Acum și online! Pe durata a două luni, te conectăm cu alți tineri remarcabili din regiunea ta,  curioși să se dezvolte la nivel personal. LEADERS Explore a fost regândit astfel încât tu să ai cea mai cu sens experiență în mediul digital.

?

Ești tânăr, ești în căutare și nu știi de ce toată lumea îți spune că trebuie să faci alegeri.

Nu știi, te întrebi, personalitatea ta este mai mult decât arăți și mai nou are și o puternică componentă digitală. Vrei ca mesajul despre cine ești tu să ajungă la cei ca tine pentru că împreună este întotdeauna mai ușor. Ești parte a unei generații, dar ești unic. Noi știm – hai să explorezi și tu!

LEADERS Explore este programul național de leadership care îți răspunde la întrebarea cine sunt eu? Și pentru că nu este vorba de un singur răspuns corect programul reprezintă  o călătorie care va dura aproximativ două luni și la finalul căreia TU vei avea propriul tău răspuns.

Cu ce poți pleca de la LEADERS Explore?

Ești cel pe care îl căutăm?

Dacă ești și tu într-o căutare atunci da! Fie că este vorba de o căutare interioară, de motivația notelor mari, bursă, un loc mai bun la cămin, un viitor job provocator, de timp petrecut în bibliotecă sau timp petrecut cu prietenii la o bere dezbatand idei de afaceri cu care vă veți îmbogăți, credem că această căutare este o explorare și locul tău este aici.
Pentru noi nu contează universitatea pe care o urmezi sau cea la care ai renunțat. Suntem aici pentru tine.

Atunci te căutăm pe tine.

EXPLORE în #hashtags

#online #autocunoastere #autenticitate #valori #stiluridecomunicare #rolurinechipa #brandingpersonal #humanlibrary #cariera #inspiratie #esec #proiectsocial #certificare #national #6sesiuni #2luni #70participanti #1000absolventi #studenti #absolventi #youngleaders  #nextgeneration #tehnologie #finance

EDIȚII URMĂTOARE

Oameni care ne-au urmat

GALERIE VIDEO

facem echipă cu

Nimeni n-o să ne facă un viitor așa cum trebuie, dacă nu îl face fiecare dintre noi. La Raiffeisen Bank, am ales să pregătim ziua de mâine încă de azi, investind în educația și în viitorul  tinerilor.

Să acționăm astăzi pentru mâine – aceasta este deviza noastră. Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă în primul rând să ne îndeplinim zi de zi promisiunea privind calitatea. Responsabilitatea, comerțul echitabil și producția sustenabilă reprezintă aspecte extrem de importante în cadrul proceselor noastre. Ne asumăm responsabilitatea economică, socială și ecologică și depunem eforturi constante pentru dezvoltarea modelului nostru de business și pentru a trasa un viitor sustenabil.

CUM APLICI?

COMPLETEZI FORMULARUL ONLINE

Accesând formularul de mai jos, iar noi analizăm aplicația ta.
(durează max. 20 min)

INTERVIU TELEFONIC

Ne auzim telefonic maximum 15 minute. Suntem curioși să aflăm mai multe despre motivația ta de a participa la Explore.

ALEGEM FINALIȘTII

Și îți dăm un semn pentru a te anunța dacă te numeri printre ei.

ÎȚI IEI PRIMA CERTIFICARE ÎN LEADERSHIP

Sponsorii LEADERS Explore acoperă participarea ta în program. Ne place să credem și sa spunem ca tu primești o bursă de participare. Așadar, participi gratuit în program, iar competențele dobândite îți vor fi recunoscute prin atestatul Explore.

SUNTEM AICI PENTRU TINE! DĂ-NE UN SEMN!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai o nelămurire, e foarte posibil să găsești răspunsul în sesiunea de “Întrebări frecvente” de mai jos. Dacă însă nu am surprins informația de care ai nevoie, te rugăm să ne scrii cu încredere. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

 • Programul se va întampla online?

  Da! LEADERS Explore Online se întâmplă în mediul online.

 • Programul presupune vreo taxă?

  Nu, programul este complet gratuit pe baza unei burse de participare oferite de LSEG.

 • În ce orașe trebuie să studiez sau să locuiesc pentru a fi eligibil?

  Această ediție a LEADERS Explore Online este deschisă studenților sau proaspeților absolvenți de oriunde din România.

 • Am terminat facultatea, însă îmi doresc să particip la LEADERS Explore, pot face asta?

  Da, LEADERS Explore se adresează tuturor tinerilor studenți sau absolvenți

 • Trebuie să particip la toate activitățile din cadrul programului?

  Categoric. Programul este construit piramidal, astfel încât fiecare activitate să te pregătească pentru următoarea. Dacă sari peste etapte, întreg raționamentul LEADERS Explore își pierde sensul, iar tu nu vei putea obține certificarea finală.

 • De ce capabilități tehnice am nevoie?

  Ai nevoie de o conexiune stabilă la Internet. Un laptop ar fi de preferat, dar și un telefon mobil 4G îți va fi suficient pentru a ne conecta. Este musai însă ca microfonul și camera video să funcționeze. Ne vom vedea folosind aplicația Zoom sau Google Hangouts Meet. Aceste aplicații și restul de tool-uri online pe care le vom utiliza de-a lungul programului nu necesită vreun cost din partea ta.

 • M-am înscris. Ce urmează?

  Urmează să analizăm toate aplicațiile și să te contactăm curând să-ți spunem dacă ai trecut mai departe, la faza de interviu, sau nu.

 • Ce evaluați la analiza aplicațiilor?

  Vrem să cântărim nevoia ta actuală de a participa la LEADERS Explore și să înțelegem mai bine cum crezi că te va ajuta programul?

 • Mă faceți lider?

  Nu credem în rețete de reușită, succes fără muncă și rezultate peste noapte.

  Și nici o să te facem lider dupa cele doua luni de program,
  de fapt… singura persoană din lume care te va face cu adevarat lider este primul om care te va urma vreodată în viața asta.

EXPLORE ESTE DOAR PRIMUL PAS în călătoria cu LEADERS

Română
X
X
X