înveți să te adaptezi la cele mai rapide schimbări din istorie.

TRAINERI ȘI INVITAȚI

Beatrice Alexandrescu

Trainer LEADERS


Beatrice este Director de programe în cadrul fundației LEADERS. Absolventă de Politehnică și al unuia dintre programele de succes ale LEADERS, a descoperit că nu există „nu se poate” și, astăzi, își pune energia, optimismul și încrederea debordante în organizarea celor mai complexe programe de leadership din România și în coordonarea echipelor de proiecte.

Horațiu Popa

HR Business Partner, Servier


Cu experienta de peste 15 ani in training si managementul echipelor. Are un instoric de peste 15 ani compania Servier, pornind ca reprezentant medical si ulterior regional manager. A absolvit Facultatea de Medicina, dar e pasionat de lucrul cu oamenii si business, directii in care a crescut de-a lungul experientei profesionale.

Richard Constantinescu

Medic, iatroistoriograf, profesor


Medic și iatroistoriograf, predă Istoria Medicinei și e custode al Muzeului UMF Iași. Pasionat de medicină și literatură, e editor și redactor de carte, coordonator de colecții; redactor al săptămânalului „Viața medicală”. Susține cursuri, seminarii și prelegeri despre istoria medicinei, comunicare în sănătate, branding personal și discurs public în medicină, social media și design în medicină, medicină narativă, medicină grafică, medicină și cinematografie.

Mădălina Vîntu

Trainer LEADERS


Este formator în cadrul programelor LEADERS pentru adolescenți de 10 ani. Designer de activități educaționale, Mădălina a inițiat metoda ImprovBusiness, a realizat pilotul programului educațional pentru adolescenți al Fundației LEADERS în anul 2007, lucrează în domeniul educației asistate de cai și realizează programe educaționale care îmbină activitățile sportive cu activitățile din sala de curs.

ÎNSCRIE-TE!

1

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
2

INTERVIU TELEFONIC

cu persoanele selectate
3

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm e-mail pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.
4

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

FACEM ECHIPĂ CU:

Fondat in 1954, Servier este grupul farmaceutic francez independent numarul 1. Partenerii de la Servier sunt  prezenti in 140 de tari, avand peste 20.000 de angajati, dintre care aproape 3.000 in cercetare si dezvoltare.

În România, alaturi de Fundația Leaders se implică de peste 10 ani în antrenarea comportamentului de leadership în randul studenților din sănătate.

ÎNSCRIE-TE!

Acesta este doar primul pas.

Completează formularul de mai jos și vei fi redirecționat/ă către formularul de aplicație complet. Termen limită 9 iulie 2020.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare oferită de Servier.

 • Trebuie să locuiesc într-un oraș anume?

  Nu, programul este deschis tuturor studentilor care studiaza medicina, farmacie, biochimie si medicina veterinara.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • Unde se va desfășura programul LEADERS Explore?

  Programul se va desfășura online. Vom folosi Zoom pentru a ne conecta cu participanții.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

WHATSAPP

0744324409

TELEFON

E-MAIL

silvia.carasel@leaders.ro

Română
X
X
X